Şimdi Ara

OPERATÖR DEĞİŞİKLİĞİNDEN SONRA HAT DEVRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone hattim var ancak annemin uzerine. Yaklasik 7 ay once Avea' dan Vodafone' a gectim. Simdi Vodafone Cep Ozgur tarifesine gecmek istiyorum ancak hat annemin uzerine oldugu icin ve yasi 25' den buyuk oldugu icin gecemedim. Hatti kendi uzerime almak istedigim de ise daha onceden operator degistirdigim icin bunu yapamayacagimi soylediler. Yapmam gereken once Avea' ya gecmek sonra hatti uzerime almak ama bu sefer de 3 ay Avea' da kalmam gerekiyormus.

Avea' ya gecmeden, gecersem de 3 ay kalmadan hatti nasil uzerime alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 27 Mart 2010; 12:57:41 >

• yeni alınan hatlarda 3ay bekleme süresi vardır.
    sizin için böyle bir şey geçerli değil.
    geçiş yapabilirsiniz.
  • Kardeşim olay şu: eğer cep numaranın ön kodu aveaysa; yani 0505, 0555 tarzı kodlardan biriyle başlıyorsa numaranın devrini ancak numaranın sahibi avea ise halledebilirsin. Yani 0505 ile başlayan ve vodafona taşınmış olan hattın devir işlemini vodafonda iken yapamazsın. Tekrar Aveaya taşımalısın ve bu şekilde devir işlemini yapabilirsin.

Ayrıca numara taşıma da 3 ay bekleme durumu şöyle: Hattını taşıdığına göre numaran 3aydan eski bir hat ve istediğin zaman numaranı taşıyabilirsin. Yani şu durumda hattın vodafone ise hiç beklemeye kalmadan ve annenizin üstüneyken hemen aveaya geçebilirsiniz. Ama aveaya geçtikten sonra hattı annenizin üstünden kendi üzerinize devir alırsanız o zaman 3 ay beklemeniz gerekecek. Çünkü devir alınan numaralar 0 numara gibi oluyor ve 3 ay beklemeniz gerekiyor. Tam emin değilim ama aveada devir işlemi 27TL falan galiba. Yaşınız 18den büyükse istediğin zaman üzerine devir alabilirsin ve devir aldıktan 3 ay sonra numaranı istediğin operatöre istediğin zaman taşıyabilirsin.

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 27 Mart 2010; 13:18:32 >

• Anneler çocuklarının adına cep özgüre geçebiliyorlar.

**pardon bu sadece yeni hatlar için ve mnt için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 27 Mart 2010; 15:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Anneler çocuklarının adına cep özgüre geçebiliyorlar.

Bu arkadaşımız o halde cep özgür tarifesine geçebilir. Çünkü numarasını vodafoneye taşımış. Ayrıntısını fazla bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Bu arkadaşımız o halde cep özgür tarifesine geçebilir. Çünkü numarasını vodafoneye taşımış. Ayrıntısını fazla bilmiyorum.

MNT ile yeni gelmişlere uygulanıyor sanırım..

Ama Aveaya geçip geri gelirse o zaman olabilir..

Shoplar cevp vrsin bu konuya
  • quote:

quote:

quote:

İlla ki cocuk mu olması lazım. Kızım daha 20 aylık :)

kardes, kuzen, arkadas, vb olmuyor mu?

Bu arada vodafone ne kadar katı!! Turkcell genc tarifeye bir kez girdin mı bir daha çıkmıyorsun. Oysa vodafone 25 yas dolduğunda otomatik olarak yeni cep ogrenci tarifesine geçiş yaptırıyormuş.

Cep Ozgür tarifesi çok hoşuma gidiyor ve cep aranlarla da arama yapıldığından ve 3 aylığına 1 gb internet acaip isime geliyor. Ama yasim 32 :((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

quote:

quote:

İlla ki cocuk mu olması lazım. Kızım daha 20 aylık :)

kardes, kuzen, arkadas, vb olmuyor mu?

Bu arada vodafone ne kadar katı!! Turkcell genc tarifeye bir kez girdin mı bir daha çıkmıyorsun. Oysa vodafone 25 yas dolduğunda otomatik olarak yeni cep ogrenci tarifesine geçiş yaptırıyormuş.

Cep Ozgür tarifesi çok hoşuma gidiyor ve cep aranlarla da arama yapıldığından ve 3 aylığına 1 gb internet acaip isime geliyor. Ama yasim 32 :((

Sırf bu internet icin eskicep1 tarifemi feda edecektim ama 25ten sonra tarife değişeceği icin bu tarifeyi tercih etmedim. İnş. iyi şekilde düzenlemeler yaparlar.

• Turkcell bireysel abonesiydim.

Avea kurumsal'a geçecektim.

Avea kurumsal satış danışmanı "önce Turkcell kurumsal'a devir yapın, sonra ben sizi Avea kurumsal'a geçireceğim" dedi.

Sonrasında ise buradaki üstadlardan devir yaptıktan sonra 3 ay süresince numara taşıyamacağımı öğrendim.

Turkcell kurumsal'da kalmak durumunda kaldım, 93 TL masraf yaptım 3 hattın devri için.

Ama böylesi daha iyi oldu. Şu anda mevcut tarifemden ve Turkcell'den memnunum. Avea'yı da daha iyi tanımış oldum.

O kişiyi de çağrı merkezine ya da çalıştığı şirkete şikayet etmedim ekmeği ile oynamamak için o dönemde çok ama çok kızmış olmama rağmen.

Hayırlısı buymuş, memnunum şu anda.

Kısacası üstadların da dediği gibi devirden sonra 3 ay süresince numara taşıma işlemi gerçekleştirilemiyor,

hat yeni sıfır hat muamelesi görüyor devir ile birlikte... (ve devir işlemi sadece ilk operatörde yapılabiliyor...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 27 Mart 2010; 17:46:52 >

• Cevaplar icin tesekkur ederim. Hatti uzerime almak icin Avea' ya gecis yapmam gerekiyor ve yeniden Vodafone' a gecebilmek icin 3 ay beklemem gerekiyor. Peki bir arkadasin dedigi " anneler cocuklarinin yerine Cep Ozgur' e gecebiliyor" benim icin uygulanabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.