Şimdi Ara

***~~ 2016 YILI MAHSULLERİMİZ SATIŞTADIR - GİRESUN ALUCRA ÇİÇEK BALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
15
Favori
40.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    GİRESUN ALUCRA YAYLA BALI ( SÜZME,PETEK ÇEŞİTLERİ)

***~~ 2016 YILI MAHSULLERİMİZ SATIŞTADIR - GİRESUN ALUCRA ÇİÇEK BALI

Her sezon bal satışı yapmaktayız. Bu donanımhaberde 7. sezonumuzdur. Profilime bakarak benden bal alan müşterilerimizin yorumlarını okuyabilirsiniz. İnsanlar internet üzerinden yiyecek alırken tabiki diyorlar; internetten yiyecek mi alınır? Ama bu tecrübeyi yaşamış insanların profilime yazmış olduğu yorumları okuyarak bir nevi bilgi edinebilirsiniz. Artık forum.donanimhaber.com ailesinden de satışlarımız başlamış ve devam edecektir, etmektedir

Ballarımız güzel Giresun ilimizin Alucra ilçesinde üretilmektedir. Arılarımız bu yayla ilçemizin tertemiz havasında yetişen çiçeklerle ballarını üretmektedirler. Ballarımız gerçekten gerçekten kaliteli ve yenilesi tattadırlar. Doğa Ana ve arılarımıza teşekkür ediyoruz. :)

Ürünlerimizin tarım bakanlığından sertifası mevcuttur. Ballarımızı toptan ve perakende biçimde satıyoruz.

Ballarımızın kilo fiyatlarını da belirtmek istersem;
    Petek ballarımızın kilosu 30Lira

Petek ballarımızın en hafifi 3kg'dır. 3kg ve 4,5kg arasında özel bir kiloda istediğiniz petek bal olursa bunu memnuniyetle sizlere ulaştırabiliriz.

Ürün ödemenizi garanti bankası , ve ziraat bankası, halkbank hesaplarımıza havale/eft yaparak gerçekleştirebilirsiniz.Bunların dışında kredi kartı ile satın almak istiyorsanız gittigidiyor.com üzeriden bal alışverişini tamamlayabilirsiniz.

İnternetten yiyecek alırken düşünmeniz çok doğaldır. Eğer satıcı kişinin profiline bakarak yorumları okursanız bu düşüncenizin değişmesinde biraz fayda sağlayacaktır.

Balın faydaları saymakla bitmez. Umarım sizde en yakın zamanda bu balı tadan müşterilerimizden biri olursunuz. Sağlıklı yaşamlar.

alucrabali.blogspot.com
    BAL HAKKINDA SIK SORULANLAR
    http://alucrabali.blogspot.com/2010/01/bal-hakkinda-sik-sorulanlar.html

Herhangi bir soru veya isteğiniz olduğunda yada toptan fiyatına bal almak isterseniz bu konu altına mesaj yazarak, Pm göndererek, mail adresimi ekleyerek veya cep telefonum yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 21 Şubat 2024; 8:35:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• way bee toprağımın balı

hanıma bi soralım isterse verelim bi sipariş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EX_PRO

way bee toprağımın balı

hanıma bi soralım isterse verelim bi sipariş

tabi kardeşim. buyrun her zaman burdayım. süzme , petek tüm çeşitlerimiz mevcuttur .:))

• ERRCANN isimli forum üyemize bir adet petek bal satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 25 Ocak 2010; 13:55:06 >

• HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM
    MEMLEKETİMİZİN KESTANE BALI DAHA ŞİFALIDIR, ONA DA BİR EL ATARSAN İLGİLENİRİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkandere

HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM

Allah razı olsun. sağolun. maalesef arılar kendi arılarımız olduğu için sadece ciçek ve çam balı üretimi yapıyoruz. maalesef kestane balı üretimimiz yoktur. ama süzme ve petek ballarımız iyi kalitededir.

• FenerLand isimli forum üyemize 1kg süzme bal satılmıştır. referans sisteminin nasıl olduğunu bilmediğim için buraya satışlarımı yazıyorum.

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

pm

selamlar. turizmpsikoloğu isimli forum üyemize 3Kg petek bal satılmıştır. referans sisteminin nasıl olduğunu bilmediğim için buraya satışlarımı yazıyorum. Ürünün ödemesi alınmış olup gönderimi yarın yapılacaktır.

• hocam bende 3 kg almak istiyorum ama 3 kg 50 tl olan süzme bal mı yoksa petek bal mı ben petek almak istiyorum kargo esnasında akma sızma gibi bir durum olmazsa eğer hesap numaranızı pm olarak atın
  • bu arada cevabınızı pm den atarsanız sevinirim hocam şimdiden hadi size iyi işler
  • selamlar. 3kg fiyatı 50Lira olan petek balımızdır.cok kez kargo ile petek bal gönderdim ve herhangi bir problem yaşamadım. forum.donanimhaber.com üzerinden kısa bir süredir ilan vermekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 22 Ekim 2009; 0:16:30 >

• turizmpsikoloğu isimli üyemize bal gönderimi bugün yapılmıştır. Ayrıca Jöntürkler arkadaşımıza da bir petek bal satılmış ve gönderimi yine bugün yapılacaktır. teşekkürler.

• Jöntürkler üyemize balı gönderilmiştir. teşekkürler...

• bal sorunsuz bir şekilde teslim alınmıştır Arkadaşımız çok güzel kargo paketi yapmış eline sağlık ayrıca arkadaşımızın balı oldukça güzeldir fiyat ise gayet uygun marketlere tek tek baktım uyduruk şeker ilaveli petek balların kilosu 50 tl daha yeni baktım fiyat süper kesinlikle tavsiye ederim her türlü kahvaltıda ve sağlıklı yaşam için idealdir. Bal çok lezzetli bundan sonra bittikçe alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jöntürkler

bal sorunsuz bir şekilde teslim alınmıştır Arkadaşımız çok güzel kargo paketi yapmış eline sağlık ayrıca arkadaşımızın balı oldukça güzeldir fiyat ise gayet uygun marketlere tek tek baktım uyduruk şeker ilaveli petek balların kilosu 50 tl daha yeni baktım fiyat süper kesinlikle tavsiye ederim her türlü kahvaltıda ve sağlıklı yaşam için idealdir. Bal çok lezzetli bundan sonra bittikçe alacağım

Bizi tercih ettiğiniz için cok teşekkür ederiz. Balımızdan memnun kalmanıza da cok sevindim. afiyet olsun. her zaman beklerim...

• quote:

HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM

dayımda arıcı.. kovanları gürcistana götürüp ordan kestana balı getiriyor ama satışı sadece elden yapıyor internetten pek anlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM

dayımda arıcı.. kovanları gürcistana götürüp ordan kestana balı getiriyor ama satışı sadece elden yapıyor internetten pek anlamaz

vala hocam internet büyük bir iletişim ağı elimizden geldiğince fırsatlarından yararlanmaya caısıyoruz. size de 1 petek vereyim dicem ama dayınıza ayıp olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

quote:

HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM

vala hocam internet büyük bir iletişim ağı elimizden geldiğince fırsatlarından yararlanmaya caısıyoruz. size de 1 petek vereyim dicem ama dayınıza ayıp olur

olmaz usta merak etme.. dayım biraz sahtekar..kaç sene önce hatırlamıom bize bile şekerli bal vermişti..... babam aklına geldikçe sövüo hala... bu arada kestane balı gerçekten çok güzel.. bizde bulancaklıyız... imkanınız varsa sizde gürcistan a gidin derim.. gümrük vs.. ıvır zıvır işleri hem kolay hemde ucuz olduğunu söyledi dayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 29 Ekim 2009; 17:03:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

quote:

HAYIRLI İŞLER HEMŞERİM

olmaz usta merak etme.. dayım biraz sahtekar..kaç sene önce hatırlamıom bize bile şekerli bal vermişti..... babam aklına geldikçe sövüo hala... bu arada kestane balı gerçekten çok güzel.. bizde bulancaklıyız... imkanınız varsa sizde gürcistan a gidin derim.. gümrük vs.. ıvır zıvır işleri hem kolay hemde ucuz olduğunu söyledi dayım...

Bize alucra balı yetiyor :)) kestane balı üretimimiz yok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.