Bildirim
OPERA'YI NERDEN İNDİREBİLİRİM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanctus Diavolos sen yapma bari... Dh da 1295 postun var ve operayı nerden indirebilirim diye soruyorsun... -
quote:
Orjinalden alıntı: darker
Sanctus Diavolos sen yapma bari... Dh da 1295 postun var ve operayı nerden indirebilirim diye soruyorsun...
sen bi sorsana darker,o 1295 post nasıl oldu diye
arama yapmaya üşendim ama daha sonra aramada yaptım net bişey bulamadım
opera.com'a baktım ama ordan tam olarak bişey anlamadım -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
arkadaşlar mozilla firefox'umda sorun var
opera'yı tavsiye eder misiniz?
firefox kadar güvenli mi?
birde hangi linkten indirebilirim?
http://www.opera.com/download/
Ben kesinlikle tavsiye ederim..Çok başarılı bir browser..
Firefox'tan daha güvenilir mi bilmiyorum ama daha hızlı olduğu doğrudur.. -
ie hariç bütün tarayıcılar güvenlidir merak etmeyin -
arkadaşlar teşekkür ederim
opera,mozilla firefox gibi güvenlik konusundada başarılı mı? -
indirme linkini google'a download opera yazarak bulabilirdin. -
Opera nın birçok konuda güvenli en azından ben kaç senedir opera kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
arkadaşlar teşekkür ederim
opera,mozilla firefox gibi güvenlik konusundada başarılı mı?
icin rahat etsin OPERA en guveli taryıcıdır.. secunia.com sitesinden Opera ve firefoxa bakarsan Operanın firefoxdan daha guvenli oldugunu gorursun... -
yardımcı olan herkese teşekkür ederim
indirdim ve kurdum,görünüş olarak gayet iyi
umarım performans ve güvenlik konularındada söylediğiniz gibi iyidir -
firefox 2,0,0,4 acayip cpu tüketiyor 6 sekmeden sonra opc kitleniyordu operaya geçtim rahatladım -
-
Internet Explorer'ımı hiçbirşeye değişmem.Performans ve güvenlik konusunda diğer tarayıcılardan eksik olmasının sebebi(hiçdeğilse güvenlik)bilinen ve kullanılan en eski tarayıcılardan biri olması ve attackers ların kullanıcısı bol die hep bu tarayıcıyı hedef almasıdır.Ben görselliği seçerim IE kullanırım kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 5 Temmuz 2007; 19:51:10 > -
ben 2 senedir opera yı kullanıourm hem assagida proglarin oldugu yerde cok yer kaplamio hemde cerezlere zirt pirt cikan sayfalara karsi onlem alio
oldukca hizli
gorsellik kişiye gore degisir ama bana gore guzel
bence kullan -
Shift+F12 ye bastığınızda site üzerinden istemediğini kadar (Daha Fazla Tema) tema seçebilirsiniz benim seçimim shadowguard ie çok gerilerde kaldı artık
-
Opera gibisi yok,Firefox da hikaye bence... -
quote:
Orjinalden alıntı: HipNotyC
Shift+F12 ye bastığınızda site üzerinden istemediğini kadar (Daha Fazla Tema) tema seçebilirsiniz benim seçimim shadowguardie çok gerilerde kaldı artık
bahsettiğim sadece tema değil;
mesela en basitinden macromedia flash player ile örnek veriim.iki ayrı sürümü var.IE için olan sürümünde IE sizden bu dosyayı talep etmiyor.macromedia gereksinimli siteleri de sorunsuz gösteriyor.yalnız macromedia uygulamasını direk olarak çalıştırmaya kalktığınızda yani en çok ihtiyaç duyduğunuz anda size indirmeniz için direktif veriyor.bu opera da nasıl???www.mynet.com "efendim ii hoş beni indirdin ama bu sayfada macromedia player lazım sen bi indiriver.ve ilginç olanı sürümü ve kodlanışı IE den farklı.yani IE deki macromedia yı kullanamıyorsunuz.bu firefox ta çile... nerede flash nerede animasyon bu eklentiyi düzgün görüntüleyebilmek için indirin falan filan.
operada skin bol olabilir fakat bana IE hoş geliyor.önlemimi aldım IE kullanıyorum.He dersen bir tek bilgisayarında IE mi var hayır alternatif olarak opera da var...
kısacası emektardır eski topraktır...
/>
bu siteleri görüntülemek için cebelleşirken o vardı o olacak
-
operada flash player konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım kaldıki yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum :) 4 yılda oldukça yol katetti
bende görselliğe çok önem veririm örneğin içerik engelleme özelliği ile bazı sitelerde gözümün içine kadar giren reklamlardan kurtularak istediğim gibi surf yapabiliyorum.ayarlanabilir mouse hareket özellikleri,tab şeklindeki gösterimi hızlı arama özelliği (yandaki arama çubuğundan bahsetmeden söylüyorum çünkü adres çubuğuna "g deneme" yazıp enterladığında deneme kelimesi geçen sonuçları googleda listeliyor oldukça kullanışlı) kapatılan sayfaları Ctrl+Z ile geri getirme,Widgets özelliği kullanışlı bookmarkı inan anlatmakla bitiremiyorum :) sevdiğim herkeze tavsiye ettiğim bir browserdır ve ben bir siteye ancak opera üzerinde kullandığımda site diyebiliyorum ie,ff bana yetersiz geliyor alışkanlık bir nevi ama kesinlikle eklenti konusunda problem yaşanmıyor çünkü hepsi tek bir paket içerisinde geliyor
-
sonuçta ie siz olmadığı doğru ama %97 lik kullanım oranıda olsa benim tüm sınırlarımı kapsıyor bu arada mynet içinde ss koydum :)
http://img474.imageshack.us/img474/3628/operaha6.jpg
link olarak koyuyorum küçültmedimde resimi :)
Benzer içerikler
- gelir gider tablosu excel
- boş kağıda yazı yazma programı
- combofix windows 11
- pdf i link olarak paylaşma
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- wlan nedir
- google güvenli arama kapatma
- klavye kısayolları
- dsl nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X