< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Open gl 3.2 vulkan yok

-
-
Yani ben garuda linux tercih ederim linux a geçmeyi düşünüyorum bir linux aşığıyım ama eylülü bekliyorum tpm zımbırtısı bile yok ama garuda bile en az gpl3.3 olsa iyi olur glsl problemi vs ama vulkan getirmek istiyorum winde 3 biliyorsun vulkan opengl direx12 vulkan bende yok direx 12 windowsta open gl idare ama 3.2 4.6 değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dell inspiron n3010 çok eski 14 senelik
Windows işletim sisteminde bu mümkün değil. Intel HD 3000 graphicsden örnek vereyim. Bu işlemcinin sürücüsü Windows 7 de OpenGL 3.3'e kadar desteği var. Ama Windows 10 ve 11 sürücülerinde OpenGL 3.0 bile desteklenmiyor OpenGL 2.0 etkin çalışıyor. Modlanmış bir sürücü mevcut ancak bu sürücüyü yükleyince OpenGL 3.0 desteği olduğu görünmesine rağmen OpenGL destekli Office programları çalışmıyor. Programların çalışabilmesi için OpenGL özelliğinin kapatılması gerekiyor.
Mevcut ekran kartınızın destekleği OpenGL versiyonunu linux işletim sisteminde görüntüleyebilirsiniz. X11 / MesaGL sürücüleriyle Vulkan desteği de mevcut olması gerekir. Linux + SteamOS üzerinde Vulkan desteğiyle oyun oynayabilirsiniz.
-
Win 10 oda bilirsin korsan avast a güvendin en az 4 sefer elimde kaldı makina tamire gidiyor gene win 10 ama sorun bu değil bir zaman sonra sayılır ekranı açsan ısınır boşta iken ısısı ile oyundaki ısı aynı 14 fps yukarı yok ama iki grafik birimi var laptop olduğu için biri win 7 den sonra sürücü unutuldu geri gelsin istiyorum bluetooth wifi modülü var Bluetooth kısmı tıkalı görmüyor pc ama isimsiz yayın yapıyor tamirciye gidiyorum değmez değilde değiştirilemez diyor allahız cezası ama eski haklı modelimiz boğuyor telefonla internete giremiyorum
Configrasyon derken i5 işlemci 1 nesil hiç kullanmadığım sürücüsüz ekran kartı yani sürücü win 7 de kaldı ati radeon hd 5000 series gpu çok güçsüz 8 gb yani 4+4 ram onun dışında sorarmısınız bilmem 480 gb ssd sandisk
Yani ben linux bilmem olabilir ama ben kendi bileşenleri mi derleyebilir miyim tecrübeli olan varm mi aramızda yani 3.2 sürümü ila 3.3 sürümü arasında pek bir fark varmı bilemiyorum ama vulkan gerekiyor bende o yok
Mümkün değil demiştim ya. AMD ekran kartı için uğraşan global ekip de artık bıraktı bu işleri. Karl Sabo imzalı Leshcatlabs sürücülerini deneyebilirsiniz sadece alternatif olarak.
-
Karl sabo kim leshcatlabs ne
-
-
Lubuntu ile eski sisteminde performans elde edebilirsin ama vulkan konusunda kesin bir şey diyemem...
Bir usb belleğe rufus ile yaz kurulum yapmadan live olarak bir dene ve gör ona göre karar ver...
Yani ben arcçıyım ama ubuntu kolaylığını severim ama şimdilik garuda düşünüyorum
Yani linux şimdilik düşünmüyorum ama modifiys sürücü konusuna okeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ssao nedir
- intel iris xe graphics
- palit ekran kartı alınır mı
- ekran kartı tamiri
- gpu hotspot kaç olmalı
- dlss 4 hangi ekran kartlarında var
- rtx 5060 fiyat
- dlaa nedir
- en iyi ekran kartı
- 5060 laptop
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X