Şimdi Ara

Open gl 3.2 vulkan yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürücünün beta olması birşey değiştirir fark eder mi beta olmaz normalde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürücü konusu mis oldu en azından deneyimleyebileceğim 2000 den kalma olmayan modern bir arayüz

• Yani benim bir sıkıntı şu işlemci intel m450 apu yani kendi grafiği var ama çalışmıyor sistem komple görmüyor

• Kendi içerisinde güncellemeler çıktıda drop kayıpları düştü

• Gibi tam değil normalde 0 fps ile başlar oyun şimdi ise 8 4 civarı sonra artar

• Gelişme yok yapmak birşey yok yeni pc masrafı göründü

• Yeni pc alsam bile ona linux yüklerim linux camiasını ve altyapısını çok seviyorum ama bu makine ile ilgili söyleyebileceğim şudur insan kendini test etmek ister bu testtir uygun sürücü çıksa iyi sadece ekran kartı için söylemiyorum ama bunu kartı güncellerken vesaire biraz bilgi birikimim oldu bakacağız

• Eski bir bluetooth aygıtı vardı pc görmüyordu sayenizde artık görüyor yani sürücüyü buldum

• Konu biraz eskidi ama kusura bakmayın lan benim pc nin ekran kartı dünyadaki en kötü ilk 10 a giriyormuş lan bende diyorum opengl desteği dir fps tir neden artmıyor diyorum hemde mobility model kötünün kötüsü gün yüzüne vurdu en kötü kişiden kişiye 4 ila 8 arasında sallanıyormuşlan ben en kötü kart kesinkile birşey açmaz sanıyordum en azından hipotez doğruymuş ati radeon 5450

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.