arkadaşlar eskiden open dns i hiç sorunsuz kullanırdım taki evdeki neti iki bilgisayar kullanmaya başladık sonrasında sorun olmaya başladı. mesela net 5 dakika açılıyor 15 dakika çalışmıyor. . hiçbir siteyi açmıyor . . şimdi evde tek bilgisayar kullanmama rağmen durum yine böyle. . arada şu diğer bilgisayarı tekrar geitiriyorum onda sorun yok artık hiç takılmıyor. . ayrıca başka bir internette open dns i aynı iki bilgisayarla yine çok rahat kullanıyoruz sadece kendi evimde sorun oluyor artık. .ve de sadecebenim bilgisayarımla sorun oluyor
Kullanılan dns lerden kaynaklanıyor olabilir mi?
208.67. li olanı kullanıyordum artık hiçbi işe yaramıyor onlar..
dostum aynı sorun aynı şekilde devam ediyor bunlarla da. . acaba modemimle alakalı olabilirmi?? modem airties tek aklıma o geliyor
öncelikle host dosyanızın yedeğini alın. yedeğini aldıktan sonra direk host dosyanızı silin ! browser geçmiş bilgilerinizi silin,cookileri temizleyiniz. DNS olarakta aynı dns ler kalsın. Tekrar deneyiniz..Sorununuz çözülecektir büyük ihtimal..
Trk Dns istersen bu programı dene otomatik tarıyor en hızlı dns hangisiyse onu atıyor