Şimdi Ara

OpeLTakımı (180 opelsever) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
85.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @proliferatif arabam aynı seninkinden :) Astra 1,3 CDTİ nJoy Sport Paket 2007
  • dostlar beni de ekleyin
    corsa 2004 cdti njoy
  • Sanırım gruba eklenme bitti. Eklenmek istemem o zaman.

2004 güncel Astra 1.6 Elegance Triptronik araca sahibiz.
  • AStra 2001 elegance sedan 1.6 ama yeni otomobil olarak citroen c5 almak istiyoruz opel gönüllerimizde
  • Astra 2003 enjoy sport ekleyin lütfen
  • 2006 Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy+SP Paket+OPC Line :)

listeye eklenme gibi bir durum varsa, ekleyin lütfen :)
  • Benide ekle

opel merive 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 27 Ağustos 2007; 17:14:43 >
  • slm arkadaşlar. benide eklerseniz sevinirim

3 tane vectram var

1- ) 92 Vectra GL 2.0 Bordo ( Mürekkep Püskürtmeli )

2- ) 98 Vectra GLS 2.0 Metalik Gri ( Biraz daha bekleyip sıkıştırılmış kasalardan alamadık...)

3- ) 2005 Vectra 1.6 Design Edition Panacotta renkte ( hikayesi uzun :D )

ama en çok sevdiğim 92 olan.avrupa yapım araba kendini belli ediyor. ilk göz ağrısı . hızlanması yolu kavraması harika. hava yastığı ile ABS olsa bide tamam olacak.. kralını tanımam yolda

• quote:

Orjinalden alıntı: victoire

slm arkadaşlar. benide eklerseniz sevinirim

3 tane vectram var

1- ) 92 Vectra GL 2.0 Bordo ( Mürekkep Püskürtmeli )

2- ) 98 Vectra GLS 2.0 Metalik Gri ( Biraz daha bekleyip sıkıştırılmış kasalardan alamadık...)

3- ) 2005 Vectra 1.6 Design Edition Panacotta renkte ( hikayesi uzun :D )

ama en çok sevdiğim 92 olan.avrupa yapım araba kendini belli ediyor. ilk göz ağrısı . hızlanması yolu kavraması harika. hava yastığı ile ABS olsa bide tamam olacak.. kralını tanımam yolda

Maşallah. Allah kaza bela vermesin Vectra hastasısınız sanırım.

• vectra cd b 2.0 benide ekleyin
    imzayı bi türlü yapamadım düzgün olmuyor nasıl yapılyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 9 Eylül 2007; 0:40:00 >
  • Arkadaslar belki "Simdi sen de nereden cıktın?" diyceksiniz ama organizasyon adınız cok yanlıs olmus bence. "Opel Takımı" demişsiniz ama yahu Allah aşkına soylesenize siz toplanıp birlikte yarışa falan mı katılıyorsunuz? Buradan birbirinize arac bakımı ve sorunları gibi konular hakkında tavsiye vermek dışında birlikte yaptıgınız ne var? Yok.

Organizasyon adının "DH Opel Klübü", klüp kelimesi Turkce degil derseniz de DH Opel Toplulugu ya da ne bileyim, DH Opel Kullanıcıları Paylaşım Köşesi/Platformu vs vs gibi bir şey olamalı bence. Şu anki org adı bence yanlış ve amacını aşmış, gereğinden fazla havalı/gazlı bir isim.

Umarım yaptığım bu eleştrinin yapıcı bir eleştri oldugunu idrak eder ve cevaplarınızı ona gore yazarsınız.

Hepinize kazasız, güvenli sürüşler diliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taksoyy

Arkadaslar belki "Simdi sen de nereden cıktın?" diyceksiniz ama organizasyon adınız cok yanlıs olmus bence. "Opel Takımı" demişsiniz ama yahu Allah aşkına soylesenize siz toplanıp birlikte yarışa falan mı katılıyorsunuz? Buradan birbirinize arac bakımı ve sorunları gibi konular hakkında tavsiye vermek dışında birlikte yaptıgınız ne var? Yok.

Organizasyon adının "DH Opel Klübü", klüp kelimesi Turkce degil derseniz de DH Opel Toplulugu ya da ne bileyim, DH Opel Kullanıcıları Paylaşım Köşesi/Platformu vs vs gibi bir şey olamalı bence. Şu anki org adı bence yanlış ve amacını aşmış, gereğinden fazla havalı/gazlı bir isim.

Umarım yaptığım bu eleştrinin yapıcı bir eleştri oldugunu idrak eder ve cevaplarınızı ona gore yazarsınız.

Hepinize kazasız, güvenli sürüşler diliyorum...

bence hiçbir önemi yok bunun team ya da topluluğu olmasının,sonuçta topiğin içeriğini değiştirmeyecek

• Beni de eklerseniz memnun lurum Opel Astram var.
  • Benide eklermisiniz.Opel Astra OPC sahibiyim
  • astra 94 hb life. i love you astra!
  • Öncelikle Herkezin Kandili mübarek olsun arkadaşlar.
    Ben aranıza yeni katıldım benide ekleyebilirsiniz.
    Bende opel astra var ve ankaradayım.
  • ZAFİRA 2006 Ankaradan...
    herkese iyi bayramlar...
  • benide ekle 2000 corsa gls var
  • BENİDE EKLEYİN OPEL VECTRA 1.6 16 VALF 2000 MODEL BEYAZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: himan.10

Benide eklermisiniz.Opel Astra OPC sahibiyim

resim göndersene
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.