Şimdi Ara

OpeLTakımı (180 opelsever) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
85.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. ailemde opel astra ve corsa vardı zaten artık benimde bir opelim var. 2008 model Opel Combo 1,3 City Plus Spor Paket + Park sensorlari 26,500 YTL e satın aldım. siyah renkli. yarın teslim alıyorum arabamı resimlerini de en yakın zamanda paylaşıcam
  • Ustalar merhabalar ..
    Ben taze bir opelciyim 10 gün kadar oldu 1.6 easytronic 2008 siyah astra hb enjoy ! alin beni de kayida !
    odak tan aldim ama yıkmaci beni feci uğraştirdi anahtari zor aldim 100. ytl mi haşirdattı!
  • benıde ekleyin arkadsalar
  • Arkadaşlar benide takıma ekleeseniz sevinirim.....1997 Opel Astra GLS 1.6 16v
  • benide ekleyin astram var
  • Arkadaşlar isteyenler için yıllara göre Opel Logolarıı........Hatta eger uygun görürseniz (takım kurucuları) logo imzam gibi olursa daha ilgi cekici ve karizmatik olur diye düşünüyorum....

http://img162.imageshack.us/img162/4945/opelteam3eu5eo8.jpg

http://www.cartype.com/page.cfm?id=251&alph=ALL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akduman -- 2 Mart 2008; 11:38:09 >

• yaw ben burayı neden gorememısım benıde ekleyın...opel astra 1.3 cdti 2005
  • buda opelimmmm

• 100.000 mili devirmis, opel Combo 1.7 di :)
    Allah herkese kazasi belasiz , sorunsuz, nice kilometreler gormelerini nasip etsin.

http://img206.imageshack.us/img206/3275/opel17dize5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damador -- 3 Mart 2008; 1:45:01 >

• beni de ekleyin teşekkürler..
  • ben de opelciyim.2004 vectra C şimşek grisi.ne passat ne avensis ne laguna.vectra is number one

• arkadaşlar listeye benide ekleyin 2004 Vectra C Elegance Rulman Mavisi
  • 2005 Astra Cosmo 1.6 Easytronic benide ekleyin arkadaşlar.
  • Benide ekleyin arkadaşlar 2004 astra njoy
  • bende varım combo 1.3 cdti
  • Bu konunun sahibi nedense uzun zamandır ortalarda yok. Diğer konumuza gelenler var. Burayı o tarafa devralalalım.
  • Bencede..Hatta Ünal bu sayfayı kaldırsınlar yeniden sen aç hem takipçisin.Bari bir işe yarar.....
  • ooo ünalın bahanesini ben hemen söylüyorum
    'ben sürekli online olamıyorum,olsam yapardım'
  • quote:

Orjinalden alıntı: theend34

ooo ünalın bahanesini ben hemen söylüyorum
    'ben sürekli online olamıyorum,olsam yapardım'

Ama öyle. Sürekli burda olsam yapardım öyle birşey.

Sadece baze haftasonları gelebiliyorum. o da bazen uzun süreli bazen kısa süreli oluyor. Malumunuz ÖSS. ÖSS'den sonra isteyin anında yaparım öyle birşey.

• ben demedimmi?
    bu arada sınavda da başarılar kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theend34 -- 15 Mart 2008; 19:11:05 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.