Şimdi Ara

OpeLTakımı (180 opelsever) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
85.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benide eklerseniz sevinirim
  • benide ekleyin aranıza 2007 OPEL ASTRA ENJOY 1,3 CDTI EASYTRONİC SP MAKYAJLI METALİK GRİ
  • Ya niye hala eklenmedik??
  • selamın aleykum bende arabamda buralarda daha yeniyiz bende 2007 model lancolet sarısı yeni kasa corsa cdti var benide takıma alırsanız çok sevinirim
  • selamın aleykum bende new corsa var arbayı alalı 2 ay oldu arbayı hala aldıgımız gıbı kullanıyoruz yane demek istedıgım ayarlarla hec oynamadık bu aayrlardan artı bazı fonksıyonları eklıyebılırmıyım bunu sorucaktım bıde bu ıkıncı airbag hakkında bı sorum olucak bu dugmenın ısıgı sureklı sonuk duruyo acab devre dısımı ??? cevab verenlerede vermıyenlerede sımdıden tesekkurr
  • 2003 Astra comfort...
  • Orjinalden alıntı: rainbow05

Ya niye hala eklenmedik??

eklemeyin artık istemiyorum.

• 2006 astra twintop 1.6
    2007 astra twintop 1.6
    2006 vectra 2.0
    2000 vectra 2.0
    1999 vectra gt 2.0
    2008 astra sedan 1.3 yolda.:)
    ekleyin eklemeyin dert değil ama opel severiz ailecek..:)
  • e bu konu ölmüş bende bu başlıtak yeni bir konu açtım opel başlığı altında var diye buraya yönlendirdim baksanıza açan kişi ortalıkta yok..
  • Arkadaşlar öncelikle tüm opel kullanıcılarına selamlarımı iletiyorum.İncelediğimiz üzere bu konudaki en son güncelleme 2 Şubat'ta yapılmış bulunmakta.Yani konuyu açan arkadaş forumda konuyu başıboş bırakıp gitmiş.4-5 sayfadır üyelik talebinde bulunan hiç bir arkadaş üye listesine eklenmiyor,iletişim sağlanamıyor.

Hal böyle olunca yeni bir yapılanmaya gitmeye karar verdik.Opel başlığı altında yeniden toplanıyoruz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_19185727/mpage_1/key_//tm.htm#19190043

Opel çatısı altında toplanmak isteyen tüm arkadaşları bu başlığın altında görmek istiyoruz.Eklenen tüm üyelikleri 1-2 gün içersinde bu başlığa aktaracağım.Yönetimden ricamız aktarım işi tamamlandığında bu işe bir çare getirmeleridir...Opel Takımımıza üye olmak isteyen tüm arkadaşlar bilgilerini yeni başlığımız altında paylaşırlarsa gün içersinde gerekli eklemeleri yapacağım.Yeni imzamız ve avatarımız ise yolda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_90_05 -- 21 Kasım 2007; 21:46:56 >

• selamlar bende opelciyim
  • yaw bi gidin ya opel ne işe yarar alman malı die yutturuolar, serviste fazladan para almak için daha yeni değişmiş yağı bile değiştiriolar. Ayrıca sırf opel alalım die aküsü de özel boyuttu. Tam bir kazık işi. Nefret ediorum şu opel'den !!!
  • Bende bende opel astra 1.6 classic
  • Merhaba

Ben de varım. Tüm Opelcilere selamlar...
  • MERHABA

burda opel corsa sevenler konusu var. senin için faydalı olabilir.
  • benide ekleyin
  • beyler takıma beni de ekleyin
  • babadan gelen bi sevgi olsa gerek ekler misin
  • BENDE GELDİM...
  • arkadaşlar benide takıma ekleyin lütfen ok?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.