Şimdi Ara

opelin türkiyeden çekileceğini düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakarmısınz şuna zaten araba satmıyordu bunuda kaldırdılar.zaten kaç kişi opel alıyor ki opel eski başarısını kaybetti bence 5 yıla türkiyeden çekilir.türkiyede 5 model satışta şuan
    http://otoajanda.com/haber/8872/opel-artik-o-modelini-turkiyeye-getirmeyecek

buda astra k elektrik problemi

• İyi düşünmüşsün. Ama düşünmeyi yanlış yerde bırakmışsın hocam. Az daha düşünürsen mantıklı bi sonuç gelir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyni yok fikri var olmuş sizinki.
  • Tüh tam da Opel alıyordum.

• kaç kişi gidip octavia yada jetta yerine astra alıyor ? veya passat yerine ınsıgnia ?

zafirayı saymıyorum bile millet doblo alıyor ?

yeni corsa desen tipsiz

laf sokmaya çalışmadan gidip bir gerçekleri düşünün
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Dogru zafira ile dobloyu karsilastirmak akillica bu arkadaslarin fikirleri aptalca anliyorum sizi ilk once hangi araclari hangi araclarla karsilastiracagini ogren gel sonra burda millete laf sokmaya calis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan sadece Qashqainin satışlarıyla ayakta durabiliyorsa Opel hayli hayli durur sen kafanı bunlarla oyalama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willian

Dogru zafira ile dobloyu karsilastirmak akillica bu arkadaslarin fikirleri aptalca anliyorum sizi ilk once hangi araclari hangi araclarla karsilastiracagini ogren gel sonra burda millete laf sokmaya calis.

sayın opel fanboy gerçekler bunlar..bende biliyorum doblo van zafira ise mpv .konu bu değil türkiyede hiçbir aile babası 15 bin ekleyeyimde zafira alayım demez zafiranın yapamadıklarını doblo yapıyor
  • Opelin en basarili oldugu ulkelerden biri Turkiye nereye cekiliyo bizim ulkeden?

• Bir arızayı gösterip çekılecek demekte farklı bir düşünce o zaman vag grubu kapanalı 3-4 yıl olması lazım.Ayrıca seat ve skodanın satış rakamlarını toplasan anca opele yaklaşıyor.Demek ki octavia ve jetta tercih etmeyip astra alanların sayısı baya fazla.

Seat:1870
    Skoda:1661
    Opel:3495
  • Aileler için ideal bir araç.İkinci çocuk olursa şahsen düşünüyorum mpv tarzı bir araç almayı.Ne yalan söyleyeyim bu sınıf bir araç alacak olsam citroen picasso alırım.
  • Opelin elektrik arızaları meşhur zatenAma sizinki acımasız olmuş biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

kaç kişi gidip octavia yada jetta yerine astra alıyor ? veya passat yerine ınsıgnia ?

zafirayı saymıyorum bile millet doblo alıyor ?

yeni corsa desen tipsiz

laf sokmaya çalışmadan gidip bir gerçekleri düşünün

kaç kişi mi octavia yerine astra alıyor?

http://www.ototeknikveri.com/haber/7136/model-bazinda-2016-nisan-otomobil-satislari

şurayı bi incele istersen.

astra sedan + hb olarak satılıyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 31 Ağustos 2016; 12:34:21 >

• konuyu park ediyim 5 sene sonra görüşürüz
  • Sanki çok tutulan modelmiş de artık gelmeyecek gibi olmuş. Zafira zaten ne kadar satıyor ülkemizde çok tutulan bir segment değil.
  • en azından düşünüyormuşoy verirkende düşünmeyi unutma

• Bazı şeyleri düşünmüyorsunuz. Her ne kadar VW çatısı altında olsa da genel anlamda bilgisi olan insan Seat veya Skoda yerine gidip Opel alıyor. VW zaten aynı donanımlarda her türlü pahalı olduğu için Opel tercih ediliyor. Opel, Renault, VW gibi markalar Türkiye'de önemli markalar seversiniz sevmezsiniz gerçek budur.
  • Dandikliği ile nam salmış servislerine rağmen çok iyi satıyorlar, gitmezler.

• Her az satan Türkiye'den çekilseydi ooooo. Satışları kötü de değil ayrıca. Opel tam gaz devam edecektir.

Edit: Zafira tezi zaten saçma. Her marka Türkiye'ye her arabasini getirdiğini mi sanıyorsun. Örneğin Volkswagen gibi satış lideri bir firma bile Touran'i getirmiyor. Volkswagende mi çekilecek yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 31 Ağustos 2016; 12:43:38 >
  • Elektrik arızası var,

Oldu o zaman kalkalım çekilelim bu ülkeden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.