Şimdi Ara

opel vectra mı ford focus sedan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 vectra comfot mu almalıyım yoksa focus mu arkadaşlar ayrıca vectranın değeri ne kadardır sizce

• Focus C,Vectra ise D sınıfı bir araba,fiyatları yakındır tahminimce;hangisi temizse onu al derim şahsen.
  • 2004 comfortlar 23 ile 25 arası değişir focus kaç model?
  • benzinli ise vectra
  • focus 2004 ama çok yakar mı acaba
  • 1.6 benzinli ise Vectra dan az yakar bence çünkü en azından kasa daha hafif ...
  • Her ne kadar D sınıfı bile olsa Vectra önermiyorum bu karşılaştırmada.

Sebebi

1 sebep yeter kanımca.

1.6 100 HP motor kasaya hafif kalıyor. Clio bile 1.4 motor 98 97 HP kullanıyor. At ile eşşek nerdeyse aynı.

Ama dğer konularda Vectra diyebilirim. Konfor olarak daha üst olarak görürüm sınıftan dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vectra zaten kalkışlarda çok atak performanslı fırlayan bir araba değil ama yüksek hızlarda güvenli konforlu yol tutuşu güzel donanımlı harika bir araba ...
  • Vectra bir kere C sınıfı bir araba. Focus ile aynı segment. İşin içine C sınıfı bir model olan Astra HB ve Sedan girince yanılgı olup Vectra D sınıfı konumuna fırlıyor. Opel'in de D sınıfı olan Omega daha olmadığı için Vectra D sınıfı zannediliyor. Vectra C sınıfıdır, yanılgıya düşmeyin. Astra'da C sınıfıdır. Opel'de şu an D sınıfı model yok bence. Omega vardı eskiden şu an yok ama.
    Bu benim görüşüm. Vectra ilk çıktığı 90'lı yıllar da Astra yoktu. Corsa vardı galiba. Tam emin değilim. Ama o zamanlar Omega vardı. Hatta 90 modeli eski patronumda vardı. Vectra'lar İzmir Torbalı'da üretiliyordu. Bir kaç yıl sonra Astra çıktı. Hatchback olarak çıktı Astra ve ben ona Vectra'nın hatchback'i gözü ile baktım. Sonra Vectra kasa değiştirdi. Şu meşhur aynaları ön kaput ile birleşen kasa. AStra sedan çıktı. Daha sonra Vectra yine kasa değiştirdi. AStra değişti, vs. vs. Omega yok oldu. Bilmiyorum belki şu an Vectra'yı Opel D sınıfı olarak görüyordur ama bana göre C sınıfı.
    Yani bana göre C sınıf arabaları Corolla, Civic, Jetta, Megane, Focus, vs. ile Vectra aynı segment arabadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 3 Aralık 2008; 8:47:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34
    . Bilmiyorum belki şu an Vectra'yı Opel D sınıfı olarak görüyordur ama bana göre C sınıfı.
    Yani bana göre C sınıf arabaları Corolla, Civic, Jetta, Megane, Focus, vs. ile Vectra aynı segment arabadır.

vectra c kasa yani son kasası d sınıfı araçlarla aynı genişliktedir.. c sınıfı araçlara göre daha geniştir ayrıca donanım olarakta d sınıfı araçtır..
    vectra a kasada çok geniş araçtı.. genişlik olarak vectra d sınıfı araçtır ayrıca sürüş yol tutuş olarak incelediğimizdede d sınıfı olduğu anlaşılır..
    d sınıfı olduğunu anlamak için içine binip biraz kullanmak bile yeterlidir..
  • quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba. Focus ile aynı segment. İşin içine C sınıfı bir model olan Astra HB ve Sedan girince yanılgı olup Vectra D sınıfı konumuna fırlıyor. Opel'in de D sınıfı olan Omega daha olmadığı için Vectra D sınıfı zannediliyor. Vectra C sınıfıdır, yanılgıya düşmeyin. Astra'da C sınıfıdır. Opel'de şu an D sınıfı model yok bence. Omega vardı eskiden şu an yok ama.
    Bu benim görüşüm. Vectra ilk çıktığı 90'lı yıllar da Astra yoktu. Corsa vardı galiba. Tam emin değilim. Ama o zamanlar Omega vardı. Hatta 90 modeli eski patronumda vardı. Vectra'lar İzmir Torbalı'da üretiliyordu. Bir kaç yıl sonra Astra çıktı. Hatchback olarak çıktı Astra ve ben ona Vectra'nın hatchback'i gözü ile baktım. Sonra Vectra kasa değiştirdi. Şu meşhur aynaları ön kaput ile birleşen kasa. AStra sedan çıktı. Daha sonra Vectra yine kasa değiştirdi. AStra değişti, vs. vs. Omega yok oldu. Bilmiyorum belki şu an Vectra'yı Opel D sınıfı olarak görüyordur ama bana göre C sınıfı.

passat ne D midir?

o zaman o da C...

• bende arkadaş gibi vectra konusunda kararsızım bildiğim kadarı ile 1.6 102 bg lik motor kullanılıyor ve bu araç için yeterlimidir bilemiyorum vectranın comfort ve elegance modelleri arasında ne gibi farklar vardır ikinci el sitelerinde çok abuk subuk fiyatlar var öyleki aynı modelde 10.000 ytl fark olan bile var ve bu insanı tereddütte bırakıyor fikir sahibi olamıyorsun vectra gerçekten d sınıfımıdır yoksa c mi ???
  • Konu Vectra C'mi D'mi deği zatenl. Sadece ben fikrimi söyledim. İsterse E sınıfı olsun. PAssat D sınıfı. Golf ve Jetta C sınıfı, Polo B sınıfı, Pheteon E sınıfı.
    Ben olsam hangi araba temizse onu alırdım ama tercihimi Focus'tan yana kullanırdım.
  • quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba. Focus ile aynı segment. İşin içine C sınıfı bir model olan Astra HB ve Sedan girince yanılgı olup Vectra D sınıfı konumuna fırlıyor. Opel'in de D sınıfı olan Omega daha olmadığı için Vectra D sınıfı zannediliyor. Vectra C sınıfıdır, yanılgıya düşmeyin. Astra'da C sınıfıdır. Opel'de şu an D sınıfı model yok bence. Omega vardı eskiden şu an yok ama.

Vectra her bakımdan D SINIFI BİR ARAÇTIR.
    HİÇ ŞÜPHESİZ..

GİDİPTE KULLANMADAN MOTORUNA TAŞ ATANLARIDA GÖRÜYORUZ YOLLLARDA ARKADAN SELEKTÖR YAPIP GEÇMEK İSTEYEN,SONRADA GAZA BASINCA KENDİNİ SAĞ ŞERİDE ATIP ORTADAN KAYBOLAN LARIDA....

KİMSE VECTRAYA TAŞ ATMASIN.
    1.6 MOTOR ÇOK RAHAT KALDIRIYOR O KASAYI.

PEKİ SORARIM SANA
    VECTRADAKİ KONFOR SAYDIĞIN HANGİ ARABADA VAR?
    BİRÇOK KİŞİ BİLMEZ VECTRALARIN ŞÖFÖR VE YOLCU KOLTUKLARININ YAYLI OLDUĞUNU.
    SERT BİR ÇUKURA GİRİN BAKALIM KOLTUK NASIL ZIPLIYOR.

HADİ GEÇTİK KOLTUK RAHATLIĞINI YA AMÖRTİSÖRLER?
    İÇERİYE 1 GRAM SES VERSİN YA.

BEN 5 SENEDİR KULLANIYORUM,KENDİ YAPTIĞIM ARIZALAR DIŞINDA BİR ARIZASI HİÇ OLMADI.
    DÜN 60.000 KM BAKIMLARI YAPILDI.ŞU AN ARABA YAĞ GİBİ..

BEN VECTRAYI ŞU ANDA HİÇBİR ARABAYA DEĞİŞMEM..
    KOLAY KOLAYDA TARİHE GÖMÜLMEZ BU ARABA KİMSELER MERAK ETMESİN..

SAYGILAR..

• BU ARADA VECTRANIN MOTORU 100 VEYA 102 DEĞİL 105 BEYGİRDİR...

ARACI DOĞRU DEVİRLERDE KULLANIRSANIZ HİÇ SIKINTI YAŞATMAZ HIZ KONUSUNDA..

SAYGILAR...
  • santiego-39 arkadaşım, Vectra'ya taş atmıyorum kesinlikle. Hatta hiç bir arabaya taş atmam. Bana göre her araba kendine has özelliğe sahip olup farklı beklentilere hitap etmekte olup bizler de kendimize uygun olanı seçip almaktayız. Opel 90'lı yıllar da bile board compüter'i standart sunmaktaydı tüm modellerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 3 Aralık 2008; 14:46:03 >
  • quote:

Ne sallamışsın be kardeş.Bir sen biliyorsun zaten c sınıfı olduğunu . Hayatında muhtemelen ne Vectraya nede Omegaya bindin . Nede araştırdın .

Omega bak nerede ?

http://www.euroncap.com/executive.aspx

Bak vectra nerede?

http://www.euroncap.com/large_family_car.aspx

Bak astra nerede ?

http://www.euroncap.com/small_family_car.aspx

Şimdi rakiplerine bir bak .

Yani söylediklerin hatalı .

Vectra C sınıfıymış .

Yok B sınıfı .

Zaten passatta aslında c sınıfı . Hatta avensiste b+ sınıfta.. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Ne sallamışsın be kardeş.Bir sen biliyorsun zaten c sınıfı olduğunu . Hayatında muhtemelen ne Vectraya nede Omegaya bindin . Nede araştırdın .

Omega bak nerede ?

http://www.euroncap.com/executive.aspx

Bak vectra nerede?

http://www.euroncap.com/large_family_car.aspx

Bak astra nerede ?

http://www.euroncap.com/small_family_car.aspx

Şimdi rakiplerine bir bak .

Yani söylediklerin hatalı .

Vectra C sınıfıymış .

Yok B sınıfı .

Zaten passatta aslında c sınıfı . Hatta avensiste b+ sınıfta.. :)

Bak şimdi, orada dur derim. Bilip bilmeden konuşma derim. İşte cinlerim şimdi tepeme çıkar derim.
    Opel OMEGA ; Eski patronumda 1990 modeli vardı ve ben o arabayı o zamanlar 16-17 yaşında olduğumdan ehliyetim olmadığından kullanmadım ama otoparkta ileri geri almışlığım vardı. Hatta binip içine yolculuk da ettim.
    Ondan sonra çıkıp yeri geldiğinde vakti zamanında W116 kasa 280 SE Mercedes arabamız da oldu, 455 HP'lik 74 model Trans am arabamız da oldu dediğimiz zaman "bunları söylemene ne gerek var" diye çıkıp yorum yapan oluyor. Gelde söyleme yani.
    Ben 33 yıldır, doğduğum günden beri arabalar ile iç içeyim. Tüm arabaların özelliklerini, donanımlarını yeterince bilirim. Hatta şu an 57 tane 1/18 ölçek diecast model arabam var. Ve sayı ben istediğim modeli bulup aldıkça artar. Gerçekleri ile olduğu gibi modelleri ile de ilgilenirim.
    Yani diyeceğim, bilip bilmeden "yok işte Omega'ya bindinmi, Vectra'ya binip sürdünmü" diye bilinçsiz yorumlar yapmayın.
    Ona bakılırsa Corolla. O meşhur efsane kasa 96-97 kasalar son yeni kasa'ya göre küçük duruyor. Yeni kasalar daha geniş ve uzun duruyor. Corolla şimdi D sınıfamı terfi etti? Hayır, C sınıf olarak devam ediyor.
    Ford'a dönersek;
    Fİesta - B
    Focus HB ve Sedan - C
    Mondeo - D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 3 Aralık 2008; 14:57:07 >

• Gülüyorum.

quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba.

• quote:

Orjinalden alıntı: GRONHOLM

Gülüyorum.

quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba.

1991 model Vectra D sınıfımı?
    O meşhur dikiz aynaları ön kaput ile birleşen 97 model Vectra D sınıfımı?
    Yani bu dediğim Vectra'lar BMW 5 veya Mercedes E seris ile aynı sınıftamı oluyor? Ve bu son yeni kasa Vectra D sınıfımı?
    İşte sizi Astra HB ve Astra Sedan yanıltıyor.

Bu arada, Opel'in Manta, Rekord, Commadore, Ascona ve Senator modelleri de vardı bir zamanlar.
    Yani diyeceğim, Desiya kardeşim daha dünya da yoktu. 1983 modeldi galiba. 84'de olabilir. O zamanlar 8-9 yaşlarındaydım. Bizim eski mahallede Opel Ascona vardı. Yeni almıştı daha sahibi ve taksi olarak çalıştırıyordu. Tanıdık olduğu için bazen babam olmadığı zamanlar onun taksisi ile giderdik araba ile gidilecek yerlere.

Konuyu daha fazla uzatıp Vectra C'mi D'mi tartışmasına dönüştürmek istemiyorum. İster C olsun ister D olsun. Çok da ilgilendirmiyor beni. Yani bir yorum yaptık demedik laf bırakmadınız. YAzık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 3 Aralık 2008; 15:27:27 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.