Şimdi Ara

Opel Vectra 1.6 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar opel vectra 1.6 lpg li 150 bin km de fiyatları 12-15 arasında sizce motoru falan ne kadar dayanıklıdır masraf çıkaran bi arabamıdır_?? alınırmı? bilgilendirirseniz sevinirim.

• gayette alınır binilir.performansı gayet iyidir.10 yıldır kullanıyorum kullanıyoruz(Vectra B kasa) hiç bir sorun çıkarmadı.hala koltukları taş gibi motoru gayet iyi hiç bir sorunu olmadı.o fiyata gidip tata alacağınıza misler gibi opel vectra ya binersiniz.kasanın güzelliği de cabası
  • Bir zamanlar bende vectraların bu b kasalarına takmıştım kafayı almayı çok istiyordum fakat biraz araştırınca bu araçların genelde sorun çıkardığını gördüm ve duydum özellikle elektronik aksamı arıza çıkartıyormuş illaki alacağım diyorsanız makyajlı kasalara bakın derim makyajlandıktan sonra kronik sorunları giderildi diye biliyorum ayrıca bu araçların 2000 motorları daha çok tutuluyor hemen hemen 1.6 larla aynı yakıyor sadece biraz fazla vergi ödersiniz ama ciddi bir performans farkı olduğunu görürsünüz 1.6 lara bakarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.