Bildirim
Opel Vectra 1.6 yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
gayette alınır binilir.performansı gayet iyidir.10 yıldır kullanıyorum kullanıyoruz(Vectra B kasa) hiç bir sorun çıkarmadı.hala koltukları taş gibi motoru gayet iyi hiç bir sorunu olmadı.o fiyata gidip tata alacağınıza misler gibi opel vectra ya binersiniz.kasanın güzelliği de cabası -
Bir zamanlar bende vectraların bu b kasalarına takmıştım kafayı almayı çok istiyordum fakat biraz araştırınca bu araçların genelde sorun çıkardığını gördüm ve duydum özellikle elektronik aksamı arıza çıkartıyormuş illaki alacağım diyorsanız makyajlı kasalara bakın derim makyajlandıktan sonra kronik sorunları giderildi diye biliyorum ayrıca bu araçların 2000 motorları daha çok tutuluyor hemen hemen 1.6 larla aynı yakıyor sadece biraz fazla vergi ödersiniz ama ciddi bir performans farkı olduğunu görürsünüz 1.6 lara bakarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X