< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UfukKarakiraz 7B7EB -- 21 Nisan 2025; 12:42:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Opel Ticaride Kampanya

-
-
300.000 sıfır faizli kredi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faizsiz kredi için rakamlar farklı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cobo cargo için fiyat verebilir misiniz?
-
Fiyatlar cok iyimis. 2. El li kahir cekecegine ticari olsun 0 km olshn
Şaçma sapan vergiler yüzünden ticari falan bakmaya başladık. Padişahım .ok yaşa.
980.000₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ticari bir tutkudur. ben mercedese binerken bile hep bi pickup ticarim vardı. hala var. ticari bir yaşam biçimi
-
Benim Nemodaki rahat sürüşü çoğu otomobilde bulamıyorum
Bilmeyen birisi hadi oradan diyebilir ama rahat sürüş demek sadece süspansiyondan ibaret değil. Yüksekten yolu izlemek daha rahat geliyor bana.
Combo da düşünülebilir
anlamazlar aga , boyle ticariye bineni esnaf enişte vs olarak yaftalamaktan, ticariye binmenin böcek gibi clio böcek gibi poloya binmekten daha kotu oldugunu düşünüyorlar. ha hep aşırı hızlı giderim araba yere bassın vs diyen tamam binsin böcek gibi araçlar ada ,ticariyle boyle yuksek , bakınarak , zaten ununu elemiş eleğini asmış bir insan gibi , 85-90 la keyifle gitmek ayrı bir hayat.
-
Aynı dediğin böcek Cliodan bende de var
Geçen yaz ailecek kısa çaplı gezilerde Clioyla değil Nemoyla gittik. 80-90 geze geze gittik geldik.
Seyir halindeyken çocuklarin bagajdan malzeme alıp koyması bile ayrı rahatlık.
Hanım da alıştı Clioya binen yok evde.
Nemoyu yenilemek istiyorum Fiorino ya da Courier e bakarken bu konuya denk geldim,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X