Şimdi Ara

Opel Servisi Yanlış km yazmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı 8. ayda bursa neskara götürdüm. Tahminen 130 binde olan kmyi servis kaydına 134 bin km olarak yaznışlar. Aracı az önce 131 binde baska bir servise soktuğumda olay anlaşıldı. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 1 Kasım 2012; 10:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 130 bin km'de olan bir araç için 4 bin km hata çok önemli değildir diye düşünüyorum. Satarken dolandırıcı damgası yemekten korkuyorum diyorsanız da bu durumu yanlış anlayacak kimse olacağını sanmıyorum. Sonuçta kimse 4-5 bin km düşürmekle uğraşmaz. Yani bence takmayın kafanıza, birşey yapmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Aracımı 8. ayda bursa neskara götürdüm. Tahminen 130 binde olan kmyi servis kaydına 134 bin km olarak yaznışlar. Aracı az önce 131 binde baska bir servise soktuğumda olay anlaşıldı. Ne yapabilirim?

Servisi arayıp konuştunuz mu? Durum hakkında bilgilendirirseniz belki güncellenebilir.Yada 4k boyunca yetkili servisten uzak durun :)
  • hergün yeni bir opel servisi rezilliği bir de fransızlara yazmadıklarını bırakmazlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Aracımı 8. ayda bursa neskara götürdüm. Tahminen 130 binde olan kmyi servis kaydına 134 bin km olarak yaznışlar. Aracı az önce 131 binde baska bir servise soktuğumda olay anlaşıldı. Ne yapabilirim?

Servisi arayıp konuştunuz mu? Durum hakkında bilgilendirirseniz belki güncellenebilir.Yada 4k boyunca yetkili servisten uzak durun :)

Son gittiğim servise sordum, hiçbir şekilde değiştirmek mümkün değilmiş. Anca hatayı yapan servis hata yaptık vb. diye bir kağıt verebilir belki.
  • sen satana kadar 2-3 bakıma daha girer, arada kaynayıp gider
  • opel satış sonrası serviste ne yazık ki amatör merdiven altı dükkanlar gibi hareket ediyor umarım bundan sonra karşılaşmam böyle şeylerle ancak şu ana kadar iatanbul maslaktaki opel hariç hepsinde bir dandiklik vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

opel satış sonrası serviste ne yazık ki amatör merdiven altı dükkanlar gibi hareket ediyor umarım bundan sonra karşılaşmam böyle şeylerle ancak şu ana kadar iatanbul maslaktaki opel hariç hepsinde bir dandiklik vardı

Vallahi Ankarada Opak'a götürüyorum bi dediğiniz yerden bi de burda Opak'tan memnun insanlar, daha da başka memnun olunan biyer görmedim duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.