Şimdi Ara

OPEL INSIGNIA 2.0 OTOMATİK KAMPANYA (78.000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 Benzinli Mazda 6 ve Honda Accord'u 95-105.000'e satmak isteyen Japonlara kapak olsun. Piyasadan silinmeyi isteyenlere inat Opel 2.0 motoru 80.000 TL'nin de altına veriyor.

İstenirse 2.0 motorlu otomatik dizel araç 80.000'e de verilirmiş. Millet şişik karları kısmadığı için 95000 TL falan istiyor.

• Şu an da audi den geliyorum. 95 000 lira tek paket opsiyonları olan araç. 68 e bıraktı. Ben olsam her türlü audi derim. Tek sorun yeni kasa cıkıyor. O çok dusundurdu beni de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence cosmo 160'lığın fiyatını şişirip edition elegance 130'luğun fiyatını uygun hale getiriyorlar.

arada 16 bin çıpa fark var.

bayide pazarlıkla fiyatlar ne alemde onu bilemiyorum.

ha yaptıkları kötü birşey mi? değil. 2.0 dizel otomatik d sınıfı bir araç; c sınıfı prömyum 1.6 dizel fiyatına..

edit: 1.4 motora otomatik vites gelmeyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 14 Nisan 2012; 17:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Şu an da audi den geliyorum. 95 000 lira tek paket opsiyonları olan araç. 68 e bıraktı. Ben olsam her türlü audi derim. Tek sorun yeni kasa cıkıyor. O çok dusundurdu beni de

hangi motor sanziman paketi o fiyata biraktilar acaba cok merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Şu an da audi den geliyorum. 95 000 lira tek paket opsiyonları olan araç. 68 e bıraktı. Ben olsam her türlü audi derim. Tek sorun yeni kasa cıkıyor. O çok dusundurdu beni de

hangi motor sanziman paketi o fiyata biraktilar acaba cok merak ettim..

Konuyla alakasız bir cevap.
    Kasası değişen araç A3.
    Motor da 1.4-1.6
  • Makyajlı insignialar gelicek belkide indirim ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2.0 Benzinli Mazda 6 ve Honda Accord'u 95-105.000'e satmak isteyen Japonlara kapak olsun. Piyasadan silinmeyi isteyenlere inat Opel 2.0 motoru 80.000 TL'nin de altına veriyor.

İstenirse 2.0 motorlu otomatik dizel araç 80.000'e de verilirmiş. Millet şişik karları kısmadığı için 95000 TL falan istiyor.

Sizin 160'lık ve 195'lik 2 litre dizel Insignia fiyatlarından haberiniz var mı? Honda'ya Mazda'ya laf etmişsiniz ama Opel'in 195'lik dizelinin fiyatını buraya yazarsanız neşemiz yerine gelir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edit: yanlış anlaşılma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0KRATES -- 14 Nisan 2012; 17:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

vay be demek bu kadar aciz duruma düştüler, ellerinde kalan satamadıkları araçları elden çıkartmaya çalışıyorlar... :)

isterlerse 1.6 dan ucuza versinler yinede kimse gidip 2.0 benzinliyi almaz. millet 1.6t nin yakıtı ile baş edemiyor, buna herhalde can dayanmaz.

Benzinli olduğunu nereden çıkarıyorsun
  • Edition elegance paketiyle , accordun donanimlarini karsilastirmak lazim ilk once. Ayrica 130 hp'lik enkaz dizel motoru enkaz sanzimanida cabasi. 160'lik 94 bin , 195 hp'lik 104 bin tl. Baya kapak olmus cidden.

Ahh guzel ulkemin insanlarinin dizel aski , 78 bin tl'ye cetta vermiyorlar neredeyse asil kapak onlara olmus. 77 bin'e jetta yerine ne alinir diyenler buyrun bu konuya alalim sizi.
  • quote:

2.0 Benzinli Mazda 6 ve Honda Accord'u 95-105.000'e satmak isteyen Japonlara kapak olsun. Piyasadan silinmeyi isteyenlere inat Opel 2.0 motoru 80.000 TL'nin de altına veriyor.

edit: yanlış anlaşılma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0KRATES -- 14 Nisan 2012; 17:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

vay be demek bu kadar aciz duruma düştüler, ellerinde kalan satamadıkları araçları elden çıkartmaya çalışıyorlar... :)

isterlerse 1.6 dan ucuza versinler yinede kimse gidip 2.0 benzinliyi almaz. millet 1.6t nin yakıtı ile baş edemiyor, buna herhalde can dayanmaz.

Benzinli olduğunu nereden çıkarıyorsun

pardon 2.0 t ye kaydı bir an aklım :)
  • Dizel otomatik Passat da 105PS zaten.

Ayrıca aracım Honda olmasına rağmen, bence Accord Benzinli otomatik olarak en fazla 80.000'e satılmalı. Üstü anlamsız. Aynı durum gerzekçe fiyat belirleyen Mazda 6 için de geçerli. Accord'dan zaten üstün bir araç değil Mazda 6. 105.000 hayatta etmez. Alan da yok zaten.

Opel Insignia Edition Elegance zaten boş bir paket de değil. Bence mantıklı.

Ayrıca isteyen Chip ekletip aracı 160 PS civarı yapabilir.
  • quote:

Dizel otomatik Passat da 105PS zaten.

Ayrıca aracım Honda olmasına rağmen, bence Accord Benzinli otomatik olarak en fazla 80.000'e satılmalı. Üstü anlamsız. Aynı durum gerzekçe fiyat belirleyen Mazda 6 için de geçerli. Accord'dan zaten üstün bir araç değil Mazda 6. 105.000 hayatta etmez. Alan da yok zaten.

Ya 0 arac alip chiplemi ugrasilcak. Ayrica bu ulkede 75 bine c segment satiliyor. Accord bu ulkede jetta parasina satilsin istiyorsun. Mazda 6 evet pahali satamaz artik bu saatten sonra.
  • Sener ırandan geldıgın bellı konuları acmaya basladın hemen :)
  • quote:

insignia 2.0t otomatik cosma 111 bin tl.

kıyaslama yaparken rakip donanım ve motor seçeneklerine bakın. uyduruk bir motor seçeneğinde kampanya yapıldı diye başka markaları yermenin anlamı yok.

bu araçların ederi zaten bu değil ama fiyatların böyle olmasının sebebi markalarla değil devletle ve vergilerle alakalı. yani adamlar 50 ye civic satarken 100 e accord satmıyor. 35 civic 50 ye accord satıyor ama vergiler yüzünden makas açılıyor.

• opelin 2.0 cdti 130 hp at nın ılk kampanyalı fiyatı kaç bin tl civarıydı hatırlayan varmı ? 68 bin tl hatırlıyorum da emın değilim
  • Yazmaı unutmusum kusura bakmayın. A3 1.6 tdi stronic. Konuyla neresi alakasız onu anlamadım. İnsignia alacagıma onu alırım diyorum. Kendi fikrim budur. Rahatsız etmesin kimseyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

insignia 2.0t otomatik cosma 111 bin tl.

kıyaslama yaparken rakip donanım ve motor seçeneklerine bakın. uyduruk bir motor seçeneğinde kampanya yapıldı diye başka markaları yermenin anlamı yok.

bu araçların ederi zaten bu değil ama fiyatların böyle olmasının sebebi markalarla değil devletle ve vergilerle alakalı. yani adamlar 50 ye civic satarken 100 e accord satmıyor. 35 civic 50 ye accord satıyor ama vergiler yüzünden makas açılıyor.

Arkadaşım siz de iyi araştırın.

Adamlar 105 PS 1.6 litre alt ÖTV dilimli aracı zaten Passat olarak bu fiyata satıyor.

Opel aynı segmentte 2.0 litre yani ÖTV'si yüksek aracı bu fiyata satıyor.

Ayrıca Passat da 105 PS ile zaten gitmiyor. 1.6 150 PS gibi sağlam ve bastın mı giden bir araç henüz VW de yapmadı.

105 PS D sınıfı araba mı olurmuş.

Adama gülerler.

Neyse.

Bu da 130 PS bir motor. Passat'ın çapulcu 1.6 güçsüz motoru kadar, Opel'in 2.0 motoru da gider.

Ayrıca 2.0 motor her şartta daha avantajlıdır. Vergisi yılda fazladır o kadar.

Bu da demek oluyor ki 2.0 140 PS Passat da istenirse 80.000'e satılabilir.

Ama Doğuş inanılmaz paralar kazandığı için ve ülkemizdeki bilinçsiz tüketici 1.6 litre motora 80000 TL vermeyi sevdiği için durum böyle.

Helal olsun OPEL'e.

En azından 2.0 motor kazığını atmamış.

Otomatik dizel isteyene iyi seçenek sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 14 Nisan 2012; 20:34:05 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-tertemiz-sunrooflu-beyaz-garaj-arabasi-78854521/detay

O zaman bu araba herkese kapak olsun.Sabah gördüm içim gitti.Param olsa koşa koşa gider alırdım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.