Şimdi Ara

Opel Insignia 1.6 cdti alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kafamda 2017 sonrası opel insigna almak var. Bütçe max 1.2m olacak şekilde almayı düşünüyorum. Grandsport ecotech paketlere bakıyorum paketler hakkında da çok bilgim yok açıkçası, kullanan arkadaşlar bir yorum yaparlarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır.

Ecotech paket adı değil motor teknolojisi adıdır. Opel bunu değişken sübap zamanlaması için kullanır. Vtec, Mivec, Vvti neyse Ecotech de odur.

Enjoy, Design, Business, Exelance, Exclusive, Innovation gibi paket adları vardır. Boş paket tavsiye etmem, D sınıfına bindiğinizi tam hissettirmeyebilir.

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

İşte hakim değilim pek önereceğiniz paketler neler max 1.2 ye

• Piyasaya pek hakim değilim. Ayrıca konu sadece en yüksek paket olması olmamalı. İkinci elde önce temizlik arayın. En dolu paketi 1.2 milyona buldunuz diyelim, araba 150 bin km olduğunu farzedelim, triger zinciri değişim zamanı gelmiştir. Yerine göre 60-100 bin lira istiyorlar. Düşük km Exelance ve üstü bulmaya çalışın.

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bu bilgi için bende 150k üstü km bakıyodum. İyi oldu bildiğim. Piyasası vs zor diyorlsr ama kullanmaktan çok keyif aldığım bir araba olduğu için piyasadan bağımsız alacağım galiba

• Insignia b den se makyajlı insignia a daha mantıklı bir tercih olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.