Şimdi Ara

OPEL in yeni suv araci ANTARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47% Antara Cosmo 2.0 CDTI ECOTEC 5-bak (150pk) Catalogusprijs: 32.495,00 €
    22% Antara Enjoy 2.0 CDTI ECOTEC 5-bak (150pk) Catalogusprijs: 30.495,00 €
    19% Antara Cosmo 2.0 CDTI ECOTEC 5-traps Automaat (150pk) Catalogusprijs: 33.695,00 €
    10% Antara Enjoy 2.4 ECOTEC (140pk) Catalogusprijs: 28.195,00 €
    2% Antara Cosmo V6 3.2 V6 ECOTEC 5-traps automaat (227pk) Catalogusprijs: 36.565,00 €

bunlarda fiatlari belcika icin gecerli
    turkiyeye daha gelmedi sanirim

meraklilar yorumlarini yapsinlar begenenler simdiden siparis versinler opel e

biraz dolastim ama sanirim forumda yoktu bu araba varsa silebilirsiniz
    saygilar

OPEL in  yeni suv  araci ANTARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 14 Ocak 2007; 1:19:30 >

• dikiz aynalar bi garip geldi bana ilk bakışda..

iç tasarımıda gayet başarılı geldi gözüme..

• aracın ön tarafı çok kötü gözüküyor ama arka tasarımı güzel.
    iç tasarım da koltukların rengi dışında oldukça iyi.. O ne renk öyle kardeşim
  • Ön tarafı daha iyi olabilirdi ama genel anlamda güzel... teşekkürler
  • zaten iyice arka tasarımları yaklaşmaya başladı araçların birbirlerine
  • Bu araç Koredeki eski Daewoo fabrikasında üretiliyor. Chevrolet Captiva'nın ta kendisi
  • gayet başarılı olmuş ama opel suv da tutulmuyor değişmez bu heralde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    TOYOTA RAV4'e makyaj
    15 yıl önce açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackinblank

Bu araç Koredeki eski Daewoo fabrikasında üretiliyor. Chevrolet Captiva'nın ta kendisi

HAYIR

Yanlış bilgi.

Korede üretilmiyor ve Captiva değil.

Chevrolet ve Opel GM ürünüdür.

Chevrolet CAptiva Antara ile aynı plaformdadır.

OPEL ANTARA Opel fabrikalarında üretilirken, Chevrolet Korede üretilmekte.

Vestel ve Regal gibi.

Chevrolet in kapısını filan açtığında malzeme kalitesi çok belli oluyor kapıları hafif falan. Opelin için baya kaliteli ve malzemesi Captivaya göre ve biraz daha şekilli çok fark yk..

Nereden biliyorsun diceksin Fuarda gördüm :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

gayet başarılı olmuş ama opel suv da tutulmuyor değişmez bu heralde...
    Captiva'nın fiyatı uygun. Bunun da uygun olursa özellikle bayan müşterisi olabilir. Ancak Captiva'nın da yanıbaşında pazarda olması bu aracın imajının düşük olmasına sebep olur. O açıdan büyük hacimli satış rakamları yakalayabileceğini düşünmüyorum.
  • Arabanin markasi Opel degilmi, daha ne kötü oldugu belli oldu bile. (arkadaslar kizmayin ama, burda almanyada ben gecen hafta araba galerilerine gittim audi,bmw.mercedes,vw,opel,seat,chevrolet,skoda,fiat ve ford...ve sunu söyleyebilirimki Vw ve Opeller hele Opel hic önermem...) Bir düsünürsek : Audi BMW ve Mercedes en iyi üc marka burda, vw ise en cok satan ama iyi oldugundan degil alman oldugundan eski zamandan kalma, araba zaten audi olmassa birseye benzemes motorlari kim yapiyor ona?:audi! birtek opel kaliyorki oda bunlarin yaninda bir hic. Gecen sene hepimiz arabaylan gittik burdan türkiyeye bizim Ford Mondeo(98model) (95 hp) amcamin Audi A4 (130hp) ve tanidik arkadasin Opel Zafira ile. O Zafira yeni aldi daha 1 aylik yesyeni araba 1.günde klimasi bozulda trde yapamadilar ve sicaktan pistiler bizim 98modele bile birsey olmadi. Galerilerde bile opel ve vwnin arabalari 150 ps üstünde görmedim öbürelri ise (audi,bwm merco)masallah 130dan 400hpye kadar hersey var..

• quote:

Orjinalden alıntı: Muri90

Arabanin markasi Opel degilmi, daha ne kötü oldugu belli oldu bile. (arkadaslar kizmayin ama, burda almanyada ben gecen hafta araba galerilerine gittim audi,bmw.mercedes,vw,opel,seat,chevrolet,skoda,fiat ve ford...ve sunu söyleyebilirimki Vw ve Opeller hele Opel hic önermem...) Bir düsünürsek : Audi BMW ve Mercedes en iyi üc marka burda, vw ise en cok satan ama iyi oldugundan degil alman oldugundan eski zamandan kalma, araba zaten audi olmassa birseye benzemes motorlari kim yapiyor ona?:audi! birtek opel kaliyorki oda bunlarin yaninda bir hic. Gecen sene hepimiz arabaylan gittik burdan türkiyeye bizim Ford Mondeo(98model) (95 hp) amcamin Audi A4 (130hp) ve tanidik arkadasin Opel Zafira ile. O Zafira yeni aldi daha 1 aylik yesyeni araba 1.günde klimasi bozulda trde yapamadilar ve sicaktan pistiler bizim 98modele bile birsey olmadi. Galerilerde bile opel ve vwnin arabalari 150 ps üstünde görmedim öbürelri ise (audi,bwm merco)masallah 130dan 400hpye kadar hersey var..

Senin bu Türkçeyle bu bilgiyle , bu cümle kurgusuyla arabaları değerlendirebilecek bilgi birikiminde olduğunu sanmıyorum...

Sana heee diyorum, evet hee VW nin motorlarını AUDI yapıyor...

Audi ye sipariş veriyor, audi üretiyor motorunu ona satıyor leyynn biladerrr , Opelin yepisyeni arabası bouluyo daha yepisyeni dün alınca bozuliii

Bende geçen arabaylan gittim yolda kaldım yepisyeni arabanın motoru çıktı geeettiiii

• quote:

Arabanin markasi Opel degilmi, daha ne kötü oldugu belli oldu bile. (arkadaslar kizmayin ama, burda almanyada ben gecen hafta araba galerilerine gittim audi,bmw.mercedes,vw,opel,seat,chevrolet,skoda,fiat ve ford...ve sunu söyleyebilirimki Vw ve Opeller hele Opel hic önermem...) Bir düsünürsek : Audi BMW ve Mercedes en iyi üc marka burda, vw ise en cok satan ama iyi oldugundan degil alman oldugundan eski zamandan kalma, araba zaten audi olmassa birseye benzemes motorlari kim yapiyor ona?:audi! birtek opel kaliyorki oda bunlarin yaninda bir hic. Gecen sene hepimiz arabaylan gittik burdan türkiyeye bizim Ford Mondeo(98model) (95 hp) amcamin Audi A4 (130hp) ve tanidik arkadasin Opel Zafira ile. O Zafira yeni aldi daha 1 aylik yesyeni araba 1.günde klimasi bozulda trde yapamadilar ve sicaktan pistiler bizim 98modele bile birsey olmadi. Galerilerde bile opel ve vwnin arabalari 150 ps üstünde görmedim öbürelri ise (audi,bwm merco)masallah 130dan 400hpye kadar hersey var..

yahu hp gücüyle mi karşılaştırıyorsun arabaları komik insan

• bu seneki fuarda içine bindiğimde beni en çok etkileyen araçlardan birisiydi Opel Antara..genelde büyük ve yüksek araçları sevmem,tercihim hep yere yakın küçük performans araçlarıdır ama baya etkilenmiştim bu araçtan..ülkemize düzgün fiyat/motor/donanım kombinasyonuyla girerse iş yapabilir
  • Cok komik..Ben birkere türkceyi dogru yaziyorum, bu almanyada klavyede yumusak g, schhhh,cccc vs.yoksa ben neyapayim..hem ben Opel Antarayi diger arabalarlan karsilastiriyorum. Mesela Bmw X5 veya VW Touareg veya Audi Q7, bunlarin sitelerde Testlerini oku sonra bana cevap ver..Opel iyi degil kardesim ben ne yapayim..Opelin lüks dedigi sey mercedesin en kötüsünde bile var diyebilirim nerdeyse...

@ atiyba: Evet araba fena degil ama karsilastirirsan BMW X5 veya Audi Q7 gibi arabalarlan, onlarada binsen eminim hemen onlari tercih edersin, ben gecen hafta bindim o ikisine galeride süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muri90 -- 14 Ocak 2007; 19:58:19 >
  • opelin sitesinde gördüm. güzel olmuş. ama heralde türkiyede 100.000 YTL falan olur bu araba.
  • quote:

kardesim avrupada yasiyormusun bilmiyorum ama

ben avrupada yasiyorum
    vw ve audi veya diger arabalarda dahil avrupada daki vergi sisteminden dolayi gucleri sinirlandirilmis tir
    bilinler bilir fiskal pk denen olay yani
    bmw nin bile almanya disindaki avrupa ulkeleri icin daha dusuk guclu araba urettigini de soylemek isterim
    ornek 320 D normalde 163 pk ama avrupadaki vergi sisteminden dolayi 150 pk ligi var bmw ki guc semboludur dusun artik
    avrupada yani genel olarak (almanya da o kadar yuksek degil ama )vergiler ve sigorta bedelleri cok yuksek
    ornek: 2004 model polo ya 75 pk lik bir araba yillik toplam sigorta ve vergi 1000 € ya yaklasiyor
    birde bunlarin alim vergisi var aldigin zaman oda bir hayli yuksek
    2001 model S 320 cdi nin alim vergisi 3000 € ya yaklasiyor ve yillik ta bir o kadar vergi ve sigorta yatiriyorsun

lafi cok uzattim ama kusura bakmayin soylemek gerekiyordu
    adi ustunde volkswagen halk arabasi
    ayrica opeli begen meyebilirsin bende begenmem ama gorunum olarak fena degil diger suv larin burada 60 70 bin € dan basladigina bakarsak bu fiata iyi
    neyse saygilar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polotje -- 14 Ocak 2007; 22:58:31 >

• arabalarlan değil arabalarla...

quote:

Cok komik..Ben birkere türkceyi dogru yaziyorum, bu almanyada klavyede yumusak g, schhhh,cccc vs.yoksa ben neyapayim..hem ben Opel Antarayi diger arabalarlan karsilastiriyorum. Mesela Bmw X5 veya VW Touareg veya Audi Q7, bunlarin sitelerde Testlerini oku sonra bana cevap ver..Opel iyi degil kardesim ben ne yapayim..Opelin lüks dedigi sey mercedesin en kötüsünde bile var diyebilirim nerdeyse...

@ atiyba: Evet araba fena degil ama karsilastirirsan BMW X5 veya Audi Q7 gibi arabalarlan, onlarada binsen eminim hemen onlari tercih edersin, ben gecen hafta bindim o ikisine galeride süper...
  • ikisine de daha önce binme fırsatım oldu onlar daha lüks araçlar Antaradan..bu aracın hem fiyatı da düşük olabileceğinden belki de ileride alabileceğimiz araçların içine girebilme olasılığı beni daha çok etkiledi..

quote:

• 47% Antara Cosmo 2.0 CDTI ECOTEC 5-bak (150pk) Catalogusprijs: 32.495,00 €
    22% Antara Enjoy 2.0 CDTI ECOTEC 5-bak (150pk) Catalogusprijs: 30.495,00 €
    19% Antara Cosmo 2.0 CDTI ECOTEC 5-traps Automaat (150pk) Catalogusprijs: 33.695,00 €
    10% Antara Enjoy 2.4 ECOTEC (140pk) Catalogusprijs: 28.195,00 €
    2% Antara Cosmo V6 3.2 V6 ECOTEC 5-traps automaat (227pk) Catalogusprijs: 36.565,00 €
    bunlar almanya fiyatı bence çok pahalı Türkiyede olur 60 bin euro
  • sonuçta o bir daewoo. atın çöpe gitsin bir corsa kadar bile değeri yok gözümde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.