Bu araç Koredeki eski Daewoo fabrikasında üretiliyor. Chevrolet Captiva'nın ta kendisi
HAYIR
Yanlış bilgi.
Korede üretilmiyor ve Captiva değil.
Chevrolet ve Opel GM ürünüdür.
Chevrolet CAptiva Antara ile aynı plaformdadır.
OPEL ANTARA Opel fabrikalarında üretilirken, Chevrolet Korede üretilmekte.
Vestel ve Regal gibi.
Chevrolet in kapısını filan açtığında malzeme kalitesi çok belli oluyor kapıları hafif falan. Opelin için baya kaliteli ve malzemesi Captivaya göre ve biraz daha şekilli çok fark yk..
Nereden biliyorsun diceksin Fuarda gördüm :)
İnsanlara lütfen yanlış bilgi verme
opel antara dediğin daewoo nun koredeki fabrikasında üretiliyor.
3.2 V6 ile 2.0 tdi otomatik arasında 3 bin euro fark var...
Türkçe dersi verecekseniz millete bu arkadaş gibi yapıcı olun lütfen.. etrafınızdakilerin insan olduğunu unutmadan.. kalp kırmamak çok zor değil sanırım..
quote:
Orjinalden alıntı: hasanyuceer
arabalarlan değil arabalarla...
quote:
Orjinalden alıntı: Muri90
Cok komik..Ben birkere türkceyi dogru yaziyorum, bu almanyada klavyede yumusak g, schhhh,cccc vs.yoksa ben neyapayim..hem ben Opel Antarayi diger arabalarlan karsilastiriyorum. Mesela Bmw X5 veya VW Touareg veya Audi Q7, bunlarin sitelerde Testlerini oku sonra bana cevap ver..Opel iyi degil kardesim ben ne yapayim..Opelin lüks dedigi sey mercedesin en kötüsünde bile var diyebilirim nerdeyse...
@ atiyba: Evet araba fena degil ama karsilastirirsan BMW X5 veya Audi Q7 gibi arabalarlan, onlarada binsen eminim hemen onlari tercih edersin, ben gecen hafta bindim o ikisine galeride süper...
koreli yaa bu opel hissi olmaması ile suçlanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme