Şimdi Ara

Opel’in Yeni Convertible Modeli: CASCADA (Hedefi Premium Segment) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
11.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet Opel diye hafife almış ama güzel ülkemde 94.000 TL istiyorlar, Türkiye'de çoğu kişiyi aşar bu araç bu fiyat etiketiyle.

Ama genede şekli çok hoşuma gitti, özellikle o arka tasarım harika olmuş. Motorlarda daha iyi şimdi, 0 km Cabrio istiyorum ben deniyorsa alınır binilir rahatlıkla boyutlarıda zaten E Cabrio, E93'le felan aynıymış.

Ama ben bu parayı gözden çıkaracak olsam gidipte Opel'e ödemem genede. 94.000 TL'ye rahat 2007-2008 model E93 3.20i alırım. Hem onlar Hardtop olduğu için daha iyi, Softtop bizim ülkenin koşullarına göre değil.

Ses yalıtımı zayıf, güvenlik düşük vs. vs. Hardtop yapsaydı denmiş ama Hardtop yapmak her firmanın harcı değildir. Premium sınıftakiler bu işi gayet iyi başarıyor bu gün 98 Model SLK'lar bile alıcı buluyorsa bu yüzden, çok başarılılardı Hardtop konusunda.

Ama yukarıda biri yazmış Opel daha önce yüzüne gözüne bulaştırdı diye vs. vs.

Birde E segmente gerek yok bence. Gm'nin elinde zaten Cadillac CTS var E segmentte , ona adam gibi 2.0 dizel motor koysa 5.20d , E250 Cdi vs. rakibi olarak satabilir Avrupa'da ama yapmıyorlar.

Fakat genede dediğim gibi, Cascada'nın tasarımını, özellikle arka tarafını çok çok beğendim. Opel tasarım olarak iyi bence, son kasa Astra'lar felanda çok tatlı duruyor hem dışardan hem içerden. Insignia'da öyle keza. Fakat genede 94.000 lirayı fazla buldum...

• beyler araç 1800 kilo ciavarı heralde
    http://de.wikipedia.org/wiki/Opel_Cascada
  • ne zaman satışa sunulucağı yönünde bi bilgi edinen varmı bunun için olmadı yarın bi bayiyi arayıp bide merkeze mail atmalı :)
  • Görüntü gayet şık ve Mercedes havası var hafiften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

source bilirsen yine sen bilirsin bi tahminin var mı ne zamana gelir :)
  • ilk defa gördüm bu aracı fakat hoşuma gitmedi, önü olmamış. Olmamıştan kastım spor araba hırçın görünmeli
  • Fiyat etiketi karşısına çıkacak en büyük sorun olacak gibi gözüküyor.
  • 1.6 SIDI 170hp Cosmo donanim 94.000tl ile giris yapmis
  • Bu bildigin astra cabrio olmus ne cascascadsassi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu amblem üstü açık spor bir arabaya yakışmıyo
  • dehşet birşey
  • Harika olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.