Şimdi Ara

Opel’in Yeni Convertible Modeli: CASCADA (Hedefi Premium Segment) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
11.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: Source

İsminin değişme nedeni belli oldu

konsolun üstünü deri kaplamayıp C segmenti aracı süslemeyle premium müşteri avlanamaz üzgünüm.

Ne istersin madem deri istemiyorsun som altın mı ?
  • aldım gitti... bakalım çıksın fiyatı uygun olmaz heralde ama olursa atlarım direk cabrio hayalim rahatlık ya (takla atma olayı düşündürmüyo değil,bide hardtop değil ya onu keserler aga)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

aldım gitti... bakalım çıksın fiyatı uygun olmaz heralde ama olursa atlarım direk cabrio hayalim rahatlık ya (takla atma olayı düşündürmüyo değil,bide hardtop değil ya onu keserler aga)

rollbar vardırda ne kadar koruyacağı tartışılır tüm tente cabriolarda olduğu gibi

Önemli olan darbenin nerden geldiği alan inşallah böyle bir durumla karşı karşıya kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

quote:

konsolun üstünü deri kaplamayıp C segmenti aracı süslemeyle premium müşteri avlanamaz üzgünüm.

israfsın israf.
  • OPC gelecek mi?Tasarım mükemmel olmuş gerçekten.
  • buna şimdi 100 kağıt isterler opele ölsen vermem o parayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin cabrio astra, ne premiumu yahu, e93 ile, e250 cabrio ile nasıl rekabet etcek bu ucube
  • quote:

quote:

quote:

quote:

israfsın israf.

Birader ya cevap verirsin ya cevap anladın ??

Eksik olanı söyler fikrini belirtirsin ne aradın'da bulamadın firmadan beklentin bekletin nedir ?

Sence bu araç premium değil de nedir ? alt gelir grubuna hitaben mi yapmışlar ?

Geçmiş kaydına göre'de zaten zenginin malı senin çeneni çok yormuş zaten hadi sen git köyüne bağına bahçene ...

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

buna şimdi 100 kağıt isterler opele ölsen vermem o parayı

Adamım benim ya, senin mesajlarını takip ediyorum konu dışından, her konuda aynı fikirdeyiz nerdeyse
  • quote:

Eksik olanı söyler fikrini belirtirsin ne aradın'da bulamadın firmadan beklentin bekletin nedir ?

Geçmiş kaydına göre'de zaten zenginin malı senin çeneni çok yormuş zaten hadi sen git köyüne bağına bahçene ...

astra ne zamandan beri premium oldu sen ne içiyorsun yemek yerken? hadi onu geçtim opel ve premium kelimelerini nasıl yan yana getirebiliyorsun astraya birkaç ekleme yapıp vermişler ortaya başka bir esprisi yok bu aracın.
  • sonu a ile bitmeyen speedster wauxhall un modeli zaten..opeller a ile bitiyor.
  • quote:

quote:

astra ne zamandan beri premium oldu sen ne içiyorsun yemek yerken? hadi onu geçtim opel ve premium kelimelerini nasıl yan yana getirebiliyorsun astraya birkaç ekleme yapıp vermişler ortaya başka bir esprisi yok bu aracın.

Doğru bu tarz arabayı zaten 20 milyara devlet dağatcakmış bende yeni gördüm sadece 4 jant 1 direksiyon , fakir kesime hitap ediyor kusuruma bakma sen benim jeton sekizgen

Edit: Üsttede yanıltmadığın sorum var onada bir cevap yaz ben sana cevap vermekten bıkmayacağım çok iyi muhabbet ( çaresiz insan profili çiziyorum şuanda ) cmyılmazın olay geldi aklıma soruya soru ile cevap verme izleyimde keyifleneyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narc0s3 -- 1 Aralık 2012; 19:55:31 >

• quote:

quote:

quote:

Doğru bu tarz arabayı zaten 20 milyara devlet dağatcakmış bende yeni gördüm sadece 4 jant 1 direksiyon , fakir kesime hitap ediyor kusuruma bakma sen benim jeton sekizgen

Edit: Üsttede yanıltmadığın sorum var onada bir cevap yaz ben sana cevap vermekten bıkmayacağım çok iyi muhabbet ( çaresiz insan profili çiziyorum şuanda ) cmyılmazın olay geldi aklıma soruya soru ile cevap verme izleyimde keyifleneyim bu arada

mevcut orta direk bir araca iki süsleme yapınca bir araç premium mu oluyor harbi senin yaşın kaç? premium segment marka bazında alınır model değil. opel ayak kesiminin markasıdır. premium markalar mercedes, bmw, audi, lexus,mini gibi markalardır. VW nin ürettiği phaeton modeli bile premium sayılmaz, premium markalara alternatiftir.

senin premium dediğin araba astra cabrionun yerine satışa çıkarılacak bir araç. altyapı astra, motorlar astra, tasarım bile astra. konsolu bari farklı yapaydınız. şimdi arabanın üstünü açınca premium oldu öyle mi. astra premium arabaymış haberimiz yok, mantığını yesinler. ayrıca daha fiyatı bile belli değil. sen neye göre fakir-zengin muhabbeti yapıyorsun? premium markalardan alabileceğin cabrio araçların fiyatlarını bir öğren sonra gel. şu aracın fiyatı açıklanınca çok güzel dumur olursun onları bilirsen. öğreneceğin çok şey var belli.

memnuniyetle muhabbeti uzatırız sen yeterki iste koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 1 Aralık 2012; 20:28:55 >

• güzel bir tasarım olmuş. Tebrik ederim opel
  • Opelin son zamanlardaki tasarım anlayışıbumodelde de belirgin birşekilde devam etmiş.Gerçekten çekici ve güzel bir tasarıma sahip.Tasarımı gerçekten ilgi çekici fiyattıda çok yüksek tutmazlarsa ülkemizde de iş yapar.
  • önce şu konsolu değiştirsinle her araçta aynı görünüm var.
  • quote:

Fiyatlar açıklandı. 26 bin euro ya premium cabrio otomobil

1.4 Turbo 120 hp : 26 bin euro
    1.4 Turbo 140 hp : 27 bin euro
    1.6 SIDI Turbo 170 hp : 28.245 euro
    2.0 CDTI 165 hp : 29.800 euro
    2.0 BiTurbo CDTI 195 hp : 32.500 euro
  • Araç kesinlikle premium değil ancak dikkat çekici! Almanyada bir megane ya da 308 cabrio da aynı fiyatlara satılıyor. Ülkemizde 70-80 arasında satılacaktır diye tahmin ediyorum. Gelince bir görmek lazım, beni etkilemeyi başardı.
  • 1.6 170 hp lik motor alinir pasa pasa binilir.

Mukemmel bir arac olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye fiyatları fazla abartılı olmazsa yollarda sıkça rastlarız.

Umarım aktarma problemleri olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.