Şimdi Ara

Opel'in cazip takas indirim 'fiyaskosu' ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Manisa Çözel bayisine cazip takas indirimi reklamlarına inanarak gittim. Gitmez olaydım ;))

Aslında başıma geleceği aşağı yukarı tahmin ediyordum ama bu kadar da olmaz artık dedirttiler..!

2012 model Astra HB, konfor paket(cam tavan hariç full) 39.000 km. de. Lpg'li aracıma 43.000 fiyat verdiler.

Piyasada ortalama 53.000 lira civarı olan arabama verdikleri fiyata bakar mısınız..!

Cazip takas indirimi diye tv kanallarında bas bas reklam yapıyorlar...

• Vay arkadaş forumun seviyesi iyiden iyiye sıfıra kadar indi. Son 1 senedir araç fiyatlarından haberi olmayan amcalar klavyeden yorum yapıyor. Bir kişi de açıp ilanlara bakmamış

1- adamın dedği aracın yazılan 2. El fiyatı gerçekten 50-53, satılır fiyatı 48-49 (kilometresine bağlı olarak kazasız bi iki boyası olduğunu varsayıyorum)

2- bas bas reklam yapıp takas indirimi diyen adamların ölücülük yapmasına müsade etmemeliyiz. Bu adamlar galerici değil , sıfır araçlarını daha fazla satmak isteyen tüccarlar.

Burdaki herkes “ooo evet gerçekten ayıp” diyecekki bu konuyu okuyan bi yetkili “yaptığımız saçma” diyecek. ( gerçekten yapılanı çok mantıklı bulmasanız bile toplu hareket edin ki iş dönüp dolaşıp size de fayda getirsin)

Ve belki de bu kampanyadan birkaçımız karlı bir alışveriş yapacak.

Bu kadar kişi adamın aracını 10 dakkada öldürdünüz

Bu mesajımdan sonra konuya yorum yapmış veya beğeni kişi siteye girip fiyatları görünce “ aha hakkaten ne ara bu kadar yükselmiş” demesin boşuna .
  • Bu genel merkez ile bayilerin arasının ne kadar kopuk olduğunun bir göstergesi. Kampanyayı açan genel merkez fakat içini dolduran ve uygulama insiyatifini alan bayiler, sonuç kandırıldığını düşünen müşteri kitlesi adı kötüye çıkan marka.
  • Az önce opel bayisinden çıktım 4 tane plastik parçasına 750 lira verdim hayırlı dualarla ayrıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araç j kasa mı h kasa mı?

• H kasa
  • Sizde onların 120 lik aracını bende 100 e sayarım deseydiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • H kasa astra 53 nasıl ediyor sıfırını 35e veriyorlardı 2012de...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok da fazla öldürmemişler bence...

H kasanın üzerine J kasa çıktı o gitti K kasa geldi onun bile üstünden 2 yıl geçti...

Aracınızın ederi zaten max 46 bence kimse 53 vermez...

saygılar...
  • 2012 model h kasa astraya 53 bin veren enayileri gösterirmisin plaket vereceğim.bayi çok bile vermis 40.000 den bir kurus fazla etmez

• 6 yılda 39 bin km yapan arabaya neden tüp taktınız diye sormazlar mı adama?

• İnternetteki fiyatlara inanmayın. Dünyanın hiçbir yerinde H kasa 1.6 hele de tüplü astra 53 bin etmez.
  • Vurmayın öldü

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

İnternetteki fiyatlara inanmayın. Dünyanın hiçbir yerinde H kasa 1.6 hele de tüplü astra 53 bin etmez.
    Hatasız boyasız siyah sedan 1.6 111. yıl paket 53000 km'de 53500 tl ye gözümün önünde satıldı...
    Alan adamda hiç öyle görmemiş cahil birisi değildi.
  • Opel almamak için bir sebep daha... adamlar daha kendi arabalarına bile ikinci elde güvenmiyor :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiat ve Peugeot geçen sene benim 31500 e sattığım Puntoyu 21-22 bin gibi fiyat vermişti gene Opel insaflıymıs 46-48 arası edecek araba sizinki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın ederi 45yada 46 zaten...
    firmada 43 vermiş... neyi beyenmedin...
  • ne 53ü yaw
  • Vay arkadaş forumun seviyesi iyiden iyiye sıfıra kadar indi. Son 1 senedir araç fiyatlarından haberi olmayan amcalar klavyeden yorum yapıyor. Bir kişi de açıp ilanlara bakmamış

1- adamın dedği aracın yazılan 2. El fiyatı gerçekten 50-53, satılır fiyatı 48-49 (kilometresine bağlı olarak kazasız bi iki boyası olduğunu varsayıyorum)

2- bas bas reklam yapıp takas indirimi diyen adamların ölücülük yapmasına müsade etmemeliyiz. Bu adamlar galerici değil , sıfır araçlarını daha fazla satmak isteyen tüccarlar.

Burdaki herkes “ooo evet gerçekten ayıp” diyecekki bu konuyu okuyan bi yetkili “yaptığımız saçma” diyecek. ( gerçekten yapılanı çok mantıklı bulmasanız bile toplu hareket edin ki iş dönüp dolaşıp size de fayda getirsin)

Ve belki de bu kampanyadan birkaçımız karlı bir alışveriş yapacak.

Bu kadar kişi adamın aracını 10 dakkada öldürdünüz

Bu mesajımdan sonra konuya yorum yapmış veya beğeni kişi siteye girip fiyatları görünce “ aha hakkaten ne ara bu kadar yükselmiş” demesin boşuna .

• Daha yeni bı abimiz Hanım'ın arabasını yenileme kararı aldi

Nissan in takas desteği kampanyasindan yararlanayim dedi

Emsalleri sitede 41 42...

Nissan araca 25 verdi...41e ilana koydu ayı dolmadan 38 e sattı.zaten ihtiyacida yoktu..uzatmayim dedi

Sizin araç ne eder radarimda diil.ama firmalara araç verilmez

• Bende grenland x enjoy paket dizel otomatik araç almayı düşündüm bir ara.Aracım megane sedan 2016 dci edc icon.Araç 14.000 de,darbesiz,boyasız,çiziksiz.Önce forumda tanıdığım için arden opeli aradım.Süleyman bey ile görüştüm,ellerinde araç varmış,ama megane sedan çok tutulan bir araba değilmiş alamazlarmış kolay satışı yokmuş uşakta.Sonra adana vizyon Opel ile görüştüm,sıfırı 160.000 TL olan araca 90.000 TL teklif ettiler.Bende vazgeçtim.Aracıma Nissan 102.000,renault 107.000 teklif etti.

Not:Sadece suv araç almak için satmak istedim.Yoksa 17 aydır en ufak bir sorun çıkarmadı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.