Şimdi Ara

opel hyundai kia yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb kuzenime araç alacagiz 2015 ustu otomatik dizel max 135 bin tl (140 da olabilir)
    opel astra kia ceed cerato ve hyundai elentra bakmış. bugün civic gördük bir tane hangisini tavsiye edersiniz? Yada tavsiye edebileceğiniz bir model var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 140 bine Elantra alacaksanız sıfır bakın direkt ya da en az 2018. Elantra büyük görünür ama değildir, Civic daha uzundur kasa olarak, ucuzdur işte Elantra. D sınıfı sanıyorduk ama değilmiş. Tutulmaz pek.

Civic Astra piyasa arabası. Ceed fazla yoktur ama doludur derler, Elantra gibi ucuz da değildir ama.

Civic dizel olmaz Lpg li olur benzinli olur.

Kısa sürede satma ihtimali varsa Civic ve Astra dan hangisi hoşuna gidiyorsa alsın, test sürüşü falan yapsın.

Zor satarım yıllarca kullanmak için alıyorum derse hepsini denesin beğendiğini alsın bence.

Hiçbiri kötü değil, diğerinden çok üstün süper de değil.
  • Hazırlan birazdan gelip kia övecekler. Ama parayı versen hiçbiri kia almaz

Benim oyum opelden yana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 bine Elantra alacaksanız sıfır bakın direkt ya da en az 2018. Elantra büyük görünür ama değildir, Civic daha uzundur kasa olarak, ucuzdur işte Elantra. D sınıfı sanıyorduk ama değilmiş. Tutulmaz pek.

Civic Astra piyasa arabası. Ceed fazla yoktur ama doludur derler, Elantra gibi ucuz da değildir ama.

Civic dizel olmaz Lpg li olur benzinli olur.

Kısa sürede satma ihtimali varsa Civic ve Astra dan hangisi hoşuna gidiyorsa alsın, test sürüşü falan yapsın.

Zor satarım yıllarca kullanmak için alıyorum derse hepsini denesin beğendiğini alsın bence.

Hiçbiri kötü değil, diğerinden çok üstün süper de değil.

• Dizel otomatik alıyorsanız opel alın, otomatik alacaksanız kia ve hyundai almayın çift kavramalı şanzıman kullanıyorlar İstanbul'da kullanılacak bir şanzıman değil ısınma problemi kavrama yeme gibi şeyler başınıza gelecektir.

Belki linç yiyeceğim burada ama Opel'i alırsanız sanayide daha iyi baktırabilirsiniz, bizim yetkili servislerimiz kötü sanayi de ki ustalarımız ise çok daha iyidir.

• 2017 Astra K Dinamik Dizel Kullanıcısı olarak yazıyorum.

Astra almadan önce Ceed'i test ettim, ayrıca 3 yıl Honda Civic kullandım.

Civic güzel araçtır ama bana göre artık atmosferik motor araca o para verilmez. O paraya 1.2 TSI alın daha iyi, en azından vergisi düşük olur.

Ceed güzel, tok bir araç ama ikinci eli biraz zayıf ayrıca servis ağı çok geniş değil ve otomatiği çift kavrama..

Astra dizel için konuşuyorum. Piyasadaki en iyi 1.6 dizel motorlardan biri. 136 bg 320 tork. Gerçketen çok çok güçlü araba. Otomatiği Tork Konvektörlü tam otomatik, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir şanzıman. Astra'nın bana göre tek eksi yanı trim sesi biraz fazla. (Yalnız trim sesinin geldiği yerler belli, servis ya da işi bilen bili hallediyor.)

Astra için donanım olarak Dinamik ve Exelance öneririm ama 135-140 bandında dizel otomatik bulman çok zor.

• Bilgiler için teşekkür ederiz. Astra ağırlıkta gibi gözüküyor.
  • Bunlar icinden kesinlikle astra. 2. El dct ye gerek yok. Cerato ve elantra sedan, astra da sedandir diye dusunuyorum. Dolayisiyla j kasadir, dogru mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Euro5 Fiat Punto Yardım !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kia aldı. Dizel otomatik. 132 bin tl.
    Herkese teşekkürler.
  • Opel veya Civic ama kuzenine söyle manuel öğrensin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.