Bildirim
opel grafik bilgi ekranı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
boyut farkı bulunmuyor. biri 3 satırlı ekran biri çok satırlı biri de renkli. _____________________________ ___________________________
___________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: fahrenhayt46
boyut farkı bulunmuyor. biri 3 satırlı ekran biri çok satırlı biri de renkli.
en üstteki daha ufak gibi duruyor sanki daraltılmış_____________________________ -
Birisi tetris ekranı,diğer playstation 2.Cid ekran playstation 3 düşün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
quote:
Benim bildiğim renkli olan daha büyük oluyordu ama emin değilim ama konumlandırılma şekli diğer 2 sine göre farklı kenarlarındaki plastiklerin açılarına bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boyutları aynı, resimlerin açısı yüzünden farklı çıkmış olabilir. _____________________________ ___________________________
___________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
Benim bildiğim renkli olan daha büyük oluyordu ama emin değilim ama konumlandırılma şekli diğer 2 sine göre farklı kenarlarındaki plastiklerin açılarına bakın.
Renkli ekran daha büyüktür._____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: PONO
essantia-enjoy-cosmo
Bu sıralama yanlış. Essantia'da tek parmaklık ekran var. İlk fotodaki enjoy 2.si elegance 3. sü cosmo . Fakat cosmolarda'da grafik bilgi ekranı vardı makyaj sonradan renkli ekran getirdiler._____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Bu sıralama yanlış. Essantia'da tek parmaklık ekran var. İlk fotodaki enjoy 2.si elegance 3. sü cosmo . Fakat cosmolarda'da grafik bilgi ekranı vardı makyaj sonradan renkli ekran getirdiler.
Benim aracımda ilk fotodaki 3 satırlı ekran var. bunun yerine bire bir uyumlu olarak 3.fotoda yer alan renkli ekranı koyabilir miyiz?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dkus
quote:
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Bu sıralama yanlış. Essantia'da tek parmaklık ekran var. İlk fotodaki enjoy 2.si elegance 3. sü cosmo . Fakat cosmolarda'da grafik bilgi ekranı vardı makyaj sonradan renkli ekran getirdiler.
Benim aracımda ilk fotodaki 3 satırlı ekran var. bunun yerine bire bir uyumlu olarak 3.fotoda yer alan renkli ekranı koyabilir miyiz?
Renkli ekran daha büyük bu yüzden olmaz.._____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
İkinci ekranda yakıt tüketimine dikkat 10.6 gösteriyor. Buradan Opel in ne kadar yaktığınıda anlayabiliyoruz.
_____________________________ AO -
quote:
quote:
quote:
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Benim aracımda ilk fotodaki 3 satırlı ekran var. bunun yerine bire bir uyumlu olarak 3.fotoda yer alan renkli ekranı koyabilir miyiz?
Renkli ekran daha büyük bu yüzden olmaz..
Bir yerde görmüştüm, çerçeve de değişebiliyormuş galiba... Bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler..._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Bir yerde görmüştüm, çerçeve de değişebiliyormuş galiba... Bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler...
Koyduğunuz görsellerdeki iki ekran da renkli ekrana dönüştürülebilir_____________________________ Volvo XC40 T5 Recharge
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Bir yerde görmüştüm, çerçeve de değişebiliyormuş galiba... Bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler...
Çerçeve alacaksınız ilk önce,35-40 lira arası birşeydi.Daha sonra Cid ekran'ı alacaksınız.En son montaj yapılıp Tech 2'den tanıtılacak.
Ama Cd30'lar ile tam uyumlu değil,ses ayarları yapılamıyor,ama çalışıyor,kullanılıyor tabii ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
essantia-enjoy-cosmo
Olur,yanlış bilgilendirme yapmayın.
-
-
Konu biraz eskiymiş ama,Astra H ların artık üretimi bittiği için,artık bu CID ekranı bulmanız epey zor,bulursunuz tabi ama en azından bundan sonra giderek zorlaşacak.
Edit:Astra H'ların üretimi bitti derken,Astra Classic III'de CID opsiyon dahi değil,o yüzden ekranların üretimi bitti diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 17 Nisan 2013; 23:22:55 >_____________________________ Volvo XC40 T5 Recharge -
quote:
Orijinalden alıntı: AO
İkinci ekranda yakıt tüketimine dikkat 10.6 gösteriyor. Buradan Opel in ne kadar yaktığınıda anlayabiliyoruz.
280hp aracım 44kuruş yakıyor (9.3l) bilginize.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PC Specs
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
Gaming Gears Entertainment Setup
LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye -
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
Konu biraz eskiymiş ama,Astra H ların artık üretimi bittiği için,artık bu CID ekranı bulmanız epey zor,bulursunuz tabi ama en azından bundan sonra giderek zorlaşacak.
Edit:Astra H'ların üretimi bitti derken,Astra Classic III'de CID opsiyon dahi değil,o yüzden ekranların üretimi bitti diyelim.
Evet çok zor bulunuyor malesef.Cdc 40 Opera alıcam,yok hiçbiryer de yok.
Benzer içerikler
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- araba benzin akıtıyor ne yapmalıyım
- hyundai i30 otomatik şanzıman yorumları
- mazda rx 8
- renault grand scenic 7 kişilik yorumlar
- jeep avenger 4xe
- tesla model y fiyat
- android auto gemini
- togg zam
- citroen e-c3 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler