Şimdi Ara

OPEL CORSA OTOMATİK DİZEL Mİ BENZİNLİ Mİ ALINMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEHİRİÇİNDE KULLANILACAK İLK ARABAM OLUCAK VE BAYAN ARACI HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ 2010 VE ÜSTÜ İKİNCİ EL DÜŞÜNÜYORUZ YORUMLARINIZ NELER :) YOKUŞTA ÇIKIŞI ÇOK ÖNEMLİ

• Otomatik benzinli bir corsa ve yokuşu bol olan bir yer.Benzini içer.Otomatik dizel seçeneği çok az hatta yaris ve polo dışında aklıma gelmiyor.

İlk araç olacağı için otomatikten şaşmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik dizel corsaya ne dersiniz peki

• Corsa otomatik alinmamali once burda ayni fikirde olalim.

• Otomatik corsam vardı,2010 model,benzinli,4 vites tavsiye etmem çünkü çok yakıyor ve otomatik vitesi kullanışsız,hissiz. Dizel otomatiği bir süre üretildi,onu da kullandım yakıtı üzmez. Kısaca dizel otomatiğini tavsiye ederim ama şanzımandan konfor bekleme fazla.

• tam otomatik dizel corsa yok bildiğim. yarı otomatik te de yokuş kalkış desteği yok.

• Merhaba, ilaç firmasında çalışan biri olarak size önerim kesinlikle almamanızdır.Şirket aracı,olarak daha önceden Citroen C elysse atraction tekno paketli donanımını kullanan biri olarak araçtan çok memnundum.2014 yılı itibariyle,Opel corsa essantia modeline geçtik ve ben aracın şuan satış fiyatına göre bu parayı bu arabaya özel olarak verecek olsam kesinlikle vermedim.1.3 motor 75 bg, gerçekten alt devirleri çok cansız ayrıca Citroenle aynı miktarlarda yakıt almama rağmen,motor farkıyla Citroen ortalama 950-1000 km menzile sahipken Corsa 700- km civarında menzil vermektedir.Citroen de Esp,Asr olması ayrı bir durumken Corsa da sadece Abs mevcut.Motorun bagaj yüklü ve iki kişi olarak, rampa tırmanışları iyi fakat hacimden dolayı 110 km lerden sonra zorlanma gösterdiği için aşırı yol ve motor sesi almakta.110 km üzeri yan rüzgarlardan, yağışlı havalarda veya hafif virajlı yollarda stabil durmada sorun yaşıyorsunuz.İç kısım sadece iki yetişkin ve çocuk üzerine göre boyutlandırılmış.Bagaj deseniz yine aynı şekilde yetersiz maalesef ama eğer ki şehiriçi kullanımını sık olarak kullanan biriyseniz alın park sorunu yaşamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler başka kullanan yorumu olan evet sehiriçi kullanıcam bunun dısında sağlam araba oneriniz var mı bayan için
  • arkadaslaar tecrübelerinizi bekliyom :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyaso

teşekkürler başka kullanan yorumu olan evet sehiriçi kullanıcam bunun dısında sağlam araba oneriniz var mı bayan için

Eğer düşünürseniz, Corsa 90 bg olan start stop modeline veya Renault Clio IV modeline bakabilirsiniz. Renault'ta ayrıca yokuş kalkış desteği de olduğundan,şehiriçi sizi daha rahat ettirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 19 Ekim 2014; 20:19:17 >
  • fatihyaso F kullanıcısına yanıt
    Fiesta

• Hocam ben corsa ile ayni motora sahip olan Punto Evo Dualogic öneririm 1.3 dizel 95 beygir performansi ve yakiti iyidir sizi üzmez

• 2011 model benzinli otomatik corsa kullandım,şehir içinde yakıtı 10 litrenin altına inmiyor,ayrıca ön tarafın görüşü pek iyi değil,aracın önünü acemi kullanıcının kestirmesi zor,bunun dışında bir problem yaşamadım bilginize
  • 2012 model start&stoplu ecoflex 95 beygir 1.3 dizel corsa sahibiyim hocam. Alalı 2 ay kadar oluyor gayet memnunum. Kendi segmentine göre performansı üst düzey, yakıt tüketimi şehir içi 5,5 gibi değerler. Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım hocam.

• 2013 1.4 otomatik corsa benzinli kullanıyorum. araç 5 kişi , bagaj fullken dağa tırmanıyor , fakat sıkıntısı yokuşta vites atması baya bir geç ve bu yüzden yüksek devire çıkıyor yokuşta. zaten düz yolda kamyon gibi yakan araç yokuşta uçak gibi yakmaya başlıyor.
  • Arkadaşlar bizde otomatik vw Polo- opel corsa- toyota yaris - seat ibiza*hyundai-i20 bu beşliden birini çok ciddi düşünüyoruz.
    Hem ben okula gidiş-gelişte hemde eşim ev hanımı ama oda kullanabilir diye....çoğunlukla şehir içi olacak...şehir dışına ilerde durumlar iyi olursa d sınıfı kon.sadece ben olsaydım manuel tercihimdi. manuelin fiyatı uygun çünkü..

Şimdi kriter olarak1-bagajı büyük olan 2- daha az yakan ve 3- daha konforlu olan hangisi? Şimdiden yazacağınız yorumlar için teşekkür ederim.
  • 2006 yarı otomatik( 5 ileri) dizel corsayı 3 sene kullandım. çokta memnundum..evet şanzıman şimdikiler kadar konforlu olmayabilir özellikle 1. ve 2 viteslerde sarsıntılı geçiş var fakat zamanla gaz tepkilerine ve gerektiğinde manuel modda kullanıma alıştığınızda bu sarsıntıları en aza indiriyorsunuz. aracı yüklü veya yüksüz şehir içi şehir dağ bayır kullandım bana hiç sıkıntı çıkarmadı.İstanbulda gerek yakıtı gerek park kolaylığı ile harika bir araçtı. Tek satma sebebim çocuk olduktan sonra küçük geldiği içindi hatta satmaya bile kıyamamıştım. Temizini düşük km bulursanız (ki çok zor düşük km olanlarda çok yüksek fiyat istiyolar) tavsiye ederim
  • Corsa otomatik benzinli kimse almasin cok zenginseniz alin sadece

• 2008 dizel otomatik corsa 30bin km kadar kullandım....sorunsuz güzel bir arabaydı, vitese biraz sarsıntılı idi, alışınca dert olmuyordu..
  • 1.2 twinport easytronic, 1.4 tam otomatiğe göre daha az yakar, her ikiside mevcut iş arkadaşımda, hatta 1.4 olan daha 2 haftalık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.