Şimdi Ara

Opel Corsa'nın Önlemez Yükselişi (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya nedir bu corsaların fiyatları arkadaşlar? 15-16 ya suratına bakılmayan corsalar şimdi 20 den başlıyor.Bu ne fırsatçılıktır be kardeşim? 1.4 ve altına ötv zammı geldide haberimiz mi yok? essentia kasalara 23 bile isteyen var.Alttaki ilan fiyatına yeni kasa alırsınız hatta biraz daha koysanız sıfır corsa alırsınız.Milleti eşşek yerine koymayın artık be.Yeni corsa başlangıç fiyatı 31 bin tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-1-3-cdti-cosmo-easytronik-66192946/detay

• Aynen millet olarak özellikle yeni kasanın yükselişi ile corsayı çok sevdik ilk çıktığı zaman fiyatı abartı olmadığından herkez dizel olsun 1.4 motoru olsun aldı fakat şuan corsa alınmaz kesinlikle o fiyatlara neredeyse polo gti var.

Geçen sene kışın ablamın aracını sattık 2008 model sıfır alınmış 96 bin km de 1.3 CDTi Enjoy+Spor paket şimşek mavisi 26 liraya gitti bilseydik satmazdık 1 sene daha 30 dan aşağı gitmezdi şimdi.
  • Arz - Talep mevzusu bu işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Arz - Talep mevzusu bu işler...

yok be hocam ne talebi? kim alıyorki? geçen oto pazarına gittim bekle bekle ağaç oldum soran bile yok kaç model kaç km de diye.İnsanlar uyandı artık yemiyolar bu numaraları.

edit:unforgiven ben 30 verirdim şu piyasa şartlarında yeminle bedava gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 26 Aralık 2011; 8:28:49 >
  • Tek tesellimiz 40 bine 1.6 TDCi Titanium X bulduk daha 5000 km de şimdi 50 den aşağı satmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Tek tesellimiz 40 bine 1.6 TDCi Titanium X bulduk daha 5000 km de şimdi 50 den aşağı satmayız.

hacı iyiymiş kelepirler denk geliyo hep desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Tek tesellimiz 40 bine 1.6 TDCi Titanium X bulduk daha 5000 km de şimdi 50 den aşağı satmayız.

hacı iyiymiş kelepirler denk geliyo hep desene.

Vallahi sormayın şans ablamın hemen yanında adam askermiş doğuya tayini çıkmış arabayı satıp ankarada bir ev almak amacıyla satmış karısı için oraya arabayı götüremem zaten perişan ederler dedi haklı da.

Ertesi gün enişteyle Ankaradaydık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke ben de senin kadar şanslı olsam
  • küçük motorlu araçlara çok yüksek talep var. Valla hocam salla piyasayı en iyisi 2000cc üstü bir araç alıp lpg tkaıp paşa paşa gezmek, bu konforsuz araçlara bu kadar para bayılmak gereksiz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-laguna-kaza-degisen-yok-orjinal-2005-satilik-68804812/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-model-laguna-1-6-benzin-lpg-68701902/detay

Hodri meydan
    Allahın corsa parasına ne geliyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-beta-otomotiv-den-2004-model-maxima-2-0-v6-lpg-li-isli-68658936/detay

• geciniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

geciniz.

zaten akıllı adam geçip gidiyo.maksat burda başlık açıp milleti uyarmak aman diyeyim ha.18 üstü hiçbir corsa (eski kasa) etmez isterse 5 bin kmde olsun.
  • Alman ya ondan.

Birde onun kardeşi polo var.
  • Sadece corsa degil 2010 oncesi pololara sıfır araba alınıyor. Ayrıca fiesta corsa Polo fiyatları sanki aniden 4-5 bin yükseldi
  • Clio bence daha iyi altı daha yüksek hem. 1.5dci da keçi gibi.
  • ben 2 ay once 2011 tam otomatik 1.4 lpg li corsayı 29.5 a sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Ya nedir bu corsaların fiyatları arkadaşlar? 15-16 ya suratına bakılmayan corsalar şimdi 20 den başlıyor.Bu ne fırsatçılıktır be kardeşim? 1.4 ve altına ötv zammı geldide haberimiz mi yok? essentia kasalara 23 bile isteyen var.Alttaki ilan fiyatına yeni kasa alırsınız hatta biraz daha koysanız sıfır corsa alırsınız.Milleti eşşek yerine koymayın artık be.Yeni corsa başlangıç fiyatı 31 bin tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-1-3-cdti-cosmo-easytronik-66192946/detay

İlandaki adam uçmuş.Cosmo donanım yazmış yanlış görmediysem jant kapağı var...

• Hakan onlar kapak değil Cosmo jantı.
    Ama bir Corsa C kullanıcısı olarak söyleyeyim,feriştahı olsa bir C kasa Corsa'nın ederi 20 bin liradır.
    Hele ilandaki gibi 7 yaşında,easytronic ve direksiyon kutusu arızasına gebe,km'si şüpheli,baskı-balata-volan değiştirmemiş bir araca 25 bin lira vermek akıl işi değil.Aldıktan sonra masraf çıkarmaya başlarsa 2012 Corsa parasını geçebilir
  • Jetta ya 75 bin vermekten farksız. Hangi akla hizmet böyle bir fiyat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.