Şimdi Ara

Opel Corsa C periyodik bakımla ilgili birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2006 1.3 CDTI corsa var. Motor yağı olarak bu sefer kaliteli bir şey düşünüyorum;http://www.brnmotor.com.tr/Motul-Specific-dexos2-5W30-5L-Motor-Yagi,PR-26951.html
    bu yağ özellikle opel motorları için üretilmiş deniyor, bu yağ iyi midir ve bu site güvenli midir?

diğer filtreler olarak çeşitli parça sitelerinde bosch marka olarak filtreler alınabiliyor bosch iyi midir yoksa hepsini gm mi almak lazım?

son olarak yağ filtresinin ufi ve tırnaklı olmak üzere 2 çeşit olduğunu söylüyorlar benim araçta hangisinin olduğunu ve hangisini almam gerektiğini nerden bileceğim? teşekküğrler.

• Hocam yağ konusunda aracınızın hangi standarda göre olduğunu öğrenin. Kitapçıkta yazabilir. Mesela örnek veriyorum ACEA C3 standardı lazım benim arabada. Yağ alırken kutunun arkasında "ACEA C3 standardını karşılar" yazısını görüyorsam o yağı alıyorum. Ama baktığınız yağ tam sentetik, alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 23 Ağustos 2017; 8:40:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.