Şimdi Ara

Opel Corsa 1.4Swing Otomatik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7.500-10.000 tl arasında küçük (Yani dış boyut olarak içinin biraz geniş olması lazım) otomatk bir araç arıyordum ve buldum. Bir arkadaşım söyledi araç bana yakın bir ildeymiş.Büyük şehirde yaşamadığım çok araç bulunmuyor ve temiz bulması zor. Özellikleri :

    Opel Corsa 1.4Swing

    1997 model

    Otomatik

    102.000 kmde.

    Kazası boyası hiç yok.

    Özellikleri bana cazip geldi açıkcası. Ne dersiniz bu aracı almalımıyım? Zaten sadece 1 sene kullanacagım sonra geri satıcagım. Otomatik otomobillerde şanzuman çok önemliymiş bir problem çıkartırmı? arkadaşımın dedigine göre de oldukça temizmiş. Bu araç hakkında neler düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler :)



    DİP NOT : Arkadaşlar ben 1.91m boyundayım. Yani boyum ortalamanın biraz üstünde. Sizce bu araçta rahat edermiyim? Yani rahat derken daha önce palio, tigra gibi küçük araçlar kullandım ve rahatlıkla şofor koltuguna sıgıyordum. Bu araçta nasıl olur sizce. Saçma ama benim için önemli?







  • BENCE CORSANIN O KASASINDA RAHAT EDEMEZSİN OLDUKÇA UFAKTIR. RAHATLIK ÖNEMLİ DİYORSAN HİÇ GİRME DERİM BEN. OTOMATİK VİTES DE SENİN İÇÇİN RİSK OLUR BENCE. NEDEN DERSEN OTOMATİK VİTES ARIZA YAPTIĞINDA ÇOK PAHALIYA PATLAR. O BÜTÇEYLE ALACAĞIN ARABADA DOĞAL OLARAK YAŞLI OLACAK VE ARIZA CIKARMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK. SANZUMAN ARIZASI OLURSA ÇOK MALİYETLİ OLUR BENDEN SÖYLEMESİ. O FİYAT ARALIĞINDA İSTER DÜZ VİTES İSTER OTOMATİK NE OLURSA OLSUN ESCORT AL BENCE
  • Çıktığı sene rakipleri arasında en geniş içe sahip araçta nasıl rahat edemez ufaktır diyorsunuz anlamıyorum. Reklamında bile 4 tane ızbandut iniyordu hatırlarsanız.

    Aracın kmsi orjinalse senelerce sorunsuz binersin.
  • REKLAMINI HATIRLAMIYORUM AMA BENDE BİR ÜST KASASI OLAN CORSA C VAR CORSA B DEN DAHA GENİŞ İÇ HACMİ OLMASINA RAĞMEN İÇİNİN PEK DE FERAH OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM
  • İçinin ferah olmasını istemiyorum zaten. Sadece rahat kullanım istiyorum. Bu aracın yakıtı filan nasıl olur sizce? Fyat olarak ne kadar vermeliyim. 10.5 bin lira diyormuş sahibi. Pazarlık yapabilirim sanırım.
  • Eğer söylenenler doğruysa düzgün bakımları yapılıp hor kullanılmadıysa 100 bindeki bir aracın şanzımanıda motoruda sağlamdır, uzun yıllar binilir, 1 yıl sonra satacaksan 15 bin km yapsan aldığın fiyatada rahat satarsın boşuna adamı korkutmayın dostum otomatik şanzıman arıza çıkaracak diye bir kural yok bakımları yapılırsa sıkıntı çıkarmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntonioMontana

    Eğer söylenenler doğruysa düzgün bakımları yapılıp hor kullanılmadıysa 100 bindeki bir aracın şanzımanıda motoruda sağlamdır, uzun yıllar binilir, 1 yıl sonra satacaksan 15 bin km yapsan aldığın fiyatada rahat satarsın boşuna adamı korkutmayın dostum otomatik şanzıman arıza çıkaracak diye bir kural yok bakımları yapılırsa sıkıntı çıkarmaz.


    İçime su döktünüz açıkcası. Sanırım bu arabayı alacağım ama fiyat olarak ne diyorsunuz? Ve corsanın frenleriyle ilgili kötü yorumlar yazılıyor?!
  • bence özellikler doğruysa (kaza durumu, km'si) kesinlikle al derim. otomatik vites için söylenenlere de bakma bakımlıysa hiçbir sorun çıkarmaz şanzımanı. ordan burdan duyulanlarla yorum yazılıyor burada genellikle. gerçek tecrübeli sayısı 10'u geçmez.
  • BENCEDE ORDAN BURDAN DUYULANLARLA YORUM YAZILIYOR BENDE CORSA VAR DİYORUM KONUYU DA KENDİ ADIMA KAPATIYORUM HEERKESE İYİ FORUMLAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tapdk

    bence özellikler doğruysa (kaza durumu, km'si) kesinlikle al derim. otomatik vites için söylenenlere de bakma bakımlıysa hiçbir sorun çıkarmaz şanzımanı. ordan burdan duyulanlarla yorum yazılıyor burada genellikle. gerçek tecrübeli sayısı 10'u geçmez.



    Kesinlikle katılıyorum. Araç bu linkteki araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-corsa-1-4-gls-42991642/detay

    Araç swing ama 1.4 gls yazmışlar kafam karıştı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.