Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.3 CDTI VS CORSA 1.7 DTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yakında bu arabalardan birini alıcağım fakat aralarındaki farkı araştırdım hiç bir yerde yeterli açıklamayı bulamadım. 1.7 ler 1.3 lere göre daha ucuz eğer aralarında fark yoksa bunun sebebi nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

• 1.7'de common rail yok..direkt enjeksiyonlu.performansı hacmne göre zayıf.daha ucuz olmasının nedeni yıllık vergisinin 1.6 cc kompakt sınıftaki arabalardan bile daha fazla olması..1.3'ün ise vergi avantajı daha fazla üstelik motoru çok daha iyi.Bence 1.7'yi tercih etme sonradan satarken de zorlanırsın.
  • 1.7 ler 75hp 1.3 ler 70hp... Yani 1.7 daha performanslı.

Onun dışında 1.7 ler 3 kapıdır ve panelvan dan bozmadır, koltuk takılmıştır o yüzden ucuzdur. Ruhsatını değiştirmişlerdir binek otodur büyük ihtimal ama...
    demiorum artik benzinim kalmadi.
  • Yük falan taşıyacaksan 1.7 de rahat edersin birde uzunyolda kasmaz araba kendini.
    Daha Fazla Göster
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: burakki

1.7'de common rail yok..direkt enjeksiyonlu.performansı hacmne göre zayıf.daha ucuz olmasının nedeni yıllık vergisinin 1.6 cc kompakt sınıftaki arabalardan bile daha fazla olması..1.3'ün ise vergi avantajı daha fazla üstelik motoru çok daha iyi.Bence 1.7'yi tercih etme sonradan satarken de zorlanırsın.

1.7 lerde triger kayışı vardır her 60.000km de 500ytl demek

1.3 cdti larda zincir aktarma ve 250.000km garantili...

bence 1.3 bak hem vergi avantajı ve yeni nesil
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.