Şimdi Ara

OPEL CORSA 1.3 3K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracı almak istiyorum ancak araç van olarak geçiyor arkadaşlar 2007 model dizel,

alacağım kişi araç hususi-kamyonet olarak geçiyor dedi böyle birşey duymadım arkada koltuk ve cam var , sorun olmadıgını söyledi

merak ettiğim böyle van araçlarda hususi diye birşey varmı eğer yoksa bu koltugu vs muayneden önce sökmek mi gerekiyor

bilen var mı bu tarz işlemleri,

• Merhabalar, corsa d lerde 2 kapılar da sport ve van var.Sport normal otombil corsanin 2 kapili modeli tek fark ruhsatta 5 degil 3 kapi yazar , normal binek 2senelik muayeneli yani.

Corsa van lar ise arkası boş koltuksuz diye biliyorum yani sonrada acma tabir edilen.corsa van da kamyonet hususi kullanım yazar.vizesi 1 senelik.eger koltuk sonradan takma ise %90 işli değildir, (işli ise ruhsatta ek aciklama kismanda camlı koltuklu yazar kamyonet haricinde)vizeye giderken sokmeniz gerekir.Camlar ise sonradan acma ise (ruhsatta belirttigim gibi orjinal ide yazar) vizeden hafif kusur olarak geçiyor olması lazım.

Koltuğu sonradan isletmek meşakkatli: emniyet kemeri tse li koltuk proje vs uğraşmaya değmez.Cam daha kolay proje ve tseli cam (sanirsam tseli isterler ki hemen tum camlar belgeli diye biliyorum) olmasi yeterli.

Son olarak corsa sportlar corsa van lardan dogal olarak pahalıdır.Karsilastirirken dikkst edin ne sport diye fazla verin ne de sport parasına van alin.

İyi geceler dilerim , benim dilim bu kadar döndü elim bu kadar yazdı

Edit; hususi ile otomobil terimlerini karistirmayalim, ben yazarken karistirmisim sizin sorunuzu tekrar okurken fsrk ettim anlatılmak istenen sey ayni fakat sonradan kafa karışıklığı çıkıyor hususi kullanılan kamyonet konusunda.benim connectim kamyonet kullanim seysi(aklima gelmedi) :hususi.Mal vs veya ogrenci vs taşınınca sanirim hususi yerine baska biseyler oluyor ticari gibi, yetki belgesi virt zirt var o konuya hakim değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 4 Ekim 2017; 1:13:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam sanırım dediğin gibi,

aracı muayneye götürürken koltugu felan sökmek gerekiyor , en iyisi arac sahibine sorayım bunu , ruhsatın ek bölümünde işli mi değil mi diye, benim bu baktığım sanıyorum sport değil van model, sportlara 38 felan istiyorlar ama 38 olsa bravo felan alırım cok para
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    2015 orjinal camlı koltuklu caddy de ek açıklama kisminda yaziror camlı koltuklu diye.onceki mesajimi edit attim hususi otomobil ile ilgili.

5 kapısı kac para da 3 kapısı 38 bin ?2007 dizel duzgun focus parasina :)

• Merhabalar, corsa d lerde 2 kapılar da sport ve van var.Sport normal hususi corsanin 2 kapili modeli tek fark ruhsatta 5 degil 3 kapi yazar , normal binek 2senelik muayeneli yani.

Corsa van lar ise arkası boş koltuksuz diye biliyorum yani sonrada acma tabir edilen.corsa van da kamyonet hususi kullanım yazar.vizesi 1 senelik.eger koltuk sonradan takma ise %90 işli değildir, (işli ise ruhsatta ek aciklama kismanda camlı koltuklu yazar kamyonet haricinde)vizeye giderken sokmeniz gerekir.Camlar ise sonradan acma ise (ruhsatta belirttigim gibi orjinal ide yazar) vizeden hafif kusur olarak geçiyor olması lazım.

Koltuğu sonradan isletmek meşakkatli: emniyet kemeri tse li koltuk proje vs uğraşmaya değmez.Cam daha kolay proje ve tseli cam (sanirsam tseli isterler ki hemen tum camlar belgeli diye biliyorum) olmasi yeterli.

Son olarak corsa sportlar corsa van lardan dogal olarak pahalıdır.Karsilastirirken dikkst edin ne sport diye fazla verin ne de sport parasına van alin.

İyi geceler dilerim , benim dilim bu kadar döndü elim bu kadar yazdı

• Corsa c van kullaniyorum 2006 model 1.3 multijet. 6 ay oldu alali Allaha sükür cok memnunum yakiti yok denecek kadar az motor zaten multijet bilindigi gibi. Abs klima vs mevcut aracta uzun yola defalarca gittim masallah tık demedi ama ben biraz fazla titizim arabalarima bakimlarini aksatmam. Bu araclarin tek kusuru senelik muayene ve yuksek vergi. Birde muayeneye giderken koltugu sokuyorsun işli degilse. Ayni aracin dört kapilisi 30 bin civari, ben 14 bine aldim göz yumuyorum bunlara.

• caner4141 kullanıcısına yanıt
    Yari yariya almissin hocam cok uygunmus benimlo makyajli kasa yada yeni kasa sanirim 24 bin istiyor arac sahibi daha uyguna alabilirim ama

Senelik tuv den ziyade , mtv si, jük kadar motor icin 700 kusur imiş, ve kamyonet gectigi icinde 800 - 1500 arasi sigorta tutucak hatta 2000 civari , arabayi ucuz diye 20 ustune alip bu sigorta mtv den dolayi otomobil fiyatina denkliyo olucam neredeyse ayrica az yakmasininda onemi kalmiyo yakita verecegim parayi, mtv, sigorta, vermis olacagim ... Bu arac kaca alinir sizce 168 binde 2007 bi kac parca lokal boyasi var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler bilgi icin sence bu arac kac lira eder , kac lira versem yerinde ollur bi ust mesajda aracin ozelliklerini yazdim sanirim bunlarin fiyati normal ederi 18 civari sahibi 24 istiyor pazarlikl duserim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.