< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OPEL ASTRA L 2022 (38. sayfa)

-
-
Aybasından beri elegance bekliyorum en son gemi gecikti demislerdi simdi de bu liste zammini yansitirlar mi emin degilim var mi benim gibi olan bayiyle zamli fiyattan sonra konusan?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç gümrüklenip fatura kesilmediyse yeni zam yansıtılır. Güncel fiyattan para istenir.
-
Hocam paylasim icin tesekkurler. Ortalama yakiti pompada da dogrulama sansiniz oldu mu? Oradaki sonuc nasil?
Hocam selamlar evet 5.2 olarak hesapladım pompadan da bu sabah aldım.
şurda da yanlış anlaşılma olmasın ben hani aman koklatayım aman az yaksın kafasıyla kullanmadım öyle bir sürüş tarzım yok sadece ne yaktıysa onu paylaşmak istedim, saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 2 Temmuz 2023; 9:16:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracin yakiti memnun edici gercekten. Ben yol bilgisayari ile pompada iki depoda da 0.5 lt sapma yasadim, pompada daha yuksek cikti. Acikcasi sapma fazla geldigi icin sormustum ki nitekim sizin gayet yakin :)
-
Opel son 2 ayda öyle zamlar yaptı ki akıl alır gibi değil. Peugeot’ da okkalı yapacak. Aynı grup nasıl olsa. Yöneticileri rezil, bayileri ayrı rezil. Saçma sapan yönetilen, yıllardır sevkiyat sorununu bile çözemeyen berbat bir gruptur kendileri. Tek dertleri çok para kazanmak. Yarın öbür gün kur düştüğünde aynı performansı bekleriz kendilerinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 2 Temmuz 2023; 14:31:50 >
Bu gidişle kur düşecek gibi durmuyor. Yani 1 ay önce karar verip çıktım yola, gs 1.135 idi şuan ise 1.493 oldu. Bütün hayallerim yıkıldı. Bu son zam o kadar olmamalıydı. Dolar 20den 23e çıktığında 50 60k zam yaptılar, 23ten 26ya çıktığında 180k zam yaptılar. Gerçekten anlamsız.
Şu fiyatlarda zaten psa grubu araç mantıklı durmuyor artık araç bulunabilirliği arttığı zaman diğer gruplara yönelmek ikinci eline de bakarsan daha mantıklı
Gelecek elektrikli Astra fiyatları ne olur sizce ? 1600 den başlar herhalde....int.siparisi veren oldu mu? Böyle bir deneyim daha önce yasamadim...
Sarı sitede ,şu an liste fiyatından daha uygun bir sürü arac var...bu liste fiyatı ile bayiden almanın mantığı yok gibi
Ben bu okkalı zammı kurun düşmesini bekledikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Önce fahiş arttırıp, kur düşünce gıdım gıdım indirim yapıp “ biz indirim yaptık “ diyecekler. Benim bu zamla ilgili başka birşey gelmiyor aklıma.
Diğer firmalar %10 hatta 8 yaparken Opel 20 yapması akıl alır gibi değil....ama yukarıdaki mesaji okuyunca hak veriyorum arkadaşıma
308 gt astra gs den hep daha pahalı değil miydi? Astraya talep daha mı fazla acaba
Sitedeki manuel edition Astra için 1.106.900 TL fiyat, zamlı fiyat mı?
-
Evet hocam. Opel, fiyatları 1 Temmuz'da güncelledi.
-
-
Önceki aracımda yalnızca ön kaputa boya koruma filmi yaptırmıştım, kaliteli ürün kullanıldığında gayet güzel iş yaptığını gördüğüm için bir sonraki aracımın tamamına boya koruma filmi uygulaması yaptırdım. Size önerim uygun fiyatlı PVC ya da TPH boya koruma filmi değil de TPU boya koruma filmi uygulatmanız olacaktır. Malzemenin yanı sıra işçilik de önemli olduğundan bu uygulamayı işinin ehli olan bir yere yaptırmanızı öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X