|
OPEL ASTRA L 2022 (133. sayfa)
-
-
Merhaba hemşerim,ben de Kayseri'de yasiyorum. Komple elektronik oldugu icin daha once hic tecrube etmedim. Onceki aracimda el frenini kullanmazdim kisin. O yuzden sordum. Asiri don olayinda diske balata yapisabilir diye düşünüyorum.
-
2-3 yıldır Kayseri de kış olmuyor zaten -
Dün daha önce tecrübe etmediğim bir durum yaşadım. Direksiyonu sağa çevirirken hiç problem yok ama tam ortadan itibaren sola doğru çevirince tıkırtı sesleri gelmeye başladı. Daha önce hiç böyle bir ses gelmemişti, yoğun yağmurda ilk kez kullandım bununla bağlantılı olması da saçma geldi ama daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?
-
Hocam genelde forumda yağmur sonrası bu tip şikayetler yazıldı. Sanırım körükler vs ıslanınca ses yapıyor. Ben şahsen yaşamadım ama arkadaşlar alakalı olabileceğini düşünüyorlar.
-
Digital car key diye google ın sunduğu bir uygulama var. Bu sayede anahtarı telefona tanımlayıp kilit açma yapılabiliyormuş. Sizce bizim araçlara gelebilir mi bu teknolojiyi duyaniniz oldu mu -
Bende de yağmurlu havalarda öyle bir ses geliyordu. Sesten dolayı servis randevusu aldım. Gittiğimde ses yoktu ıslanınca oluyor deyince yıkamada alttan su tutmuşlar. Sesi fark edince garantiden amortisör takozunu değiştirdiler sonra ses kesildi. -
Geçenlerde bir video paylaşmıştım, bende de o zamandan beri sağa çevirmeye başlarken gıcırtı, sola doğru çevirmelerde çıt çıt sesler geliyor. Islak havalarda olduğunu söyleyenler oldu,bir kaç yerde okudum ama bende ıslak kuru hava fark etmeksizin aynı durum var. Amortisör takozlarından bahsediliyor bu tip seslerde değişince sorunun çözüldüğüne dair, ben iş dolayısıyla servise gidecek vakit bulamıyorum maalesef. Gidip de çözerseniz bize de bilgi vermenizi rica ederim.
-
Hızlı dönüşleriniz için teşekkür ederim. Müsait zamanda servis randevusu yaptırıp götüreceğim aracı.
Bu arada aracın şanzımanı dur-kalk trafikte çok arada kalıp titreşim yapıyor. İstanbul'da illaki trafiğe giriliyor ve 0-10 km/s arasında sarsıntı çok fazla.
EAT6 şanzımana sahip 3008 kullandım uzun süre ve kalkış hızlarında çok daha stabil çalışıyordu şanzımanı.
-
-
-
Bahsettiğiniz titreşim tam kalkış anında tork konvertörünün çalışırken vermiş olduğu titreşim sanırsam,bu cidden rahatsız edici ama sanırsam tüm astralarda durum aynı. Bire bir aynı motor - şanzıman kombinasyonu kullanan Corsa araçta böyle bir titreşim olmuyor ,bir süre kullandım o araçtan. Astra da b u titreşimi engellemeyi nasıl sağlayamamışlar anlamış değilim. Geçen ön göğüsten tık tık sesi şikayeti olan arkadaşın motor takozu değişimi yaparak ses sorununu çözmüşler,aynı kişi bu titreşimi de dile getirmiş şikayetinde, 3silindirli motor anormal bir durum yok denmiş servis tarafından.
-
hocam B modu normalde cvt tip şanzımanlarda ya da hybrid destekli araçlarda vs bir bakıma rejenerasyon/motor freni modu anlamına gelir. ayak gazdan çekildiğinde araç yavaşlamaya/fren yapmaya meyilli hareket eder. ama EAT8'de böyle bir özellik yok diye biliyorum. vites D'de iken tekrar D'ye çektiniz de mi böyle oldu acaba? şaşkınım şu an
-
Çözemedim ama olağan üstü bir durum olarak yağışlı havada metal bir kasisten çok yavaş geçtiğim için kasis üzerinde kısa bir patinaj durumu oldu. O an belirmedi ama kısa süre sonra benzinlikte tekrar çalıştırmada belirdi. Sabah çalıştırdığımda ise yoktu. Belki o patinajla ilgili bir durumdur. -
Demekki kaygan zemin şartlari olarak algıladı ve sizin bahsettiğiniz sisteme geçti. -
Benimki de bu şekilde. 2 yıldır yazılım güncellemesi geldiği falan da yok zaten. Araç yazılımı olsun ekranı olsun oldukça stabil(!!) olduğu için.
-
Selamlar. Aracın sağ arka tarafından bir arkadaş vurdu. İstanbul Anadolu yakasında boyasız göçük düzeltme yapan yer önerebilecek varsa sevinirim. Herkese kazasız sürüşler.
-
Geçmiş olsun
https://www.google.com/maps/place/Esentepe,+HB+Boyas%C4%B1z+G%C3%B6%C3%A7%C3%BCk+Onar%C4%B1m+Merkezi,+Yeditepe+Soka%C4%9F%C4%B1+No:11,+34870+Kartal%2F%C4%B0stanbul/data=!4m2!3m1!1s0x14cac5c2bc620107:0xcb8602cc21ce3f05?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE1NC4xMDMYACCenQoqdSw5NDI0MjU0MSw5NDIyMzI5OSw5NDIxNjQxMyw5NDIxMjQ5Niw5NDIwNzM5NCw5NDIwNzUwNiw5NDIwODUwNiw5NDIxNzUyMyw5NDIxODY1Myw5NDIyOTgzOSw0NzA4NzExOCw0NzA4NDM5Myw5NDIxMzIwMEICVFI%3D
-
Araçta wifi bağlantısı almaya çalışıyorum ama bağlanamıyor
Bunu başarabilen varmı -
pars boyasız göçük düzeltme kaporta boya servisi · ataşehir, İstanbulPars boyasız göçük düzeltme kaporta boya servisi · Ataşehir, İstanbulhttps://www.google.com/maps/place/Kay%C4%B1%C5%9Fda%C4%9F%C4%B1,+Pars+boyas%C4%B1z+g%C3%B6%C3%A7%C3%BCk+d%C3%BCzeltme+kaporta+boya+servisi,+Kay%C4%B1%C5%9Fda%C4%9F%C4%B1+Cd.+No:242,+34758+Ata%C5%9Fehir%2F%C4%B0stanbul/data=!4m2!3m1!1s0x14cac5fd3b48124b:0xb8991f461df63418?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE1NC4xMDMYACCIJyp1LDk0MjQyNTM4LDk0MjIzMjk5LDk0MjE2NDEzLDk0MjEyNDk2LDk0MjA3Mzk0LDk0MjA3NTA2LDk0MjA4NTA2LDk0MjE3NTIzLDk0MjE4NjUzLDk0MjI5ODM5LDQ3MDg3MTE4LDQ3MDg0MzkzLDk0MjEzMjAwQgJUUg%3D%3D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X