Şimdi Ara

Opel Astra Hortum Patlatıyor Sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnm 2005 model opel astra hb aracım var son üç ayda arabam sürekli su hortumlarını patlatmaya başladı.İlk başta borular eskimiştir o yüzdendir dedim ama sürekli olmaya başlayınca sanayiye gittim.Araç conta yakmış dediler contasını değiştirdik silindir kapağı taşlandı blog yüzeyi düzeltildi ama sorun hala devam ediyor arabanın her yerine baktık ama bulamadık başka ne yapabiliriz acaba önerilerizi söylerseniz sevinirim

• araç lpg li ise gayet normal daha çok patlatır
  • bir opel klasiği, lpg den 50-60 bin km sonra sorunlar bitmez,,ben 2 defa motor açtırdıydım,düzeliyor başka bir yerinden arıza çıkıyor,onu yaptırıyon başka yer cortluyor,,, lpg ile 3 kuruş tasarruf yaptıysam 5 kuruşta masraf yaptım,,neyse sattımda huzura kavuştum
  • aracın tüpünü iptal ettik yani tüpe su giriş ve çıkışı yok.Arabayı benzinde kullandım 10 km sonra hortumlar taş gibi sert basınç yapıor.devir dayım pompasına baktık gayet iyi ,radyayöre baktık temiz, fana baktık çalışıyor ,termostadı çıkarttık .Bütün hortumlara baktık tıkanıklık yok opelden tiskindim valla.ne yapcam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsaviour -- 11 Eylül 2013; 23:25:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.