Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 17 Ekim 2024; 12:10:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıpranmışıyla da çıkarım diyorsan al. Çok temiz bir şey olsa daha şişik fiyat yazardı. O yaşta lpg ile iyice saatli bombaya döner. Test drive freak kanalında testi var ama linki koydum ama link mesajda çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 11 Temmuz 2024; 20:23:28 >
  • kondisyon olarak güzel duruyor,lpg olmaması avantaj bence,klimayı aranızda çözerseniz alınabilir

• Aracı ne için alacaksın? Sürat performans mi coupe için mi? Araba kondisyon iyi olsa direksiyonu vites körüğü o şekilde olmazdı , yani 2000 model araba alıp cebinden para çıkmadan binmek zor yağ kaçağı olur alt takım okur lastik olur klima bakımı olur kozmetik olur

Ben o paralara şöyle bir araç bakardım , ufak tefek zamanla uğraşırsınız ama bence değer 2.0 170 lik araba sonuçta bir

https://www.sahibinden.com/s/jjFqiOi3

• rs'lerden elden ele dolaşan makineler ,çoğunun ciğeri bitti artık, belinden suları alındı ,iyi durumda olanda iyi para ister bilginize,

not:eski clio rs'çiyim

opelin direksiyondaki korna düğmeleri ve vites körüğü deri aşınmaları zaten kronik  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 12 Temmuz 2024; 12:36:25 >
  • UltimateRs U kullanıcısına yanıt

@UltimateRs adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

rs'lerden elden ele dolaşan makineler ,çoğunun ciğeri bitti artık, belinden suları alındı ,iyi durumda olanda iyi para ister bilginize,

opelin direksiyondaki korna düğmeleri ve vites körüğü deri aşınmaları zaten kronik

Dışarıdan yorum ile araba alınmaz

Rs lerin ciğeri bitti suyu alındı vs çok kulaktan dolma

Gidip 2015 araba alırsın başın beladan kurtulmaz örneğin

Ve ben 3 tane puslu letgo resmi ile gidip clio mk1 araba aldım fotolarına siz baksanız ciğeri bitmiş suyu içilmiş derdiniz ama araba ilk sahibi 72 yaşında kadından 160 binde çıktı

Yani dışarıdan yorum ile otomobil alınmaz gidip bakacak kullanacaksın sonra sahibine bir bakacaksın onada expertiz yapacaksın

Kulaktan dolma yaşanmaz

Polisten memurdan araba aldım basım dertten kurtulamadı , torbacı tipli adamdan BMW aldım 2 sene bir kere sıkıntı çıkarmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

@UltimateRs adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

rs'lerden elden ele dolaşan makineler ,çoğunun ciğeri bitti artık, belinden suları alındı ,iyi durumda olanda iyi para ister bilginize,

Dışarıdan yorum ile araba alınmaz

Rs lerin ciğeri bitti suyu alındı vs çok kulaktan dolma

Gidip 2015 araba alırsın başın beladan kurtulmaz örneğin

Ve ben 3 tane puslu letgo resmi ile gidip clio mk1 araba aldım fotolarına siz baksanız ciğeri bitmiş suyu içilmiş derdiniz ama araba ilk sahibi 72 yaşında kadından 160 binde çıktı

Yani dışarıdan yorum ile otomobil alınmaz gidip bakacak kullanacaksın sonra sahibine bir bakacaksın onada expertiz yapacaksın

Kulaktan dolma yaşanmaz

Polisten memurdan araba aldım basım dertten kurtulamadı , torbacı tipli adamdan BMW aldım 2 sene bir kere sıkıntı çıkarmadı

2008den bu yana rs'leri bilirim  1.4 clio ile kıyaslanmaz F4R rs makine'si,eski old hatch bu piyasa arabası gibi muamele görmez,

rs'te net ve net kompresör testi gerekli kuş kaputu üzerinde mi,şanzımanı kangoo şanzımanımı nedir bunları bilmek gerekiyor,defalarca çoğunun motoru açıldı kapandı,hepsiyle gazlandı gazlamadım diyen yalan söyler senelerdir km'leri 200 bini geçmiyor,eğer düzgün fazla yorulmamış rs istiyosan ya koleksiyonerden alacaksın yada güzel paraları gözden çıkarıp sahibinden harici rs kovalaman lazım,rs'in kuralı budur,öyle ilandaki gibi detaylarla hiç girmeyen rs alınmaz,motor kompresyonu nedir geçmişte ne bakımlar gördü,tek tek açıklamakta gerekir.

ilanla alakanız varmı,zira isimleriniz aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 12 Temmuz 2024; 17:20:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.