Şimdi Ara

OPEL ASTRA ELEGANCE 2001 BİLGİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPEL ASTRA ELEGANCE SUNROFF HARİÇ FULL MODEL 2001 1,6 MOTOR ARAÇ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ RİCA EDECEĞİM ,İŞTEN BİR ARKADAŞTA VAR 33.000 KM BU CUMARTESAİ ARACI TEST EDECEĞİM ARAÇIN 2. SAHİBİ İLK SAHİBİ MEMUR, İPSALA GÜMRÜK KAPISINDAN DİYOR GÜMRÜK ARACIMI DEDİM HAYIR DEDİ ,ARACI ALALI 4 AY OLMUŞ BAKACAGIZ KM ORJİNALMİ BU YAŞDA BİR ARAÇ İÇİN BENDE ALERJİ YAPTI KM AZ DEĞİLMİ?? BU MODEL ŞEHİR İÇİ NE YAKAR? ŞEHİR DIŞI NE YAKAR? OPEL SERVİSİ NASILDIR PARÇALAR PAHALIMI YOKSA YAN SAANAYİDE OPELDE ÇOK UYDURULURMU?? ARAÇA 18 MİLYAR DİYOR BEN 17 MİLYARA KAPATIRIM GİBİ FİYATA NE DERSİNİZ ?? KONFOR PERFORMANS,YOL TUTUŞ İÇİN NE DERSİNİZ BİLGİLERİ BEKLİYORUM.

2001 Opel Astra Elegance: Özellikler ve Yorumlar

2001 Opel Astra Elegance, Opel'in kompakt hatchback pazarındaki giriş seviyesi modelidir. Şık tasarımı, geniş iç mekanı ve güvenilir performansı ile bilinir.

Özellikler:

• Canlı 1.6 litre benzinli motor
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • Klimalı kabin
    • Elektrikli aynalar
    • Gövde rengi tamponlar

Yorumlar:

2001 Opel Astra Elegance sahipleri genel olarak araçlarından memnundur. Özellikle şu yönleri takdir ederler:

• Pratiklik: Geniş iç mekanı ve çok yönlü bagajı ile Astra Elegance, aileler ve yük taşıma ihtiyacı olanlar için idealdir.
    • Güvenilirlik: Opel Astra, sağlam bir itibara sahiptir ve kullanıcılar genellikle minimum sorun yaşarlar.
    • Yakıt verimliliği: 1.6 litrelik motoru, şehir içi ve uzun yol sürüşlerinde iyi yakıt tasarrufu sağlar.

Elbette, her araçta olduğu gibi, 2001 Opel Astra Elegance'ın da bazı dezavantajları vardır:

• Performans: Bazı kullanıcılar, özellikle yüksek hızlarda aracın biraz yavaş olduğunu bildirmiştir.
    • Donanım eksikliği: Bazı modellerde klima veya elektrikli camlar gibi standart olmayan özellikler bulunabilir.

Genel olarak, 2001 Opel Astra Elegance, bütçeye uygun, pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback arayanlar için sağlam bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaşı itibarıyla km si düşük gibi fakat nadiren de olsa bu şekil araçlar bulunabiliyor..ama yinede servisten kayıtlarına bir bakmak lazım..
    şehir içi-şehir dışı karışık tüketimi 7.5-8 lt/100 km dir..opel servisi diğer servisler gibi piyasadan pahalıdır..araç 2001 model olduğuna göre garanti kapsamında değildir..o yüzden yetkili servise götürmek gibi bir zorunluluğunuz yok..kaliteli bir özel serviste tüm sorunlar çözülebilir..fiyat olarak uygun..opel astralar sınıfının focus la birlikte en iyi yol tutan aracıdır..1.6 100hp 150 nm torklu opel motorunun performansı da yeterlidir..konfor düzeyi de yeterlidir(süspansiyonu biraz serttir..)bu araçların kronik problemleri arasında egr valf arızası vardır..o da iptal edilmek suretiyle giderilebiliyor zaten..

Ben de ne zamandır focus ghia 2001 ya da 2001 astra elegance bakıyorum ama bir türlü uygun fiyatlı bulamadım. Km. ne olursa olsun o modeller için 17.500'den yukarı verebilecek param yok.
  • DOSTUM OLURMU KM NE OLURSA OLSUN BEN HAYATTA BU ARABAYA 17 DEN FAZLA VERMEM KALKIP 100 KM DEKİ ASTRA ELEGANCE 17,5 VERMEZSİN HERALDE NEYSE KESİN DEĞİL AMA KAPATIRSAM 17 YE SANA HABER VERİRİM ZATEN.

Orjinalden alıntı: engineerkaan

DOSTUM OLURMU KM NE OLURSA OLSUN BEN HAYATTA BU ARABAYA 17 DEN FAZLA VERMEM KALKIP 100 KM DEKİ ASTRA ELEGANCE 17,5 VERMEZSİN HERALDE NEYSE KESİN DEĞİL AMA KAPATIRSAM 17 YE SANA HABER VERİRİM ZATEN.

Yok dostum sanırım yanlış ifade ettim. KAstettiğim şu; 10.000(On bin) km. de olsa 2001 model bir arabaya 17.500 vermeyi iki kere düşünürüm demek istedim. 100.000(yüzbin) km üstü için 17.000'nin üstüne çıkmam zaten.

Orjinalden alıntı: engineerkaan

DOSTUM OLURMU KM NE OLURSA OLSUN BEN HAYATTA BU ARABAYA 17 DEN FAZLA VERMEM KALKIP 100 KM DEKİ ASTRA ELEGANCE 17,5 VERMEZSİN HERALDE NEYSE KESİN DEĞİL AMA KAPATIRSAM 17 YE SANA HABER VERİRİM ZATEN.

Yok dostum sanırım yanlış ifade ettim. KAstettiğim şu; 10.000(On bin) km. de olsa 2001 model bir arabaya 17.500 vermeyi iki kere düşünürüm demek istedim. 100.000(yüzbin) km üstü için 17.000'nin üstüne çıkmam zaten.
  • Valla ben Elegance'i 2 yıl boyunca kullandım otomatik vitesdir.Arabadan herşeyi ile cok memnundum ancak araç fazla yakıyor gerçekden beni rahatsız ediyordu arabayı hafta sonları gezmek için alıcaksan bir şey demem ama sürekli altında olucaksa kötü ben istemiye istemiye sattım 1.3 dizel astra aldım.Fiyatı hakkında yorum yapmıyorum sana kalmış
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.