Arkadaşlar Opel Astra CD almak üzereyim ama aklıma takılan bazı sorular var
1-Alacağım arabada Atiker marka tüp var ve bunun opellerle uyumlu olmadığı , sorunlar yaşandığı söyleniyor doğru mu?
2-2000 model ,108 bin km , gümüş gri tek parçada lokal boya var ve 19000 tl bu yaştaki araca bu para çok mu?Satarken zarar edermiyim
3-Çok yaktığı söyleniyor doğru mu?Yani honda civiclerle kıyasladığımızda nasıl acaba
4-Parçalarının çok pahalı olduğu söyleniyor doğru mu?(Opel kullanıpta parça değişen arkadaş var mı?)
Opel Astra CD kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
2000 model astra cd sahibiyiz, öncelikle o fiyata pahalı 17 civarı falan alınır temizse
arac öyle cok yakmaz, sehirlerarası 120km gecmeden ortalama 5.9 yakıyor
şuan lpg ile sehiriçi 22 kurus yakıyorum
öyle bilinen kronik sorunu yok, sağlamdır
fiyat çok 8 sene (110 bin km) 2000 astra cd kullandım 6 ay önce imzamdaki arcı alınca 16 ya saydırmıştım. aynı gün birisine 17 ye satmışlar. araba sağlamdır, çok ekonomiktir. parçası ucuzdur. bakım masrafı çok ucuzdur. 2 kronik hastalığını gördüm 8 yılda... ben daha çok sehirler arası kullanıyorum %80-90... yakıt tüketimi bu şartlarda 7,5 lt lpg yakıyordu. benzindeykende 5,7- 5,8 lt benzin yakıyordu. 1. si yol bilgisayarı ekranı siliniyor. sağlamsada yakında silinir. sinir bozucu bir durum. 2. si özellik arka cam krikosunun fiber bir parçası kırılıyor bende 3 defa kırıldı. astra cd ile ilgili başka soru varsa cevaplayabilirim. saygılar.
ok
bende astra cd kullanıcısıyım...(1998 model) bu mevsimlerde fiyatlar dediğiniz seviyeye çıkabiliyor... ancak kışın fiyatlar 17.000 tl ye kadar düşüyor. atiker sıralı lpg biraz problemli astra için. onu bende duymuştum. yakıtta çok fazla tasarruf sağlamıyormuş. Parça konusunda bir tereddütün olmasın. öyle pahalı felan değil. Performans konusunda; kalkış hariç memnun kalacaksındır. Kronik sorunları; - Kalkışta göğüs titreme yapıyor. - Araba rolantide çalışırken direksiyonu sağa sola çevirdiğinde devir saati iniş çıkışlar yapıyor. Bu astraların çoğunda mevcuttur... Ama yine de sınıfının en iyi aracı bence... Hem konfor, hem donanım hemde performans bakımından kesinlikle memnun kalacaksınızdır... Fiyatı 18 civarına çekebilirseniz ve araç temizse kaçırmayın derim. Çünkü bu mevsimde temiz 2000 model astra cd yi daha ucuza bulmanız nerdeyse imkansız...
son bir-bir buçuk yılda 2. el araç fiyatları arttı. su anda bu fiyatlar eger araç orijinalse normal. nihayetinde araç cd modeli. arka cam krikosuyla ilgili sorunu ben de biliyorum. baska bir sorunu yok. araç orijinalse al
ben de 2000 model cd sahibiyim. 2 yıldır kullanırım. çok sağlam arabadır. gönül rahatlığı ile al ve bin arkadaşım. ben de satmayı düşünüyorum ama yerine ne alacağıma karar veremedim. bakalım hayırlısı...
99 model astra cd motor yağı 55 yağ filtresi 7 polen filtresi 10 hava filtresi 10 benzin filtresi 13 balata spreyi 7 ön balata 45 2 adet z rot 45 2 adet amörtisör kafası 45 far yıkama 110 işçilik 120 sizce normalmi arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme