Şimdi Ara

opel astra bilgisi olan yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkeze selamlar. belirli bir süredir araç araştırıyorum düşündüğüm bir çok model oldu ancak son zaman aşağıdaki opel astralara yakınım. bütçem 23-24 bin tl arası. araçtan öncelikli beklentim çok masraf çıkartmaması yakıt konusunda da fazla yakmayacak olması önemli. opellerin servis bakımları parçaları vs maliyeti yüksek deniyor ve birde bu astraların şaselerinin zayıf olduğu konusunda bir kaç şey duydum.. ayrıca hiç opel kullanmadım ve pek bilgi sahibi değilim. bu bütçe ile bu araçlar nasıldır alınır mı? bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-astra-90.000-km-111389219/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-elit-otomotiv-den-2005-opel-astra-1.6-enjoy-twinport-107554095/detay

• çok iyiy seçim yapmışsın bendede var astra çok konforlu kaliteli sağlam arıza açmayan az yakıtlı ve uzun süre satmıycam heralde.gözü kapalı temizini albailrsin 1.6 sından başkasına bakma
  • teşekkürler. peki yakıt durumu nasıl ve servis maliyeti konusunda bilgin var mı? ben hız tutkunu değilim sakin kullanırım arabayı dolayısıyla hızlı çok atik olmasından ziyade yakıtının az olması ve masraf çıkarmaması daha önemli benim için
  • astra kullanıcısı bu kadar az mı bilgisi olan yok mu :(((((((((
  • ben 7 sene g kasa kullandım arkadaştada h kasa var benim sana söyliycem çok iyi baktır arabaya bide bu h kasalarda elektronik arıza çıkartma riski biraz daha yüksek ama bakımları düzgün yapılmışsa evveliyatıda düzgünse hiç korkma
  • Şasileri size söylenenin tam aksine çok sağlamdır.

Diğer 1.6 araçlarla aynı yakarlar.

Yol tutul ve sürüşleri güzeldir. Biraz serttir ancak konforsuz değildir.
  • 1.3 CDTI tavsiye edilir yakıt konusundada kafanız rahat eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Golf 5 Arıza - Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektronik arıza genel olarak bir sıkıntı sanırım araçlarda. peki triptonic oluşu yakıtta fazlalığa yada masrafta fazla maliyete yol açar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can35_

elektronik arıza genel olarak bir sıkıntı sanırım araçlarda. peki triptonic oluşu yakıtta fazlalığa yada masrafta fazla maliyete yol açar mı?

pek bir fark olmaz zaten lpg li araçlar.
    astra sağlam kaliteli otomobildir servis bakımlarını kontrol ettirin+çok iyi gözden geçirtin aracı yani temizse düşünülmeden alınır.
  • yorumlaıyla bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Peki opellerin servis bakımları nasıldır fiyat olarak çok yüksek mi arkadaşlar kafamda bir tek bu konuda belirsizlik var.?
  • Robotize şanzımandan uzak durmanızı tavsiye ederim. Her iki linkte gördüğüm araçlarda robotize şanzıman mevcut. Çok sık servis görüp, yığınla para bırakmanız gayet muhtemel. Manuel olanlara bakmanızı öneriyorum.

Opel servisleri ise piyasadaki çoğu servise göre pahalıdır. Ama canınızı sıkmayın, manuel bir astra sizi uzun yıllar götürür.
  • Aracı kullanmadım hiç fakat, komşum da ilandaki astra dan var ve konuşmalarımızda araçtan memnun olduğunu bir kaç kere dile getirdi. 3 yıldır araba onda ve sadece periyodik bakımlarda servise gittiğini biliyorum. Sizin için hayırlısı neyse o olur inş
  • Benim de öğrenmek istediğim buydu. triptonic veya otomatik şanzumandan uzak durun diyorsunuz. O modellerin manuellerini de bulmak zor olmasa gerek. Zira ilanlarda oldukça var. Çok iyi baktırıldıkdan sonra 23-24 bine temiz olan bir opel astra (manuel) uygun gibi görünüyor. H kasa HB kasa karşılaştırma yaparsak hangisi dersiniz peki? Çok soru soruyorum belki ama cahil olunca böyle oluyor :)) nasipse ilk defa opel kullanıcısı olcam...
  • Kasa tipi zevkinize bağlı aslında. Görünüş olarak soruyorsanız Astra hatchback daha önde gibi daha çok tutuluyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Serco -- 14 Ocak 2013; 14:52:10 >
  • teşekkür ederim herkeze. Tek atımlık kurşunum var o yüzden 2 yada 3 sene binipte satmaya kalktığımda çok aşırı zarara uğratmayacak bir araç olması önemli. bu yüzden de zaten opeli seçtim. Hb ler oldukça tutuluyor dediğiniz gibi. Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah
  • Şasileri size söylendiği gibi zayıf araçlar değillerdir.Yakıt konusunda herhangi bir aynı segment araçtan ahım şahım farkı olmaz,aynı düzeyde yakar.

Süspansiyonları serttir biraz ancak konforsuz,binilmeyecek araç değildir.Bence çok güzel bir tercih yapmış olursunuz.

Son olarak kasa tercihi sormuşsunuz,tercihinize,ihtiyacınıza bağlı ancak ben hb tercih ederdim.
  • Amin cümlemizin inşallah
  • Herkeze sonsuz teşekkürler allah razı olsun yorumlarınız ilgi ve alakanız için. marka model konusunda epey bir araştırma yaptım ve de en sonunda içime sinen beğendiğim bir modelde karar kılabildim. Şimdi ise uygun olanını seçmek kaldı. Kafaya yatan bulduğumda yine görüşlerinizi öğrenmek adına sizlerle paylaşırım...
  • Bu işler de biraz nasip meselesi. Hakkınızdan hayırlısı olsun :)
  • Kalavun haklısın tabi cümlemizin hayırlı olur inşallah. sonuçta araba falan diyoruz ama civataya bağlı herşey. Allah kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.