Şimdi Ara

opel astra 1.3dci&megan-II 1.5 dci???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam ben bu forma yeni üye oldum....
    merak ettiğim bir konu var,yardımcı olursanız çok sevinecem:)
    ben halen Opel vectra kullanıcısım ve arabamı değiştirip dizel bir araba almaya karar verdim!
    aklımda olan arabalar ise opel astra 1.3dci ve megan-II 1.5 dci 100bg ve toyotanın yeni dizel modeli...bu arabalardan hangisini tavsiye edersiniz?
    sizce bu modellerin artı ve eksileri neler?

ben bir opel kullanıcısı olarak ağır ve oturaklı arabaları seviyorum...sizlerin tavsiyelerini benim karar vermemede yardımcı olacaktır...şimdiden çok sağ olun...

Edit; Başlık kurallara uygun hale getirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celeronlu -- 5 Haziran 2007; 16:28:03 >

• Araç için ayırdığınız tahmini bütçeniz nedir?
  • 30-35 milyar arası!bunu biraz daha üstüne çıkabilirim! formun diğer başlıklarını da okudum ve aklım daha fazla karışmaya başladı!kimi opel için çok iyi diyor kimi opeli yerden yere vuruyor(yolda çekmiyor,sabahları çalışmıyor gibi..)...bu durum hakeza renault(arabanın içine motor sesi geliyor,iç döşemesi kaliteli değil gibi..) içinde geçerli...
    madem bu kadar para verecem bari verdiğime değsin istiyorum...
    objektif bi değerlendirme yapan yok gibi...
    aile arabasını olduğu ve motor gücü yüksek olduğu için megan diyorum ama diğer taraftan opeli bildiğim için opelde kaliteli oluyor yoksa onumu alsam diyorum...
    yani arada kaldım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: celeronlu

30-35 milyar arası!bunu biraz daha üstüne çıkabilirim! formun diğer başlıklarını da okudum ve aklım daha fazla karışmaya başladı!kimi opel için çok iyi diyor kimi opeli yerden yere vuruyor(yolda çekmiyor,sabahları çalışmıyor gibi..)...bu durum hakeza renault(arabanın içine motor sesi geliyor,iç döşemesi kaliteli değil gibi..) içinde geçerli...
    aile arabasını olduğu ve motor gücü yüksek olduğu için megan diyorum ama diğer taraftan opeli bildiğim için opelde kaliteli oluyor yoksa onumu alsam diyorum...
    yani arada kaldım....
    quote:

Orjinalden alıntı: celeronlu

30-35 milyar arası!bunu biraz daha üstüne çıkabilirim! formun diğer başlıklarını da okudum ve aklım daha fazla karışmaya başladı!kimi opel için çok iyi diyor kimi opeli yerden yere vuruyor(yolda çekmiyor,sabahları çalışmıyor gibi..)...bu durum hakeza renault(arabanın içine motor sesi geliyor,iç döşemesi kaliteli değil gibi..) içinde geçerli...
    yani arada kaldım....

o fiyata megane in dizel 80hp baz modelini, corollanin dizel 90hp baz modelini yada linea nin orta seviye 90hp dizel modelini alabilirsin

3 ünüde test et karar vermen daha kolay olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

yani arada kaldım....

o fiyata megane in dizel 80hp baz modelini, corollanin dizel 90hp baz modelini yada linea nin orta seviye 90hp dizel modelini alabilirsin

3 ünüde test et karar vermen daha kolay olur....

Alıntıları Göster
    Deneyip içine sinmesi önemli bizim beğenmediğimiz bir araca binip çok beğenebilirsin. Dediğin araçları kullanan arkadaşlar artıalrını eksilerini söylerler. Test etmeden alma

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocancem

Deneyip içine sinmesi önemli bizim beğenmediğimiz bir araca binip çok beğenebilirsin. Dediğin araçları kullanan arkadaşlar artıalrını eksilerini söylerler. Test etmeden alma

Alıntıları Göster
    haklısınız ama ben zaten başta dediğim gibi bu araçları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
    mesela geçen bi arkadaş o kadar paraya ben megan alacağıma toyota alırım daha iyi dedi....sebep olarakta kasasının ve motorunun daha iyi olduğundan bahsetti...sizce????????

• quote:

haklısınız ama ben zaten başta dediğim gibi bu araçları kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
    mesela geçen bi arkadaş o kadar paraya ben megan alacağıma toyota alırım daha iyi dedi....sebep olarakta kasasının ve motorunun daha iyi olduğundan bahsetti...sizce????????

Alıntıları Göster
    quote:

toyotalar genellikle motor ve kaparto olarak çok uzun ömürlü arabalardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Opel Astra Megane'dan daha şık duruyor.

Başlığınızı konunuzla ilgili olarak değiştirirseniz. Hem kurallara uymuş olursunuz hemde bilgi almanız kolaylaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Opel Astra Megane'dan daha şık duruyor.

Başlığınızı konunuzla ilgili olarak değiştirirseniz. Hem kurallara uymuş olursunuz hemde bilgi almanız kolaylaşır.

Alıntıları Göster
    kullanan kimse yok mu bu arabaları ne yönleri ne yönleri kötü?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Opelin sikayetleri ortada ama coğu servis sıkıntısı
    ayni seyleri renault icinde soyleyebilirim...
    corolla ise donanimina gore biraz pahali baz model icin ama toyota seni üzmez performans olarak ta astra 90 hp ile megane 80 hp ile aynidir....

• quote:

quote:

Opelin sikayetleri ortada ama coğu servis sıkıntısı
    ayni seyleri renault icinde soyleyebilirim...
    corolla ise donanimina gore biraz pahali baz model icin ama toyota seni üzmez performans olarak ta astra 90 hp ile megane 80 hp ile aynidir....

Alıntıları Göster
    Toyotanın ve Meganın baz modelini alacağına hiç alma. Lineanın fullü 37.800 . Orta donanımı ise 34.500. İncelemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Toyotanın ve Meganın baz modelini alacağına hiç alma. Lineanın fullü 37.800 . Orta donanımı ise 34.500. İncelemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    linea'dan uzak dur kirma bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

linea bence çok güzel bir araç test sürüşünü de yaptım hızlanma durma mesafesi bana oldukça iyi geldi.İç mekanda kullanılan malzemeler de o fiyattaki bir araç için ne kalitesiz geldi ne de çok kaliteli.Ayrıca aracın dıştan görünümü de çok tatlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

linea bence çok güzel bir araç test sürüşünü de yaptım hızlanma durma mesafesi bana oldukça iyi geldi.İç mekanda kullanılan malzemeler de o fiyattaki bir araç için ne kalitesiz geldi ne de çok kaliteli.Ayrıca aracın dıştan görünümü de çok tatlı

Alıntıları Göster
    linea kırma
    megane hb basenli ördek yawrusu

• quote:

linea kırma
    megane hb basenli ördek yawrusu

Alıntıları Göster
    Safkan bir araba bulamadık gitti yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Safkan bir araba bulamadık gitti yav

Alıntıları Göster
    ya bu megan hb ne arkadaşlar böle bunu kim dizayn etmiş etmişte nasıl kabul ettirmiş reno sahibi bunun akrabasımı arkadaşımı sevgilisimi nedir bu kadar kötü bir hb dizayn olabilir daha kötüsünü yap desen yapamazlar hayrettttt birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

ya bu megan hb ne arkadaşlar böle bunu kim dizayn etmiş etmişte nasıl kabul ettirmiş reno sahibi bunun akrabasımı arkadaşımı sevgilisimi nedir bu kadar kötü bir hb dizayn olabilir daha kötüsünü yap desen yapamazlar hayrettttt birşey.

Alıntıları Göster
    ewt megane hb tasarımı hiç hoş değil ben beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

ewt megane hb tasarımı hiç hoş değil ben beğenmiyorum

Alıntıları Göster
    astra derim iç mekano megane dan daha kaliteli ve daha derli toplu. yol tutuş daha iyi. senin gibi düşünen bir sürü arkadaş astrada karar kıldı ki kendin bir test et derim yine hangisini hoşuna giderse al
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

astra derim iç mekano megane dan daha kaliteli ve daha derli toplu. yol tutuş daha iyi. senin gibi düşünen bir sürü arkadaş astrada karar kıldı ki kendin bir test et derim yine hangisini hoşuna giderse al

Alıntıları Göster
    Ben olsam sedan dizel Toyota'yı tercih ederim. İç mekan kalitesi olarak Astra'yı tutmaz ama yol tutuşu iyi. Ayrıca sorunsuz bir araç almış olursun ve motor olarak da en iyi dizel Toyota'dadır. Opel'den vazgeçmem dersen Astra'da olur ama ondan performans bekleme. Toyota performans olarak biraz daha iyi. Megane'ı hiç düşünmem bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Ben olsam sedan dizel Toyota'yı tercih ederim. İç mekan kalitesi olarak Astra'yı tutmaz ama yol tutuşu iyi. Ayrıca sorunsuz bir araç almış olursun ve motor olarak da en iyi dizel Toyota'dadır. Opel'den vazgeçmem dersen Astra'da olur ama ondan performans bekleme. Toyota performans olarak biraz daha iyi. Megane'ı hiç düşünmem bile.

Alıntıları Göster
    opel opel opel astra

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.