Şimdi Ara

Opel Adam Aliyorum..Kafamda Deli Sorular..[EDIT 2 GELDI: POLO ALINDI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam LPG kullanabilirsiniz hatta Almanya'da 1.4 motor olanı OPEL fabrika çıkışı LPGli satıyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-anil-otomotiv-guvencesiyle-163916187/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

Benim aklimi celen biraz da o olmustu. 54 binlik araci 44 e alacaktim. Ama dediginiz gibi sene sonunu bekleyip kampanyalari kovalamak daha mantikli olacak. 0 faiz yakalasam bile kardir sonucta

gerek yok hocam bekleyin eylül ayına girdik yavaş yavaş dökülür araba markaları bekleyin siz corsaları iyi takip edin derim sağlam indirimler olacak
  • herkes çok şeyyazmış ama madem arabayı beğeniyosun, hemen satmayacaksan evladiyelik şekilde al sıfır geç yani... hem daha titiz daha güzel bakarsın. uzun süre kullandıktan sonra 2. el fiyatının düşmesinde de sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Sürüden ayrı olmak iyidir, iyi günlerde kullanın

Opel Adam Aliyorum..Kafamda Deli Sorular..[EDIT 2 GELDI: POLO ALINDI]

sürüden ayrılanı kurt kapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

44 e aldim 2013 model. Linea dizel icin 42 fiyat almistim. 4 yildiz almasi kotu mu acaba? Volvo kadar beklentim yok tabi de cok da teneke gibi durmuyordu arac

biz forumdakiler de sürekli aynı modelleri tartışıp duruyorduk. 1 yıldır opel adamı da biri alsa da konu açsa diyorduk. size kısmetmiş. hayırlı olsun, kaygıları kafanızdan atın artık, aracı nasıl olsa almışsınız . sonuçta uyduruk bi markadan almadınız, vardır bi hikmeti bununda.
  • Tarz bir araç olduğu kesin.Tarz olduğu kadar da handikapları da bir o kadar fazla.Vazgeçmekle bence de en doğrusunu yapmışsınız.

44-45bin bandına çıktıktan sonra,yeni Polo 1.2 TSİ gibi bir seçenek de düşünülebilir.
  • Son harfi "A" olmayandan ADAM olabilir ama OPEL olamaz

Adam Opel, Opel'in kurucusu, binek araçların son harfi isminin baş harfiyle, ticarilerin ise son harfi soy isminin baş harfi ile sonlandırılır.

Bu anlamda ADAM'ın çok daha özel bir araç olduğunu anlayabiliriz bence.

Hayırlı olsun
  • bence günlük şehir içi kullanım için güzel bir araç. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.