Şimdi Ara

Opel Adam Aliyorum..Kafamda Deli Sorular..[EDIT 2 GELDI: POLO ALINDI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1068 kilo imiş boş ağırlığı. boyutuna göre oldukça ağır kalıyor. 1.2 lik motor ve mt5 şanzımanı pek tatmin edeceğini sanmıyorum. şehiriçi 8 litreden az yakmaz ve basınca da gitmez gibime geliyor. teknik verisi 0-100 km arası zaten 15 saniye gibi birşey. 1.4 corsa kullandım motoru ölü gibiydi. gerçi şanzımanın da etkisi yok değildi neyse...
    şehiriçinde a sınıfı bir araç çok rahat oluyor. hem şekil hem ekonomi arıyorsanız. lancia ypsilon diye bir model var. üstelik 1.3 dize. Adam la arasındaki fiyat farkı 3 sene yakıt ve bakımı bedavaya getirir.
  • Bukadar yazilanin ustune aliyorsaniz bize hayirli olsun demek duser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam vazgecerdim.

• Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle binersiniz insallah. Fiyat konusu belki tartışılabilir ama ibiza'dan da, yaris'den de, clio'dan da, fiesta'dan da daha karakterli ve albenisi yüksek bir araç olduğu kesin.

• Bence oldukça güzel araba en azından benzer fiyatlı rakipleri arasında şöyle bir bakınca insanın içine sinen nadir araçlardan biri

2.eldede müşterisi olur ailelerde 2.araç genelde bayanlara alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 31 Ağustos 2014; 19:14:25 >
  • Bayide inceleme fırsatı bulmuştum ve içine bindiğinizde belli bir kalite hissi veriyor. Araç zaten A sınıfı. Bence A sınıfı için ideal. Ha aynı fiyata B sınıfı hatta 2. elde C sınıfı araçlar bulunabilir ama sadece şehir içinde tek kişi kullanılacaksa bence A sınıfından yukarısına pek gerek yok.

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah. Trafikte eminim dönüp bakan çok olacaktır. Nadir bir araç.
  • Ben bu aracın kötü olacağını düşünmüyorum. Yakıtı yüksek, ekonomisi iyi olmayabilir ama opel bu arabayı yaparken mini tarzında ufak ama kaliteli bir araç yapmak istemiş gibi duruyor.

İkinci elde linea için de parlak şeyler söylemek mümkün değil. İnsanlar bu tarz araçları km sı ile oynamış kazalıdır diye almak istemiyor. Bu yüzden oldukça değer kaybediyor.

Hayırlı olsun.
  • bi inceleme yapılırsa güzel olur
  • güle güle kullanın. sıradan bir araba almak yerine farklı bir araba almışsınız.

Bu aracın piyasasının olmamasının tek nedeni var. otomatik versiyonunun olmayışı..
  • Yorumlar icin tesekkurler. Olumsuz yorum yapanlari da son derece hakli buluyorum. Zaten benim kafami kurcalayan seylerdi. Ben kumar oynayacagim. Olursa olur olmazsa da bir kac bin eksigine satarim gider. Teslim alinca mutlaka bir inceleme yaparim kendi capimda. Paylasirim sizinle.

• hayırlısı olsun.
  • Hayırlı olsun, araç zaten alınmış bu saatten sonra kötü bişey demenin anlamı yok. Çok km yapmıyorsan yakıtın sorun olacağını da düşünmüyorum lakin ayda 1500'den fazla km yapıyorsan hata etmişsin bence. Tasarım farklılığı en büyük artısı.
  • vaktin varken vazgec, kelepir dusse tamam da 44 bin vermisdin, birde banka kredi cekmissin sana toplam maliyeti 50 bin olacak kabaca, o fiyata neler var, bir bizim ulkemizde degil hic bir yerde satilmayan bir araba, stil desen stil degil, ekonomi desen o dayok, sinifi malum performans da yok. bu kadar lafa hala alacaksan da gule gule kullan.

• Bu tarz arabalar TARZ arabalardır. Yani bunu kol düğmesi gibi bir aksesuar olarak gören kişiler alırlar. Bu tarz araçlardan (özellikle bu fiyatlardaki örneklerinde) çok şey beklemek gerekir. Kısacası sizde sanırım tipine ve tarzına vuruldunuz diyeceğim ama halen aklınız lineada ise ortada bir yanlışlık var demektir. Umarım doğru karar vermişsinizdir.
  • İskenderun anıl otoda var birtane yeşil cam tavanlı

1 yıldır ilanı duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem ayağınızı kesecek diye aldınız o zaman keşke şehir içi az yakan donanımlı ve sağlam Mitsubishi Space star alsaydınız. Ama gene de hayırlısı olsun Allah size bu aracı kısmet etmiş.

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Bro dedim ya linea var alternatif ama bu araba acayip cekti beni

• Siz 44bine 2013 model almışsınız.

40bin TLYe sıfır 2014 modeli var bayiide

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-opel-adam-1.2-xel-jam-sifir-km-de-hatasiz-177479284/detay
  • Dostum basini yakiyorsun arabayi kapinin onune cektigin an pisman olacaksin.
    Full clio full rio ortaseker fiesta comfortline polo ibiza varken gidip adam alinmazzz.giden paraya yeminle ben acidim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.