Arkadaslar polo almaya karar verdim fakat renk konusunda cok kararsizim. Fume istiyordum fakat cok beklemem gerektigini soylediler. Seceneklerim sunlar
Opak Beyaz - içi koyu gri (doseme sportif gozukuyor) Metalik Siyah - içi bej/siyah (gri dosemeye kiyasla daha kaliteli gorunuyor fakat daha kolay kirlenir gibi)
Onerilerinizi bekliyorum
opak beyaz bence bakımı daha kolay
Boş ise beyaz tavsiye etmem şirket arabası gibi duruyor.
golf almistim metalik siyah.. teslim alir almaz kanyon'a yemege gitmistik..
yemekten ciktik, vale'nin araci getirmesini beklerken onde opak siyah bir golfle arka arkaya geldi araclar..
gozunuzle gormeden inanmayin.. metalik siyah inanilmaz guzel, hele ki opak'in yaninda..
fakat polo daha kucuk kasa oldugu icin o kadar gosterir mi bilmem.. bu bir.. ikincisi siyah golfu sattigim adam aracin sokakta cizildigini soyledi.. ilk met. siyah arabasi ve cok dikkat cekiyor dedi.. ben pek sokaga birakmam o yuzden onun tecrubesini aktariyorum.. bu da iki..
son olarak, polo-golf gibi arabalari buyuk bir begeni ve tutkuyla almadigim icin bence beyaz hocam.. satarken metalik renk diye fazla para istemenin hicbr faydasi yok sana.. o parayi bosuna vermis olursun eger o tarz araclari benim gibi aliyorsan..
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
opak beyaz bence bakımı daha kolay
+1
metalik derin siyah
Bakımı zor olmayacaksa,sık sık temizletirim dersen ve kapalı garajın varsa metalik siyah olabilir , bunlar dışındaki tüm seçenekler için Beyaz derim..
çok pişman olursun elinde bir bez bir kova su hiç eksik olmaz ben çok pişman oldum
beyaz gri en iyisi
vw poloda metalik derin siyah var benim jetta o renkti
ben beyaz tercih ettim sürekli temiz tutabilirim diyosan siyahın yeri apayrı
Siyah daha güzel, Beyaz daha mantıklı
Her aracın rengi ayrı,misal corsa olsaydı siyah derdim.Konu polo ise, beyaz daha güzel olur...
metalik siyah ilgi çekici arabayı gösteren bir renk ama sana tavsiyem arabama bakarım hergün yıkarım boya koruma pasta cila yaptırırım diyorsan hoşunada gidiyorsa elbette metalik siyah ama ben öyle uğraşamam ayda bir yıkarım yinede temiz dursun çiziği tozu belli etmesin diyorsan beyaz
opak beyaz al dertsiz tasasız bin
siyah ve beyaz bir arabada tercih etmeyeceğim ilk renkler
Tozla, pislikle uğraşmak istiyorsanız siyah. Yalnız almaya karar verdin de ne zaman alabileceğini sanıyorsun hocam? Adamlar Jetta'yı bir sene sonrasına veriyor, Polo'yu da altı ay sonra verirler herhalde. Hyundai i20 bakın bence.
Siyahın bakımı zor hele bej döşemenin bakımı daha zorr Beyazın bakımı kolaydır iyidir bence beyaz.
hiç bir marka da, şu bej döşemelere hiç ısınamadım.
en son 2000 yılında beyaz aracım vardı. sonra kırmızı, füme, gümüş gri...
en iyisi beyaz.
siyah araba çok zor, pisliği bu kadar çok gösteren başka renk yok, bugün yağmurda 1saat kullandım arabanın rengi çamurdan kahverengi oldu. beyaz her arabaya yakışmıyor, beyaz polo şirket arabası gibi duruyor hoş ne olucak ki diyeceksin, aracı gece sokağa parkettiğinde sabah camı kırık bulma ihtimalin şirket arabaları ve bu görünümdeki arabalarda daha yüksek. ben poloda kırmızıyı çok beğeniyorum.
not:asla polo almam, arabada sorun yok sorun bende boy 1.92 olunca hem sığımıyorum hem de komik duruyorum