Şimdi Ara

op dr ayahan çağılçı mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• mağduriyetiniz varmış ama yeri burası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 16 Ekim 2024; 16:8:19 >
  • neresi yeri söylermisin neresi 11 aydır calişamıyorum iş güç yapamıyorum onun yaptığı sacma tedavi hayatımı karartı 3 tane amelyat gecirdim daha düzelmedim ayın 29 bir amelyat daha gecirecem toplam 400 bin tl yakın param giti işimi herseyini bıtakfımm sosyal hayat hersey biti iyleşince mahkemeye trabzona il sağlık müdürlüğü çimer her yere heryere şikayete bulamacam şuan tek beklediğim iyileşmek
  • yeri hukuk. burasi teknik forum. size çok geçmiş olsun. bu durumu haber kanallarına söylemeniz bence daha mantıklı..

• MuhamedKılıç NWIA2 M kullanıcısına yanıt

acınız büyük fakat yeri burası değil, bizler için konu açmanda elbette sıkıntı yok ama buradan sesini duyurman zor o açıdan yeri burası değil diyoruz.

• yok beni düşündüğün için sagol sesimin gitiği her yere yazacam ve başvuru yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamedKılıç NWIA2

yok beni düşündüğün için sagol sesimin gitiği her yere yazacam ve başvuru yapacam
    şaun tek iyleşmeyi bekliyorum halen iyleşmedim iyleşince zaten ilk işim dava acacam sağlık bakanlığı ve trabzona il sağlık yazılı dilekce yazacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.