Şimdi Ara

OOOF OF ŞU ROCKÇI KIZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye hepsi beni büyüleyebiliyor niye kendi kafamda onları hep insan dışı varlık olarak gördüğüm halde beni etkiliyorlar o masmavi gözlerine kara kalem çektikleri zaman 2 saniyelik göz göze gelmemiz bile beni orda eritmeye yetiyor.Aşık olmayacağım dememe rağmen amy lee ya da ne bileyim herhangi bir rockçı hatunu gördüğümde yine aklım başımdan gidiyor.Taksim veya bakırköye bi gidiyorum ordaki tüm kızlara aşık olup eve geliyorum yardımcı olabilecek var mı benim renkli gözlü ve rockçı kızlara karşı zaafım var ve hala çözümünü bulamadım

• ne olmuş. aralarından bir tane bul ona aşık ol. alayına olacağına.
  • bende bir aralar aslı ve aydilgeye aşıktım
  • Ergenlik belirtisi. Çünkü hepsi özenti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

ne olmuş. aralarından bir tane bul ona aşık ol. alayına olacağına.

Hepsi birbrine benziyor hepsinin o boncuk gözleri beni etkilemeye yetiyor

Psikolojik tedavi mi alsam bir ilgisi var mı acaba
  • Çünkü sen bir abazansın

Şaka tabi
  • Sen de onlar gibi giyin,,
    Ne biliim, Marlyn Manson tarzı kılığa gir, hatta marjinal kıyafetleşmede onları geç, o kadar geç ki, artık onlar sana sıradan gelsin,
    O zaman gözünde pul kadar değerleri kalmayacaktır,
    Çünkü level 3'ü gömüş adam olmuşun artık. level 2 kasmaz seni,,

NOT:Şu an level 1 desin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende rapci olmama karşın şu rockcı kızlara da zaafım var
  • rapçilerde bir bozukluk var o zaman. dinlediğin müziği değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

Sen de onlar gibi giyin,,
    Ne biliim, Marlyn Manson tarzı kılığa gir, hatta marjinal kıyafetleşmede onları geç, o kadar geç ki, artık onlar sana sıradan gelsin,

Level up !

Farklı takılmak lazım Drahtatapete'nin dediği gibi.Orjinal ol farkı yakala.

• quote:

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

Sen de onlar gibi giyin,,

açıklama süper
  • Rockcılar göründüklerinin aksine daha insancıl tiplerdir..

Kız arkadaşlarımın %90 ı bu yüzden ya rockcı ya metalciydi..

Yengeniz de sağlam bir hard rocker dır..
  • Abaza falan değilim yav parasını bastırp öyle bir isteğim olsa yerine getiririm çok dert değil.Gittim zaten hiç tavsiye etmem tam tersi cinsel isteğiniz azalıyor çok iğrenç.

Bu zamana kadar çıktığım kızların hepsi yeşil gözlü ela gözlü mavi gözlü hep böyleydi beni hep böyle kızlar etkiledi son dönemlerde bu iyice arttı önüme çıkan her kıza asılmalar falan niye bilmiyorum şebnem feraha amy lee'ye kişilik olarak sıfır olan avril'a bile aşık oldum.1-2 seneye geçmezse kesin doktora gidicem zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Abaza falan değilim yav parasını bastırp öyle bir isteğim olsa yerine getiririm çok dert değil.Gittim zaten hiç tavsiye etmem tam tersi cinsel isteğiniz azalıyor çok iğrenç.

Bu zamana kadar çıktığım kızların hepsi yeşil gözlü ela gözlü mavi gözlü hep böyleydi beni hep böyle kızlar etkiledi son dönemlerde bu iyice arttı önüme çıkan her kıza asılmalar falan niye bilmiyorum şebnem feraha amy lee'ye kişilik olarak sıfır olan avril'a bile aşık oldum.1-2 seneye geçmezse kesin doktora gidicem zaten

La bi de sende rapcisin di mi imzadan öyle anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 11 Eylül 2007; 14:01:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: brky

ne olmuş. aralarından bir tane bul ona aşık ol. alayına olacağına.

doğru söyledi !!! zuahuahuahua :D:D::D:D:D

• quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Abaza falan değilim yav parasını bastırp öyle bir isteğim olsa yerine getiririm çok dert değil.Gittim zaten hiç tavsiye etmem tam tersi cinsel isteğiniz azalıyor çok iğrenç.

La bi de sende rapcisin di mi imzadan öyle anladım.

Evet işin komik yanı o zaten o dangalak kızlar sırf giyim tarzımdan ve dinlediğim müzik ilgilendiğim müzik dalından dolayı yanaşmıyorlar ama onlarda kusura bakmasın onlar için sevdiğim şeylerden vazgeçemem

• Yengenizde rockcu
  • bende senin dediğin gibi bi kızla tanıştım yaz aşkı diyelim 1 ay hep beraberdik sonra tatil bitince ayrılmak zorunda kaldık 4 gün oldu hala daha etkisindeyim dün dışarı çıktım 2 de akşam 8 e kadar boş boş dolaştım aklımda hep o kız vardı gerçekten bende çok seviyorum rockerları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 11 Eylül 2007; 14:06:54 >
  • bende koyu bir rock dinleyicisiyim.
    konuyu görünce şöyle bir geriye dönüp baktımda; hayatıma giren kadınların çoğu rockçıydı.
    şuanki gayet tikky tayfadan ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

bende koyu bir rock dinleyicisiyim.
    konuyu görünce şöyle bir geriye dönüp baktımda; hayatıma giren kadınların çoğu rockçıydı.
    şuanki gayet tikky tayfadan ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii..

tikky ne kız hasta mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.