Şimdi Ara

OO bakın Ali BABACAN neler yapmışş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali babacan reise bak beeeOO bakın Ali BABACAN neler yapmışş 

Oylar babacana. Hadi bakeeeeemm OO bakın Ali BABACAN neler yapmışş 

• Şu an oy verilebilecek tek parti bence. İnşallah başka bir parti özellikle eski paritilerle beraber hareket etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dot4-2

Şu an oy verilebilecek tek parti bence. İnşallah başka bir parti özellikle eski paritilerle beraber hareket etmez.

Hocam adam 1. yada 2. parti olamayacak bu çok açık. Ama iktidar partisinin bakanlıklarında kendisi,ekibi vs olursa güzel olabilir.

• Şey değil mi bu 2007'de yanlışı görüp 2019'da istifa eden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Şey değil mi bu 2007'de yanlışı görüp 2019'da istifa eden?

• quote:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Populistin teki herkesin nabzina gore serbet veriyor.

Göya liberal beyefendi ama genclere beles internet verecem diyor (beles interneti sanirim uzaydan cekecek cunku vergi falan kullanmadan yani vatandastan almadan nasil beles oluyormus anlamadim)

Herkesi ldp ve diger baraj altındaki partilere davet ediyorum suanki siyaset politika uretemez yalancilardan olusma çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2003de gördüm 2020de ayrıldım

• Akpden ne kadar oy çalarsa kardır.

• babamın ve sülalemin yıllarca tuttuğu,atamın partisi olan 6 ok hedefli chp den hiç bir güç koparamaz beni biz akpli koyunlar değiliz bizim aşkımız mezara kadar inceymiş babancanmış ben 6 ok sevdamdan asla vazgeçmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2020; 19:42:44 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

İlacını içmeyi unutma abisi arada ayarların bozuluyor. OO bakın Ali BABACAN neler yapmışş 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam efsane abi. Gündelik siyasi kavgalardan bıktım. Ali babacan desteklenmeli. Türkiye 2002-2010 ayarlarına dönmeli. Sondaki eurovision, üst üste yapılan formula1ler, kaliteli rock festivalleri, ülkeye gelen yıldızlar, futbolda türkiyenin altın çağı, 30.000 tl polo ( o zamanlar asgari ücret 500 TL idi 60 ay gerekiyordu şu am polo 300.000 asgari ücret 2300 130 ay gerekiyor yemeden içmeden ), ab uyum süreci ordaki üyelerin türkiyeye evet demesi falan sondaki görüntüler duygulandırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla burda chpliler dışında herkes troll bankamatik müdürü ,bir chpliler mükemmel müthiş perfect aydın bilimadamı herşeyin en doğrusunu bilen zatenOO bakın Ali BABACAN neler yapmışş 

diğer muhalif partililerin bile konu edilmesinden rahatsız adamlar o derece plakacı partizanlar.

bölümün adı "Chp İle Ülke Gündemi" diye değişse hayır demezlerOO bakın Ali BABACAN neler yapmışş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2020; 19:54:39 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Aralık 2020; 19:58:0 >

• Akp den ayrılmadan önceki bir dönemde davutoğluyla birlikte artık bu (inşaat)rant sistemi devam ettirilemez (eskiden beri desteklemediklerini ama katlandıklarını anlıyorum buradan), yapısal reformlar yapılmalı ve özellikle eğitim düzeltilmeli tarzında inisiyatif alan bir konuşma yapmışlardı ve ümitlenmiştim. Sonra her şey tersine gitti ve sonunda ayrıldılar. Davutoğlundan bir cacık olmaz ama Ali Babacan'ı göreceğiz. Muhtemelen gelecek dönemlerde öne çıkan bir politikacı olacak. Ancak birçok belirsizliği de var. 1.si ana düşüncesi çok net değil ve bir tarafa bağlılığı var mı belli değil. 2.si teorikte bazı düşünceler doğru görünebilir ama önünde biri varken, iç ve dış şartlar müsaitken, kısaca imkanın varken insanın kapasitesini net değerlendirmek mümkün değil. 3.sü Türkiye'nin zor bir durumu var ve Ali Babacan kurallara uygun oynamak ve hakim güçlerlerle iyi geçinmek mantığında biri gibi görünüyor. Halbuki onlar sana bir sınır biçiyor ve o sınır öyle bir sınır ki seni ne öldürüyor ne olduruyor. Burada işte ülke ve lider kişi ciddi bir ikilemde kalıyor. Mesele burada ne yapacağı/yapabileceği veya yapmak isteyip istemediği. Yine de boş boş konuşanlar yerine, imaj kasanlar yerine, algı yapanlar yerine olgunlukla, mantıklı düşüncesini, projesini söyleyen ve öne çıkaranlar her türlü daha iyi olacaktır. Hangi görüşten olursa olsun bilgili, yapıcı ve vatansever politikacılara, liderlere ihtiyacımız var.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı şu; adı sanı duyulmamış bir parti seçimde sürpriz yapsa ve kazansa ve bu çok doğru bir parti bile olsa senden benden önce tüm sülükler/yalakalar vb. yapışır, anında başka bir şeye dönüşür o. O yüzden buna bir çözüm lazım önce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.