Şimdi Ara

Onyo Nanopad Plus 7' (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
21.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 16 nisan itibariyle android ics 4.0.3 firmware resmi olarak yayınlanacak.

Buradan rom yükleme, tablet ile ilgili deneyimler, sorun yaşayanlar, öneri sunacak arkadaşları ve bu tableti kullanan herkes bu başlık altında toplanırsa tabletimizi daha verimli kullanabiliriz.

[image][/image]

• Takipteyim bende guzel konu olacak... Ancak yeni firmware androide nasil yukleniyor bilgi verirseniz sevinirim bende yukseltmek istiyorum fakat androidler hakkinda fazla bilgim yok.... Yeni fw ile cihaz yavaslar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 15 Nisan 2012; 16:42:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Takipteyim bende guzel konu olacak... Ancak yeni firmware androide nasil yukleniyor bilgi verirseniz sevinirim bende yukseltmek istiyorum fakat androidler hakkinda fazla bilgim yok.... Yeni fw ile cihaz yavaslar mi?
    HDMI ile tv den görüntü alabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_dikmen

ben kabloyu sipariş verdim gelmesini bekliyorum
  • quote:

quote:

ben kabloyu sipariş verdim gelmesini bekliyorum

Alıntıları Göster
    hangi kabloyu aldın? linkini verebilir misin?
  • quote:

aşağıdaki sayfadan sipariş verdim ama daha uygun fiyata bulabilirseniz ordan da bir tane alabilirim

http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-male-to-micro-hdmi-male-shielded-connection-cable-1-5m-length-44464
  • quote:

quote:

aşağıdaki sayfadan sipariş verdim ama daha uygun fiyata bulabilirseniz ordan da bir tane alabilirim

http://www.dealextreme.com/p/gold-plated-1080p-hdmi-male-to-micro-hdmi-male-shielded-connection-cable-1-5m-length-44464

Ben izmir çankaya'dan 10 TL ye 2 metrelik bir kablo aldım. Tabletle tv yi bağladığımda tablette küçük bir monitör ikonu çıkıyor ama tv de görüntü gelmiyor. kaynağı kontrol edin filan yazıyor. Kabloyu çıkarttığımda sinyal yok diyor. Televizyon samsung marka.

bu durumu onyo ya mail attım. yazılımsal olduğunu tableti gönderdiklerinde yeni yazılım yüklediklerinde sorunun çözüleceğini yazdılar. şimdi android 4.0 güncellemesinden sonra tekrar deneyeceğim. yine görüntü alamazsam tableti kargolarım sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben izmir çankaya'dan 10 TL ye 2 metrelik bir kablo aldım. Tabletle tv yi bağladığımda tablette küçük bir monitör ikonu çıkıyor ama tv de görüntü gelmiyor. kaynağı kontrol edin filan yazıyor. Kabloyu çıkarttığımda sinyal yok diyor. Televizyon samsung marka.

bu durumu onyo ya mail attım. yazılımsal olduğunu tableti gönderdiklerinde yeni yazılım yüklediklerinde sorunun çözüleceğini yazdılar. şimdi android 4.0 güncellemesinden sonra tekrar deneyeceğim. yine görüntü alamazsam tableti kargolarım sanırım.

Alıntıları Göster
    umarım yeni yazılımda sorun çözülür....haberleri bekliyoruzz..

• quote:

umarım yeni yazılımda sorun çözülür....haberleri bekliyoruzz..

Alıntıları Göster
    güncelleme gelsin artık :D saat 11 oldu ya :D
  • quote:

güncelleme gelsin artık :D saat 11 oldu ya :D

Alıntıları Göster
    bence güncelleme gelmeyecek bugün :/
  • quote:

cihazi cok yavaslatirsa yuklemek istemiyorum aslinda bakalm nasil cikacak
  • quote:

quote:

cihazi cok yavaslatirsa yuklemek istemiyorum aslinda bakalm nasil cikacak

Alıntıları Göster
    daha stabil olduğu için yavaşlatacağını sanmıyorum. hatta daha hızlı bile olacaktır kanımca ;)
  • quote:

daha stabil olduğu için yavaşlatacağını sanmıyorum. hatta daha hızlı bile olacaktır kanımca ;)

Alıntıları Göster
    onyo nanopad plus 7" için ics 4.0 firmware geldi sitenin twiter hesabında download ve yükleme açıklaması linki

https://twitter.com/#!/OnyoElectronics

https://www.facebook.com/OnyoElectronics

• quote:

Orijinalden alıntı: persipi

onyo nanopad plus 7" için ics 4.0 firmware geldi sitenin twiter hesabında download ve yükleme açıklaması linki

https://twitter.com/#!/OnyoElectronics

https://www.facebook.com/OnyoElectronics

Alıntıları Göster
    firmware güncellemeyi anlatmaya çalışacağım;

-öncelikle tabletinizin pilinin dolu olduğundan ve kapalı olduğundan emin olun.. hatta kapattıktan sonra on off tuşunu da kapatıp açmanızda fayda var.

1-indirdiğiniz dosyayı masaüstüne çıkarın

2-usb kablosunu bilgisayara bağlayın

3-masaüstüne çıkardığınız nanopad plus klasöründen SDPackTool u açın ve Vortexflash çalıştırın (enaltta resimli olan 347kb)

4-ses kısma tuşuna basın ve usb kablosunu ortadaki Otg usb yerine takın ve açma tuşuna basılı tutun. bilgisayar usb yi görsünce açma tuşunu bırakın usb driver yüklensin.

5_açık olan Vortexflash dan en alttaki seçeneğe tıklayın ve gelen pencereyi onaylayın.

yükleme işlemi başlıyor. bir-iki defa usb sesi gelir. yükleme devam eder. yükleme uzun sürüyor sabırlı olun (15dk fln) yükleme işlemi bitince çıkan pencereye tamam deyip usb kablosunu çıkarın.(yükleme bitmeden usb yi çıkarmayın geri dönülmez hasarlara neden olabilir.)
    tekrar on-off tuşu ile kapatıp aç yapın ve sonra tabletinizi açın.

Kurulum buradan devam edecek yaklaşık 5-10 dk sonra İcs 4.0.3 lü bir tabletiniz olacak. Muvaffak olursunuz umarım sabırlı olun.

*Lütfen Firmware nizi teknik servise ya da uzman birine güncellettirin aksi takdir de oluşacak hasarlardan ben sorumlu değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: persipi

firmware güncellemeyi anlatmaya çalışacağım;

-öncelikle tabletinizin pilinin dolu olduğundan ve kapalı olduğundan emin olun.. hatta kapattıktan sonra on off tuşunu da kapatıp açmanızda fayda var.

1-indirdiğiniz dosyayı masaüstüne çıkarın

2-usb kablosunu bilgisayara bağlayın

3-masaüstüne çıkardığınız nanopad plus klasöründen SDPackTool u açın ve Vortexflash çalıştırın (enaltta resimli olan 347kb)

4-ses kısma tuşuna basın ve usb kablosunu ortadaki Otg usb yerine takın ve açma tuşuna basılı tutun. bilgisayar usb yi görsünce açma tuşunu bırakın usb driver yüklensin.

5_açık olan Vortexflash dan en alttaki seçeneğe tıklayın ve gelen pencereyi onaylayın.

yükleme işlemi başlıyor. bir-iki defa usb sesi gelir. yükleme devam eder. yükleme uzun sürüyor sabırlı olun (15dk fln) yükleme işlemi bitince çıkan pencereye tamam deyip usb kablosunu çıkarın.(yükleme bitmeden usb yi çıkarmayın geri dönülmez hasarlara neden olabilir.)
    tekrar on-off tuşu ile kapatıp aç yapın ve sonra tabletinizi açın.

Kurulum buradan devam edecek yaklaşık 5-10 dk sonra İcs 4.0.3 lü bir tabletiniz olacak. Muvaffak olursunuz umarım sabırlı olun.

*Lütfen Firmware nizi teknik servise ya da uzman birine güncellettirin aksi takdir de oluşacak hasarlardan ben sorumlu değilim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar izlenimler nasıl acaba hala kararsız bekliyorum yüklesem mi yüklemesem mi? diye

• quote:

Orijinalden alıntı: benv3kendim

Arkadaşlar izlenimler nasıl acaba hala kararsız bekliyorum yüklesem mi yüklemesem mi? diye

Alıntıları Göster
    acaba yükleyen biri varmı? yavaşlama gibi sorun oluyormu?

Birde benim şarjım çok az gidiyor. iki bişey yapıyorum şarj göstergesi yeşilden turuncuya dönüyor. herkesin bölemi yoksa bendemi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemkuleyin

Birde benim şarjım çok az gidiyor. iki bişey yapıyorum şarj göstergesi yeşilden turuncuya dönüyor. herkesin bölemi yoksa bendemi sorun var?

Alıntıları Göster
    yükledim. gayet güzel çalışıyor ama uygulamalarda sıkıntı var.

yani google play store dan facebook, twitter, instagram, kelime avı, angry birds rio, kanal d ve star tv uygulamalarını yükleyemedim. şimdilik yükleyemediğim uygulamalar bunlar. biraz daha araştırsam daha çıkar sanırım. cihazınız uyumlu değil dedi. (diğer angry birds ler yüklendi)

facebook twitter uygulamarı için ne yapmak lazım bilmiyorum.

play store da cihazın adı da değişti.

yapımcı : unknow
    model : Fj_vortex

yazıyor artık.

daha önce ki 2.3 sürümünde kullandığım birçok uygulamayı desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_dikmen -- 17 Nisan 2012; 15:39:04 >

• quote:

yükledim. gayet güzel çalışıyor ama uygulamalarda sıkıntı var.

yani google play store dan facebook, twitter, instagram, kelime avı, angry birds rio, kanal d ve star tv uygulamalarını yükleyemedim. şimdilik yükleyemediğim uygulamalar bunlar. biraz daha araştırsam daha çıkar sanırım. cihazınız uyumlu değil dedi. (diğer angry birds ler yüklendi)

facebook twitter uygulamarı için ne yapmak lazım bilmiyorum.

play store da cihazın adı da değişti.

yapımcı : unknow
    model : Fj_vortex

yazıyor artık.

daha önce ki 2.3 sürümünde kullandığım birçok uygulamayı desteklemiyor.

Alıntıları Göster
    bu arada yüklenemeyen uygulamaları APK dosyalarıyla yükleyebiliyoruz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemkuleyin

aynen benimde çok az gidiyor iki bişeyle uğraşim diyorum hoop selametle gidiyor şarj. eğer iade edersem sırf bu sebepten edicem yoksa genel anlamda her açıdan memnunum nanoped plustan.hatta haipad winner s den daha klas kesinlikle (mali 400 gpu hariç). usb den şarj edeniniz varmı cihazı bi yararı olurmu acaba daha uzun sürede şarj olsa.3 saatede razıyım ama 2 saati ancak görüyoruz şu an
  • Bendede cok az gidiyor. Arabadan sarj etmmmeyi denedim olmadi. Valla kullanmaya korkuuoruum sarj bitcek diee. Bi onerisi olan varmmi sarj konusunda. Birde yavaslama olmadi galiba 4.0 da?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.