Şimdi Ara

Önünüze geçip sizden zorla para isteyen insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'da yaşıyorum yaşım 18.. Şu son 2-3 ayda semtimizde gezinen bisikletli bir çocuk var yaşı 20'li gibi doğulu piskopat tipli bir çocuk zayıf ve saf gördüğü insanlardan para istiyor buna bende dahilim

Tam 3 defa karşıma çıktı ilkinde yalnızdım benden para istemisti bozugum yok dedim zorla bozdurmak istedi bozugum yok diye usteledim beni dövecek gibi üstüme gelmeye başladı hafifce cüzdanımı gösterdim meğer cüzdanımda bozuk varmış al ışte bozuk varmis dedi bende orada fail oldum yine usteledi al başımın gözümün sadakasi olsun dedim verdim 4TL bozugu

Bu olaydan sonra moralim yerle bir oldu ben nasıl erkeğim babamın verdiği parayi nasıl bu kadar kolay verebildim diye sorup durdum birdaha görürsem para vermicem diye söz verdim kendime

İkinci görüşümde arkadaslarimlaydim ve bizden tek başına yibe para istedi haliyle vermedik ve yoluna gitti

Üçüncü görüşümde 2 gün önceydi yanımda bir arkadaşım vardı bizden yine para istedi arkadaslarla içeceğiz yalaniyla yine ölü para yok dedim yokmu falan yine sinir bozucu konuşmaya başladı bende bağırarak al bak dedim var mı yok mu diye usteleseydi çocuğa girisecektim bu sefer

Ama kavga etsek dert polisi arasak polisler bir şey yapmayacaklar bu bagirisimdan sonra baskasindan alayim o zaman diyip gitti yine

Bu çocuk beni tanımıyor tipinden de tanımadığı anlaşılıyor zaten

Eğer birdaha görürsem sizce ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet?

• Hangi semttesin kardeşim ? Ayrıca mahallenizde çevren yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 19 Nisan 2015; 3:19:23 >
  • Burhanettin Onat Caddesi ama o gezen çocuk bisikletle geziyor hep ve portakal ciceginde ve doğu garajında gördüm sadece sanırım benim gibi çoğu kişiden böyle para istiyor

Arkadaşlarım var tabi ki ama sırf bunun için arkadaşları toplayıp gelmesini bekleyip haddini bildirmeye çalışmak boş iş. tek başıma olduğum zaman Karşıma tekrar çıkarsa ne yapmaliyim kaçmak istemiyorum böyle insanlardan korkmaktan da nefret ediyorum ilk ve son defa korktum ilk görüşümde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 19 Nisan 2015; 3:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Burhanettin Onat Caddesi ama o gezen çocuk bisikletle geziyor hep ve portakal ciceginde ve doğu garajında gördüm sadece sanırım benim gibi çoğu kişiden böyle para istiyor

Mahallede çevren varsa eğer konuşacaksın, elemanı gördüğün zaman haber edeceksin sağlam bir dayak yiyecek o barzo onun ilacı odur net. Polis molis sallamaz bakmaz bile.
  • git mahallenin kahvesine oradaki büyüklerine söyle herkesden haraç kesiyor bu çocuk diye bir sağlam dayak yer o mahalleye uğrayamaz daha
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    oha burhanettin onatta mı para istiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    Ben de "Antalya'dayım. Cumhuriyet meydanında ne zaman sigaramı çıkarsam yaşlı başlı amcalar sigara istiyor. Ne para istemesi kardeş?" yazacaktım. Sen de Antalya'daymışsın.

Hocam gözünü karar bir sonraki isteyişinde çocuğa ayar çek. "Param ama sana yok" gibisinden cevap ver. Üzerine gelirse Allah yarattı demeden dal. Adam akıllı döv fırsat vermeden. Mahalledeki esnafa da söyleyeceğini ve bir daha gelmemesini söyle. Hatta gelirsen arkadaşlarım da burada olurlar falan de. Gözünü korkut bir daha uğramasın.

• Kavga etmekten başka çare yok anlaşılan dovebilirmiyim oda ayrı bi konu

Aslında canımı sıkan şey babamın bana harçlık olarak verdigi parayı bu kadar kolay şekilde vermek gururumu sarstı moralimi bozdu kendi param olsa bu kadar rahat verir miydim acaba diye sorup duruyorum ama sanırım vermezdim

Burhanettin onat caddesinde ama çeşme kumrucusunun arkası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 19 Nisan 2015; 4:12:26 >
  • İstanbul'da abi karşıya geçicem yol param yok diyip bir liradan açıyorlar kapıyı sonra beş liraya çıkarıyorlar rakamı

• Direk kafa atip topukluyosun

• Sıska mısın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.