Şimdi Ara

ONUMDEKI 3 SECENEK(DIS-TIP-MUHENDISLIK UCGENI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-Kirik obp ile ya da daha sonra tip kazanabilmek

3-Disten memnun kalmazsam ve basarisiz olursam Marmara Bilgisayar,Gazi EE ya da YTÜ Endustri gibi bolumlere yatay gecis yapmak.

Hayat cok zor.Yine sizlerle paylasiyorum durumumu.Rahatsizlik veriyorsam kusuruma bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl kendini dişe ver memnun kalmazsan ailene dersin tekrar hazirlanip tıpa gidersin.

• Hocam bence birkaç ay diş hekimliğine bakın belki dersleri seversiniz eğer sevemezseniz kırıkla deneyebilirsiniz ama kırık olması gerçekten çok sıkıntı yaratıyor bunu söyleyeyim. Bir de eğer hem bölümü götüreyim hem de sınava çalışayım derseniz o daha da zor olabilir. Ben mesela bölümü bırakıp çalışmıştım. Dershaneye falan gidiyordum normal bir mezun gibi.
    Bir de belki tyt puanının 2 sene geçerli olması yerleşenler için de vardır. Eğer öyleyse sadece ayt kasmak daha kolay olabilir. Ama ben diş hekimliğini seveceğinize inanıyorum yani umarım öyle olur. Bir de kıbrıstaki tıplara baktınız mı tam burslu gelen vardır hani ailenizle konuşup oraya myp ile yatay geçiş vs düşünmez misiniz? Mühendislik için ise bir şey diyemeyeceğim bambaşka bir alan çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir yılını bölümünde geçir ondan sonra ne yapacağına karar verirsin şu an kafanın karışık olması normal okulun açılınca düzelirsin
  • Hocam önce kazandığın okula odaklan, kazandığın yeri kabullen. Dünyanın sonu değil birçok insanın girmek için yırtındığı bir bölümü kazandın. Hafife alma bu kadar. Ayrıca daha başlamadan memnun kalır mıyım kalmaz mıyımı düşünme. Ben, senin diş hekimliğinde kalıp başarılı olacağını düşünüyorum. Umarım da olursun.
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu salim unsalin tabloyu inceledim de gulhane tip(iib) 26k demis.Iib ic isleri bakanligi mi oluyor?Eger oyleyse sivil olmaz mi iste?Oraya gecis yapabilir miyim?Mulakat fila yoktur belki orada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam o da jandarma oluyor. Sivil değil maalesef.

Mulakati var yani.Hadi ya bir an heveslenmistim :(

• Vardır hocam :( belki diş hekimliğinde çok mutlu olursunuz önyargılı gitmeyin bence çünkü gerçekten güzel bir meslek. Örneğin abimin en yakın arkadaşı kayseride diş okudu son sene evlendi hatta bölümden bir kızla. Memlekete gelir gelmez de iş buldu ikisi birden. 5-6k başladılar herhalde.

Insaallah bakalim hocam, uyum saglamaya calisacagim bir şekilde.

Sana da hayirli olsun tekrar.

• WWE nin süperstarlarından john cenanın size bir hatırlatması var .Bu haraketleri sakın ola ki yapmayın diyor.Bu hareketleri en profesyoneller bile yaparken ciddi sakatlıklar yaşıyorlar.Bundan bahsediyor john cena.Bizim de size bir cevabımız var

Efendim tuğberk
    Abi seni çok seviyoruz Smackdown'u her hafta izliyoruz arkadaşlarla bu hareketleri denemeye çalışıyoruz

Kesinlikle bu hareketleri yapmasınlar.WWE süperstarları bile bu hareketleri yaparken ciddi sakatlıklar yaşıyorlar .Özellikle çok çok antrenmanlar yapıyorlar güvenlik altında antrenmanlar yapıyorlar ve bu hareketleri yaparken de çok profesyonelce hareket ediyorlar .Kesinlikle siz siz olun bu hareketleri yapmayın kendinizi riske atmayın.
    Yapmıycaksınız bu hareketleri deyil mi
    Evet
    Söz mü
    Söz veriyorum
    Arkadaşlarına da söyleyeceksin söz mü
    Söz veriyorum
    Tamam teşekkür ederim teşekkür ederim

• Dişi sevmezsen hazırlan tıp için.Dişte mutlu olmazsan seni ömür boyu tıp harici meslek kesmez ben bunu anladım uruk.
  • Çok sağolun hocam, gönlünüzce olsun.

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    Bu nedir hocam,bir sey anlamadim?

• biz boş konuşuyoruz uplansın diye yaptım xD

https://www.youtube.com/watch?v=b9EXmWlUnno
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Mulakati var yani.Hadi ya bir an heveslenmistim :(
    mülakattan niye çekiniyorsun hocam? Çok zorlamazlar.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Gozler miyop 3.50 ile 3.75 numara.Sorun yaratmaz mi?

Ben 3 numarayi gecmemesi gerekiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Gozler miyop 3.50 ile 3.75 numara.Sorun yaratmaz mi?

Ben 3 numarayi gecmemesi gerekiyor diye biliyorum.
    Klavuzu vardır elbet sitesinde oradan bak hocam.
  • tıp isteyip ucundan kaçırıp dişe gidenler genel olarak çok mutlu. benim tüm çevrem öyle azından. hatta iyi ki böyle olmuş diyorlar. şer gözüken şeyin altında hayır vardır diye boşa denmemiş. inşallah sen de mutlu olursun ki ben öyle olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.