Şimdi Ara

onu hala unutamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstünden neredeyse 2 sene geçti, hala unutamadım onu. bütün şarkılar, birlikte oturduğumuz yerler, yaptığımız şeyler hala aklımda. artık ben unutmak istiyorum, başkalarını sevmeye çalışıyorum kaç kişi geldi geçti ama yapamadım tutunamadım...

• unutmak istemedigin icin unutamiyorsun aynilarini yasadim inan degmez cok daha iyileri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: örümcek

unutmak istemedigin icin unutamiyorsun aynilarini yasadim inan degmez cok daha iyileri var

ondan sonra çok kişiyle konuştum, hatta biri huy olarak ona o kadar benziyordu ki tamam bunu sevebilirim dedim kendi kendime. ama yapamadım ya da ben tekrar birine aşık olmaktan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkin--52

üstünden neredeyse 2 sene geçti, hala unutamadım onu. bütün şarkılar, birlikte oturduğumuz yerler, yaptığımız şeyler hala aklımda. artık ben unutmak istiyorum, başkalarını sevmeye çalışıyorum kaç kişi geldi geçti ama yapamadım tutunamadım...

ona bağımlı kalmışsın, kimsenin onun gibi olamıcağını onun hissettirdiklerini hissettiremiceğini, o aşkı sevgiyi kimsenin veremiceğine inanıyosun. Unutmak için en başta bak en başta diyorum, hani her aklına o geldiğinde yada gece yastığa kafanı koyduğunda açtığın o arabesk yada canını sıkan hüzünlendiren şarkılar varya, onları dinlersen hiç kimse unutturamaz o kızı sana. En başta o seni mutsuzlaştıran o kızı hatırlatan şarkıları ve kızı hatırlatan her şeyden uzak durman lazımi. evinin önünden geçme, onun olduğu yerlere adımını atma, kendini mutlu etmeye bak, internetten komik şeyler izle( ben şu son bi kaç gündür Tolga Çevik'in arkadaşım hoşgeldin programını izliyorum komedi adam kırıp geçiriyo) hayatına ekşın kat biraz emin ol düzeliceksin. Hamlaşmışsın sen, silkelen ve kendine gel. artık yeni bi insan ol, yeni insanlar yeni aşk, yeni mutluluklar, tertemiz sıfır bi defterle her şeye yeniden başla. Bak sana bi video izleticem 3 dakika izle belki hayatında ki bazı şeylerin farkına varıp, zorlukların bize neler getirdiğini anlarsın ve hayatını değiştirmeye çalışırsın :)

• O seni unuttuysa peki?

• unutmak diye bir şey yok
  • O seni çooktan unuttu buna emin ol kızlar nankör millettir sen onlara kendini açarsın yalan söylemezsin olduğun gibisindir birlikte mutlu olalım istersin ama kız kahpeyse bunlar umrunda olmaz. Edindiğim tecrübeler neticesinde şunu öğrendim kızların çoğu sevmeyi gerçekten unutmuş gerçekten sevilecek kızlarda o kadar içine kapanıklar ki onları görmemiz nerdeyse imkansız çünkü kendi kabuklarına çekilmiş vaziyetteler sana tek tavsiyem kimseye aşık olma zaten takıl ye iç işini gör hepsi bu olsun kimseye ama kimseye bağlanma bu devirde üzülen sadece sen olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptezel Değilim

quote:

üstünden neredeyse 2 sene geçti, hala unutamadım onu. bütün şarkılar, birlikte oturduğumuz yerler, yaptığımız şeyler hala aklımda. artık ben unutmak istiyorum, başkalarını sevmeye çalışıyorum kaç kişi geldi geçti ama yapamadım tutunamadım...

ona bağımlı kalmışsın, kimsenin onun gibi olamıcağını onun hissettirdiklerini hissettiremiceğini, o aşkı sevgiyi kimsenin veremiceğine inanıyosun. Unutmak için en başta bak en başta diyorum, hani her aklına o geldiğinde yada gece yastığa kafanı koyduğunda açtığın o arabesk yada canını sıkan hüzünlendiren şarkılar varya, onları dinlersen hiç kimse unutturamaz o kızı sana. En başta o seni mutsuzlaştıran o kızı hatırlatan şarkıları ve kızı hatırlatan her şeyden uzak durman lazımi. evinin önünden geçme, onun olduğu yerlere adımını atma, kendini mutlu etmeye bak, internetten komik şeyler izle( ben şu son bi kaç gündür Tolga Çevik'in arkadaşım hoşgeldin programını izliyorum komedi adam kırıp geçiriyo) hayatına ekşın kat biraz emin ol düzeliceksin. Hamlaşmışsın sen, silkelen ve kendine gel. artık yeni bi insan ol, yeni insanlar yeni aşk, yeni mutluluklar, tertemiz sıfır bi defterle her şeye yeniden başla. Bak sana bi video izleticem 3 dakika izle belki hayatında ki bazı şeylerin farkına varıp, zorlukların bize neler getirdiğini anlarsın ve hayatını değiştirmeye çalışırsın :)

öncelikle bana bu mesajı attığın için gerçekten çok teşekkür ederim videoyu da birazdan izleyeceğim. yalnız ben başka kızlarla da konuştum, onları sevmeye çalıştım. aslında sevmeye çalışmadım sadece o kızları "o" gibi görmeye çalıştım ve hepsinde de hayal kırıklığına uğradım. hepsi bana hiç benimle ilgilenmiyorsun, hiç sevmiyorsun dediler. sevmeye çalıştım, çok çalıştım ama yapamadım, korkuyorum galiba. son 1-2 senede saçlarım beyazladı doktora gittim sinir stres dedi. sanırım çok büyütüyorum gözümde ama elimde değil be...

edit: videoyu izledim, bu konu ile alakalı olmasa da genel olarak kafamda bir şeylerin oluşmasını sağladı. teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkin--52 -- 26 Ocak 2014; 0:52:08 >

• quote:

benim de 11 sene oldu. hala arada aklıma gelir.
  • Geçmiş olsun zor durum

• Sana çok önemli bir tavsiye veriyim. Bi kere kendini onu unutmaya şartlama çünkü o zaman unutamassın. Önce otur düşün. Neleri hayal etmeyi seviyosun ? Neyi hayal edince mutlu oluyosun ? Bunları belirle. Ve kız aklına gelir gelmez ne yap et bu mutlu olacağın şeyleri hayal etmeye başla.

Başlarda kızı hayal etmek daha tatlı gelecektir o yuzden nefsine hakim olamayıp kızı hayal etmeye devam edebilirsin anıların filan aklına gelir. Ama bu dediğim şeyi başarırsan emin ol ki bi süre sonra kız aklının ucundan bile geçmez. Benim gibi takıntılı bi adam bile bunları denedi ve başarılı oldu sende deneyebilirsin

Bu yöntem işe yaramazsa pm at sana yardımcı olabilirim. Merak etme başarıya ulaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Sana çok önemli bir tavsiye veriyim. Bi kere kendini onu unutmaya şartlama çünkü o zaman unutamassın. Önce otur düşün. Neleri hayal etmeyi seviyosun ? Neyi hayal edince mutlu oluyosun ? Bunları belirle. Ve kız aklına gelir gelmez ne yap et bu mutlu olacağın şeyleri hayal etmeye başla.

Başlarda kızı hayal etmek daha tatlı gelecektir o yuzden nefsine hakim olamayıp kızı hayal etmeye devam edebilirsin anıların filan aklına gelir. Ama bu dediğim şeyi başarırsan emin ol ki bi süre sonra kız aklının ucundan bile geçmez. Benim gibi takıntılı bi adam bile bunları denedi ve başarılı oldu sende deneyebilirsin

Bu yöntem işe yaramazsa pm at sana yardımcı olabilirim. Merak etme başarıya ulaşırsın

deneyeceğim dostum teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Müptezel Değilim

quote:

öncelikle bana bu mesajı attığın için gerçekten çok teşekkür ederim videoyu da birazdan izleyeceğim. yalnız ben başka kızlarla da konuştum, onları sevmeye çalıştım. aslında sevmeye çalışmadım sadece o kızları "o" gibi görmeye çalıştım ve hepsinde de hayal kırıklığına uğradım. hepsi bana hiç benimle ilgilenmiyorsun, hiç sevmiyorsun dediler. sevmeye çalıştım, çok çalıştım ama yapamadım, korkuyorum galiba. son 1-2 senede saçlarım beyazladı doktora gittim sinir stres dedi. sanırım çok büyütüyorum gözümde ama elimde değil be...

edit: videoyu izledim, bu konu ile alakalı olmasa da genel olarak kafamda bir şeylerin oluşmasını sağladı. teşekkür ederim :)

+1 süperdi gerçekten çok beğendim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.