< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Onsüt Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 700 G 30 tl

-
-
Marka yeni yenimi çıkıyor ? iğrenç ötesi bir peynir. Kaşarla alakasi yok. Buna kaşar diyeninde ağız tadından şüphe ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç ay evvel Migros'tan aldım kampanya vesilesiyle ve hiç beğenmedim...
-
beğenmedim ben de tostla anca gidiyor.bimin binvezir kebir kaşarları daha iyi
-
Bende beğenmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimdeki Özgüllü Kaşkaval peyniri iyiydi. 600 gr 30 tl. Sarımtırak tam yağlı. Ama benim favorim her zaman eski kaşar ve ergani peyniridir. Açık ergani burada 50 tl kilosu. Başka şehirlerde nedir bilmiyorum tabi.
-
alma daha iyi hbexpress trendyol market indirimi falan yap zaten bu fiyatlara kaşar alırsın
-
Sakın ha almayın!!! tost peynirleri bile bundan daha lezzetli
-
Reis bak iptal edicem gerçekten kötüyse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maceraya gerek yok. 1kg mis kaşar 39.90 şok ta bazen 35.90 a iniyor
hepsiexpress in [minimarket] verdiği çekle ihtiyaç dahilinde yanına bir kaç şey eklenerek çok daha uyguna alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Ekim 2021; 12:12:28 > -
yine fiyasko...
-
O kadar kişi yazmış ne mal olduğunu. Uygun fiyatlı alacaksanız TekSüt deneyebilirsiniz. Arkadaşinda dediği gibi BIM deki sarımtırak kaşkaval, Binvezir yada Şoktaki MIS daha iyidir.
Bu ürün hakkında nette çok sayıda olumsuz yorum var.
-
Valla başıma bir şey gelmeyecekse kullandığım ve beğendiğim bir peynir. :))
Dipnot: Sadece tostta kullanıyorum.
ben de yıllardır alıp tüketiyorum. diğerleriyle hiçbir fark göremedim...
-
Ucuz market kaşarları içinde bence en iyisi Dost Kaşar. Sert yapıda ve tadı da güzel. İnsert ürünü diye biliyorum.
Onsüt kaşar = çöp
Bir ürüne kolay kolay çöp demem.
Bende torku'yu çok beğeniyorum fiyatı bazen iniyor bazen de düşük gramajlarda kampanya fiyatı oluyor hemen 2 adet yapışıyorum
Dikkat! Bu ürün bir ara güzeldi (bölgeye göre değişebilir mi emin değilim) fakat Hatay'da iki hafta önce iki farklı ürün aldım, ikisinde de bozuk soğan/petrol tadı vardı resmen. İkisini iade ettim ve hatta ilgili mağaza tüm peynirlerini topladı. Bu marka kalitesini çok düşürdü. Migros marka olan bundan daha iyi ve görece uygun fiyatlı.
-
buna kaşar demek imkansız. berbat bir tadı kıvamı var. bi problem yaşamıştım firma cevap bile vermedi. migrosa iade etmiştim bi daha da bedava verseler almam
Marka yeni yenimi çıkıyor ?
![]() |
maceraya gerek yok. 1kg mis kaşar 39.90 şok ta bazen 35.90 a iniyor hepsiexpress in [minimarket] verdiği çekle ihtiyaç dahilinde yanına bir kaç şey eklenerek çok daha uyguna alınabilir |
Onsüt kaşar = çöp
Bir ürüne kolay kolay çöp demem. |
zamanında kilosunu 20 liraya migrosdan almıştım.tıbbi atık gibi bişeydi bulabileceğiniz en kötü kaşar .
|
Benzer içerikler
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- migros valiz 1 alana 1 bedava
- adam blue parfüm
- burger crush
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X