Migrosun kaşarının fiyat daha uygun değil, çok daha pahalı. Migros 700 gr. kaşar 41,90 TL. Diğer market markalarınınki 33,90 TL. Bu tür ortak ürünlerde genelde aynı fiyat olur ama Migros, kaşar peyniri hususunda "kaliteli olsun, fiyatı yüksek olsun" prensibini benimsemiş. |
Onsüt Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 700 G 30 tl (2. sayfa)

-
-
Uzun yıllardır migrosta satılır ,açıkcası tost peyniri-kaşar peyniri ayrımı çıkmadan önce ben bayağı beğeniyordum,hatta özellikle tost için süper oluyordu,fiyatrıda çok uygundu.,kendi adıma bende kalite olarak bayağı beğeniyordum.Ama son durumu bilmiyorum
-
zamanında kilosunu 20 liraya migrosdan almıştım.tıbbi atık gibi bişeydi bulabileceğiniz en kötü kaşar .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10süt yani Balıkesir
orta halli bir ürün deneme amaclı alınabilir ama zor beğenenler beğenmeyecektir.
-
Onur Süt ürünü daha önceden migrostan almıştım fena değildi ama en son aldığım ürünü gerçekten vasat. almamanızı tavsiye ederim
-
Daha uygun demedim zaten, görece uygun fiyatlı. Markette her şey artık aşırı pahalı olduğu için kaşarın fiyatını da benimsedik maalesef...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
migrosda paketli peynir kampanyası var, hesabınızda kod varsa daha ucuza geliyor altınkılıç 300 gr peynirler güzel.
kullanılmayan hesaplara 150/30 gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 13 Ekim 2021; 9:51:32 >
Sepetimdeki onsut kasar peyniri iptal ettirdim sayenizde :D öyle içime dert oldu hahhahaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Petrol kokuyor kesinlikle bozuk acı tadı var. Bedava verseler alınmaz uzak durun
Herkes peynir hakkında fikrini yazabilir...Onun bunun damak zevkine,mesajına,düşüncesine karışmamak şartıyla...
-
dun sok markette baktigimda 1 kg mis kaşar 35.90 TL idi. paycell ile 2 adet aliyorum kampanya iadesi ile 1 tanesi bedavaya geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisi farklı marka sanki. onur süt, konya. bu ise balıkesir.
çöp ya da kaşar değil denmiş ama daha da beteri. yediğim zaman ağzıma petrol gibi bir tat geliyor. yarısını yemekte kullanıp yarısını attım bu yüzden. kullanılabilecek bir şey değil kesinlikle.
-
Bu ürünün içine ne koyuyorlarsa tadı bir farklı.
-
Ben gecen sene peynir kamp almistim fena degildi ama kasar tadi cok yok
Petrol tadi üretici Balikesir Petrol Aş. olmasından mi ki 😛
altınkılıç 300 gramlıklar iyi, ülker 400 gr olanlarda 2 tane alınca ucuza geliyor bırak onsütü felan.
Hangisi eski kasar mi tulum mu
ikisinide aldım ben 450 liralık yağ peynir stokladım😋😋 hesabına bak 150/30 gelmiş benim kullanmadığım hesaplara
Teksüt nerede bulabiliriz migros urunu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X