Şimdi Ara

Online Uçuştan Kareler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
1
Favori
35.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birşey sorcam bu oyunda airbus A380 var mı ?
    Binemiyoz bari sürelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkakk15 -- 27 Aralık 2007; 19:08:20 >
  • herkeze selamlar ben konuşmalarınızdan bişeyler anlamaya çalışıyorum ama anlamadım :) bu oyunu oynamak için ne yapmam gerek yardım edermisiniz online nasıl oynicam oyunun adı ne bunları anlatırsanız sevinirim başlamak istiyorum
  • birşeydaha online oynamak için orjinal oyun gereklimi netten indirsek olurmu
  • UBBB-LTAİ

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• iigeceler.bu uçuşlar bi kahve içip geliyim yada kapı çaldı biri arıyor gibi nedenlerle oyunu online durduramıyoruz dimi?

peki yapılan bu uçuşlar aynı kule ve yer kontrolüm yaptığı gibi aynı ciddiyetle nasıl takip ediliyor?
  •  Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

iigeceler.bu uçuşlar bi kahve içip geliyim yada kapı çaldı biri arıyor gibi nedenlerle oyunu online durduramıyoruz dimi?

peki yapılan bu uçuşlar aynı kule ve yer kontrolüm yaptığı gibi aynı ciddiyetle nasıl takip ediliyor?

Ben Mcdu veya Fmc mi programladıktan sonra eğer önemde ATC yoksa uçağı kendi haline bırakıp çeşitli aktivasyonlar yapıyorum
    Mesela UBBB-LTAİ seferim 2:30 saat sürdü
    Ben bu zaman içinde çay içtim yemek yedim foruma mesaj yazdım yattım telefonla iş tarif ettim
    otomatik pilot uçuşu halediyor.

Burda Airbus A 330 MCDU'su programlarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 28 Aralık 2007; 0:36:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

quote:

iigeceler.bu uçuşlar bi kahve içip geliyim yada kapı çaldı biri arıyor gibi nedenlerle oyunu online durduramıyoruz dimi?

Ben Mcdu veya Fmc mi programladıktan sonra eğer önemde ATC yoksa uçağı kendi haline bırakıp çeşitli aktivasyonlar yapıyorum
    Mesela UBBB-LTAİ seferim 2:30 saat sürdü
    Ben buzaman içinde çay içtim yemek yedim foruma mesaj yazdım yattım . telefonla iş tarif ettim
    otomatik pilot uçuşu halediyor.

peki ya inişi?

• Hocam sende kendini ayarlıyacaksın .
    Uçağın ne zaman ineceğini kestireceksin.
    Benim yolum 2000 nm ise uçağım 440 knot yaparsa
    2000/440 = 4:30 saat yani 10 dakika tıramanma beklersin 20 dakika alçalma hesaplarsın 10 dakika inişi kesersin
    geri kalan zamanda hem işini yapar hem uçuşunu arka planda izlersin.
    Ben öyle yapıyorum ..

Online Uçuştan Kareler
  •  Online Uçuştan Kareler
  • quote:

Hayır online uçuşta simulatorü pause ve slew yapmak kesinlikle yasaktır. ATC olmasa bile tüm hareketlerinizi TEXT yolu ile online olan tüm trafige bildirmek zorundasınız. Zorunlu rapor noktalarının gecişinde özellikle. Ve gecilen tüm TEXT leri okumalısınız. TCASS tan 40 nm etrafınızdaki trafigi kontrol etmelisiniz. Kısa süreli kokpit terkedilebilir ancak bu süre 5 dakikayı gecmemeli ve plan bölümüne kısa süreli kokpitte olmadıgınız belirtilir.

Evet online ATC var iken, tüm uçuş en gercege yakın ciddiyetle yönlendirilir. Ancak maalesef bu ciddiyeti, her zaman online uçuşa hazır olmadan baglanan, bilgisiz pilotlar bozar nedense.

• Bentcas penceresi yerine İvae den bakıllırsa daha iyi olucaktır
    Ben tüm uçuşlarımı İvade takip ederim. Yolculuğum boyunca yakınımda tüm tarfiklere text yollarım.
    KOKPİTTE bullduğum yüksek rütbeli hocalarımı samimi bir karşılama yapar sonra küçük bilgiler toplarım.
    Ayrıca pek çok gizli Observe tarafından da takip edildiğiniz unutmayın. En ufak şeyde uyarıyorlar.
    Bunların başında sıklıkla sohbet etme imkanı bulduğum Evrim kaptan ve Suavi kaptan yakalarsa resminizi çekip ivae ye postalıyor.
    Ayrıca Forumlarda bu resimlerle sizi teşir ediyorlar. Üstüne birde pilot reportlar yazılıyor.
    Şu ana kadar benim başıma bu tip bir durum gelmedi. Squadbox stby bıraktığım için iki kez onlarıda Evrim hocam nazik bir dille bildirdi.
    bende nazik bir dille teşekur ettim.
    Ama bunlar sizi korkutmasın . Ne kadar acemi olarak uçasanızda hepsi size yardım etmek için hazırlar.
    Şu ana kadar Pek çok hocamdan eğitim aldım. okuyarak öğrendiklerimi 5 günde Atc hocalarımdan online öğrendim .
    Kimse canavar deyil ve sizi bu camiyaya katmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yalnız son zamanlarda Thyva içerisindeki bölünmeler ve kutuplaşmalar beni korkutuyor.
    Son zamanlarda İvao daki İktidar ve koltuk hırsı çok büyük seviyeye geldi.
    İnsanlar bu simulasyon için neden birbirlerini kırıcı düzeye geldiklerini anlamış deyilim.
    ben şimdilik bu olayların dışında uçuş sevdamı yerine getirmeye çabalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 28 Aralık 2007; 1:27:29 >

• Bu Geceki Uçuşumdan

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

Online Uçuştan Kareler

• quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Bentcas penceresi yerine İvae den bakıllırsa daha iyi olucaktır
    Ben tüm uçuşlarımı İvade takip ederim. Yolculuğum boyunca yakınımda tüm tarfiklere text yollarım.
    KOKPİTTE bullduğum yüksek rütbeli hocalarımı samimi bir karşılama yapar sonra küçük bilgiler toplarım.
    Ayrıca pek çok gizli Observe tarafından da takip edildiğiniz unutmayın. En ufak şeyde uyarıyorlar.
    Bunların başında sıklıkla sohbet etme imkanı bulduğum Evrim kaptan ve Suavi kaptan yakalarsa resminizi çekip ivae ye postalıyor.
    Ayrıca Forumlarda bu resimlerle sizi teşir ediyorlar. Üstüne birde pilot reportlar yazılıyor.
    Şu ana kadar benim başıma bu tip bir durum gelmedi. Squadbox stby bıraktığım için iki kez onlarıda Evrim hocam nazik bir dille bildirdi.
    bende nazik bir dille teşekur ettim.
    Ama bunlar sizi korkutmasın . Ne kadar acemi olarak uçasanızda hepsi size yardım etmek için hazırlar.
    Şu ana kadar Pek çok hocamdan eğitim aldım. okuyarak öğrendiklerimi 5 günde Atc hocalarımdan online öğrendim .
    Kimse canavar deyil ve sizi bu camiyaya katmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yalnız son zamanlarda Thyva içerisindeki bölünmeler ve kutuplaşmalar beni korkutuyor.
    Son zamanlarda İvao daki İktidar ve koltuk hırsı çok büyük seviyeye geldi.
    İnsanlar bu simulasyon için neden birbirlerini kırıcı düzeye geldiklerini anlamış deyilim.
    ben şimdilik bu olayların dışında uçuş sevdamı yerine getirmeye çabalıyorum.

Nasıl bir bölünme ve kutuplaşma var bir örnek verirmisiniz?

• Ya topiği baştan sona okudum oynayan arkadaşların yazılardan şu izlenime vardım ve kafamda bir sürü soru işareti belirdi.

ilk olarak oyunu çok ciddiye almışsınız belki de gerçekçiliği bu şekilde daha (zevkli)güzel oluyordur.kaza yaptığınızda ne oluyor oyundanmı atılıyorsunuz?

ikinci olarak oyunun amacı ne uç uç nereye kadar belirli bir uçuştan sonra monotonlaşmıyor mu?Bir amaç olmalı.

Üçüncü olarak bu oyunu oynamak için illaha profesyönel bilgilere sahip olunmasa gerek.Hadi gerekli diyelim bir uçağı kullanmak bu kadarmı basit onca kişi oynuyor.

Son olarak ise bu oyunun içeriğini öğrenmek için bir web sitesi veya rehber siteler(forumlar) varmı?Bir takım kısaltmalar kullanılıyo onlarıda anlamıyorum fransız kaldım ama oyunu oynamak isterim.

• ss ler gerçekten çok güzel ya benim sistem kaldırmıyo oyunu xbox360 da varsa ona indiriyim oynıyım
  • Çok Güzel Çok Canlı Duruyo Sanki Gerçek Hayattasın Ya
  • Ben baştan sona kadar şöyle bir baktım da sanki çok kolay mış gibi lanse etmişim.
    Flight Simulator serisini fs 95 ten beri kullanıyorum.
    Ama asıl ciddi uçuşlarımı Fs 2002 ile yapmaya başladım.
    fs 2004 serisinde ofline binlerce saat uçtum.
    Adsl hizmetine bu sene bağlandığım için daha yani online olmaya başladım.
    Ama bu okdarda kolay olmadı. 30 saat uçmama ragmen ben online uçma çabalarına 5 ay önce başladım.
    5 aydır , özellikle ilk ay üsülüzce online oluşlarım her seferinde atılmamla sonuçlandı :D
    Ben kendimi ancak kabul ettirebildim. Üstüne üstlük birde havayolu şirketine alındım.
    Anlıyacağınız 2 program kurmakla bir simulasyon edinmekle olmuyor.
    Geçen akşam "THY" callsing ile online olan bir arkadaşımız direk pist başına yöneldi.
    O sırada ben inmek üzereydim. ATC arkadaşımızın uyarılarına rağmen bu sazan arkadaşımız absult cevaplar yazarak piste çıktı.
    bende full esatblısh olmuş piste 3 nm kalmış olayları hayretle izliyorum.
    En sonunda opwall yapılarak "thy" calsingli arkadaşımız kicklendi.
    Nerdeyse 6 yıldır uçuyorum sıkılmadım. Bu saaten sonra böyle bir camiada böyle bir ortamdan emekli olana kadar sıklmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 28 Aralık 2007; 23:41:47 >

• Üyesi olduğum Azerbeycan hava yoları
    websitesi için yaptığım videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim
    Zaten ana sayfada direk başlıyor. Bu arada uçağın boyamasınıda ben kendim yaptım.

http://www.azalva.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 29 Aralık 2007; 0:04:23 >
  • Görüntüler cok iyi de bu oyun nedir_?

Nasıl online oynanır kimse yazmamıs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.